sporty mamaa -> RE: Roditeljska nemarnost (17.4.2013 15:24:24)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: sporty mamaa IZVORNA PORUKA: chuci da ne citiram šta bi to trebalo reći umjesto stidi se. ništa ne piše ovdje Ja sam protiv toga da se djetetu govore rijeci tipa "stidi se", "zlocesta si", "nevaljas", itd... Umjesto toga uvijek koristim, tvoje ponasanje je nevaljalo, zlocesto, itd... Znaci nikad dijete, uvijek ponasanje... A tih mama koje piju kavu, dok njihova djeca okolo luduju ima na pretek. I ja fino kazem, da prestane udarati moje dijete, ako mu nece mama gospoda, necu ni ja sjediti skrstenih ruku. Nisam ga rodila da ga netko mlati, jos posebno stariji 5.6. godina. Ovo je velika razlika od stidi se. Zločest i nevaljao je epitet koji obilježava tvoju ličnost općenito. A 'stidi se' je osjećaj koji svaki čovjek treba da nosi kada napravi grešku. Kakav bi svijet samo bio da niko nema tog osjećaja...i dosta nam je što gledamo kako postupaju oni koji nemaju taj osjećaj [sm=smiley13.gif]. Pa da, ali mislim ovako "Stidi se svojih postupaka, oni su nevaljali". To mi je ok[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|