Maleno85 -> RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-decembar) (6.12.2010 20:29:00)
|
Zdravo drage moje [sm=nosecka.gif] Evo da vam se javim, nakon ove moje kontrole. I dalje sam na bolovanju, beba je jos nisko, nista alarmantno jer je sve zatvoreno, ali zbog mjera predostroznosti sto vise lezanja, nema sjedenja, saginjenja, sve u svemu isto kao prije. Bebos pravo napreduje, malo je tezi u odnosu na nedelju u kojoj se nalazi, ali sam ja zato OPET izgubila 1kg[sm=smiley13.gif], ali nadam se da ce se to popraviti, da cu se i ja poceti debljati. Imam jaaaaaaaaku upalu dole i pojacan sekret, pa mi je radila sve moguce briseve, pa cemo vidjeti sta ce da kazu. Ne vidi se jos dobro pol, ali kaze da joj "lici" na curicu, jer ne vidi nista drugo, bebos skupio none svoje, pa cemo vidjeti neki drugi put. Ali samo neka ona svojoj mami raste i bude zdrava, raduje nas i curica i djecak[sm=bravo.gif]. Za glavobolje mi je rekla da pijem paracetamol, a za bolove u stomaku 2 vrste tabletica koje ne znam kako se zovu, jer mi je nalaz kod porodicnog doktora, sprema mi papire za komisiju za bolovanje. Eto, svasta vam napisah. Uglavnom, ja se super osjecam sto sam vidjela svoje bebce i sto je sve kako treba.MM je prvi put vidio bebu na UZ pa je jos pod utiscima. LJubim vas, [sm=bravo.gif]
|
|
|
|