Bebica11 -> RE: Roditeljska nemarnost (17.4.2013 13:25:34)
|
evo voljela bih da me posavjetujete nesto imam komsinicu jaaaako mi je draga zena,al pijemo kafu u 2mj,zasto? Poslije te kafe ja se tresem pola sata:))) Ima curu 3g dijete cim udjemo pocne histerisati, vristi, koju god N igracku takne ona vristi histericno place moja N se stresa od straha tamo, ja uzmem vratim igracku N dirne drugu ona isto na kraju ja ne dam N dirati nista...a komsinica(majka) je jako mila zena,ona toj curici pojasnjava,objasnjava al nista, upali zena tv da moja cura gleda 'timija' ova vristi ugasi tv 'ne smije' N gledati ni njen crtani aaaaaaaa ja hocu da izludim tamo, place ne da nista sa stola N,pa je kona izvede u hodnik pojasnjava joj,obkasnjava al JOK ova vristi histerise ja ne znam kako kafu popijem na kraju kona pukla zaruzi je i gle cuda daje sve, cak mami govori 'mama smij se' ono kao nasmij mi se....a kona govori kako je vec mala od 3g tuce na ulici dok ona tu vrstu kaznjavanja ne primjenjuje bas je preeeblaga ja se poslije te kafe opustam satima ne mogu doci sebi e sad kako se ne dovesti do toga? Jer ova zena prica,prica a curica nista, mene je bas strah toga
|
|
|
|