Rimljankaa -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (9.12.2010 11:17:48)
|
JOjjjj taman sam vam bila napisala veeeeelikiii tekst i greska.. GRrrrrrrrrrrr Idemo ispocetka... HVala vam jos jednoms to ste brinule!!! Mene zaista sramota,i bas sam bezobrazna sto se nisam javila.. Ali nekako sam nabrzinu i otisla.. najbitnije je da je sve uredu... Prehlada je brzo prosla. Ja sam navalila na voce,i suzbila sma to nekako,a bas me bilo uhvatilo... Bebica je hvala Bogu dobro... Stalno,stalno se vrti... Neka bas ziva djevojcica. :) Kaze mm na mamu! :)))) I stomak mi je prilicno visoko. Ne znam je li to dobro ili lose???? Kod mene dodju grudi i odmah stomak ispod,nema razmaka. Prava velika lopta :) I onda mi je najteze da sjedim,recimo kad jedem,ili sad dok pisem dok sam malo savijena prema naprijed. Uvijek moram zavaljena pomalo nazad. INace sve drugo je uredu. Ja sve ocekujem da pocnu otoci,kiselina,da budem jos vise troma ,a ono hvala Bogu nista... Ja sma prava brza trudnica... Kiselina nema nikako,a jos nikad nema nikakvog,ni najmanjeg otoka,a sad cemo u 9-ti mjesec :) Samo da ovako ostane do kraja... :))) HTjela sma vam reci da u BBI, u Baby Centru ima nekakvo snizenje na Aventove proizvode,pa sma ja kupila cucle za novorodjence ( u pakovanju dodju dvije) kostaju 10KM,a inace su 15KM. Kupili smo i dusek. Mi smo uzeli u NoBil-u. Nekako nam je kvalitetniji i bolji nego ovi sto se prodaju u ovim radnja za bebe.Sad jos ogradicu da nadjemo odgovarajucu,a to cemo ovih dana... Vidim m.i.n.a. je montirala krevetac,ja svoj jos uvijek nisam. A ona je u manjoj trudnoci nego ja. Ja sve mislim rano je,pa neka jos..imam vremena...Sad kad vidim da je ona sve to pripremila,ja jos nista nisam-panika me hvata!!! Kupila sma sebi ogrtac,papuce,jos moram spavacice. Ima li mama koje su se poradjale u novj klinici??? Ne znam kakve spaacice da kupim? Ja sma kontala da uzmem dvije s dugmicima naprijed,e sad ne znam da li kratkih ili dugih rukava???? Sta mi jos treba da ponesem? One spiskove sto su ovdje pisali su pretjerani,pa trebala bi mi putna torba da sve to ponesem. I da ,jos moram uzeti one uloske, VIr80,je li tako? I gace za jednokratnu uoptrebu,je li to ima u DM-u? Htjela sma pitati Rose,kakav je krevetac?? Posto smo uzeli isti,a ona vec svoj koristi... Rose,jesi li zadovoljna njime?? Kako te sluzi ladica??? Danas cu zvati doktora da se narucim za UZ. Nismo bili cijeli novembar. Uh,po prvi put imam strah i tremuuuuuuu... Veeelikuuuu... Ako Bog da nadam se da je sve uredu. da vidimo u kom je polozaju beba,kakva je plodna voda,koliko je bebica teska??? Kad se pocinje ici na CTG??? Ja jos ni jednom nisam bila? Sad cu vidjeti sta ce doktor reci... I jos da kazem,vjezbe su mi pravooooooooo falileeee... Kad su ono subotom u Skerlicevoj??? Otisla bi ako stignem,a ako ne idem u utorak sigurno.. jedva cekammmmm!!!! Falile ste mi puno,stvarno.. Bas sam navikal na ovaj foruma... sad sam tu,pa se intenzivnije druzimo :)))) Ljubimo vas moja curica i ja.... :)))
|
|
|
|