Medić* -> RE: Roditeljska nemarnost (18.4.2013 16:10:38)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: tinkivinki samo da vam kažem da sam pričala sa mamom dječaka i da mi je rekla da je on rekao da sam ja njega uvrijedila i rekla da ne zahebava[sm=smiley5.gif],što uopšte nije tačno,jer se ja njemu nisam obratila dok nije počelo sipati kamenje oko nas.kad sam ispričala šta se stvarno odigralo,nije je se dojmilo,kao da sam i rekla da je bacao cvijeće oko mene.tako da on nažalost ima zeleno svjetlo za sve svoje postupke. pa rekla sam ti ja kakvi roditelji, takva djeca da je kakva normalna bilo bi joj neugodno, da ne kažem stidila bi se Vesela, na hair i dobro[sm=smiley36.gif], ja i ti sve vise isto razmisljamo po pitanju mnogih stvari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] A slazem se sa Pahuljico i Iman oko djece i njihovog samostalnog boravka po ulici, ispred zgrade i tudjim avlijama bez mog nadozora jos ne. A rado bih da imam kucu u Sarajevu i jednu basticu, pa da se F igra sa drugarima iz ulice a ja im pravim slastice :) O ovome i ja velju [sm=bravo.gif]. U kuću ne dam da idu ikome,niti kod mene dolaze u kuću. Ispred vrata im dam deku,njihov sto i stolice,sudiće i neke igračkice i djeca uživaju. Tu su mi,blizu,vidim ih i čujem,a djecu koja su svakako tu na ulici,pa dođu kod njih uopće ne smatram visećima. Tu su da se igraju,kako su se djeca uvijek igrala i trudim se da očuvam tu tradiciju što duže i što dalje od kompjuterizacije. Ako će ipak da visi,nek visi s djecom i uživa u uličnim igrama,nego da visi na kompu i nekim vizuelnim igricama koje mu umrtvljuju mozak i mišiće. A nejse,dok su sretni,znači da im je fino [sm=smiley1.gif]. Bas tako. Ja se ziva polomim po dva tri puta vodeci ga u parkic da se druzi sa djecom i pored drugara iz vrtica, djece od prijatelja imamo par drugaraiz ulaza pa se dog da idemo zajedno u parkic, njegove srece a i njihove radosti. A mi smo svakako sa njima jer su jos to mala djecica.
|
|
|
|