Mirna.akt -> RE: ginekolozi? (18.3.2009 23:53:25)
|
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR Ja to sve obavljam kod dr Hadziomerovica, privatno, meni je super! Evo nesto za Gospodina dr. Hadziomerovica Prije sest godina sam tri mjeseca imala VELIKIH problema sa licem, pogotovo bradom, stalno sam imala bubuljice i crvene plikove, i naravno otisla dermatologu ovom, pa onom, svim privatnim, potrosila skoro hiljadu maraka na skupe kreme i tablete, ali dzaba, samo gore, svaki je rekao nesto deseto, da bi me na kraju od kolegice sestra uhvatila za ruku i kod dr. Hadziomerovica na pregled, prvi ginekoloski u mom zivotu. Strepila sam u onoj finoj cekaonici i tresla sam se ko prutic, jos pogotovo zato sto je muskarac, ali vjerujte mi, kad sam usla i kad smo poceli pricu o svemu, pa taj covjek je stvarno divan, pregled je prosao super, bez imalo straha ili nelagode, i ustanovio je da imam jaku upalu ''dole'' i da je zbog toga meni lice bilo onakvo. Nakon nekoliko dana mi je lice bilo kao nekad, kao bebina guza sto bi rekli.. On mi je vodio obje trudnoce, svaku petu sedmicu sam isla na ultrazvuk, vaganje, pritisak, ma sve sve covjek fino kaze i prati. Tako da tko moze da izdvoji za privatnika, preporucujem njega. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|