RE: ginekolozi? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Lilly -> RE: ginekolozi? (17.1.2009 16:02:10)

Kakva je to vrsta ispitivanja? Kako - gdje se radi? Meni niko nije predlagao a uradila sam dosta drugih pretraga. Voljela bih da sam bar radila antitjela ASA (antispermatozoidna) ali ne mogu na svoju ruku. Ipak taj nalaz neko mora ocitati i skontati sta dalje...

Lilly -> RE: ginekolozi? (17.1.2009 16:08:59)

Desavalo mi se nakada da doktora nesto napomenem u vezi neke pretrage i pitam da li je neophodno da i nju uradim, ali...Nakraju bude kao da pametujem i pravim se da znam vise od dr.[sm=zmeden.gif]a oni opet po svom... [sm=hudicek1.gif]

žana o8 -> RE: ginekolozi? (17.1.2009 21:10:04)

Ko nije znao u Zenici postoji Centar za humanu reprodukciju i vodi je dr. Čehić Ermin. Znam 2 slučaja uspješnog začeća poslije liječenja tamo. Ako ništa ispitaju te "od galve do pete".

pjenica mala -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 14:37:46)

u nasem gradu je veliki problem sto se tice zdravstva...prije 2 sedmice mi je doktorica ginekolog rekla, da nije sigurno, da je sa mojim plodom sve ok (mozda cu se morati ocistiti) trebala sam prosle sedmice da se pregledam, imala sam termin u bolnici, dva dana, ali nigdje nikog od ginekologa...pa sada jedva cekam da osvane sutra, ako bude sr4ce da koga nadjem....jako zelim da sve bude ok, prosle sam godine u januaru imala spontani pobacaj u 22. sedmici...ne daj Boze nikom...

pjenica mala -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 14:39:10)

drago mi je da postoji ova stranica...trebam podrsku...

Anoniman -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 14:44:28)

Nadam se draga da ce biti sve u redu. Ovdje ces uvijek naci podrsku, tu smo. Vjerovatno si i vidjela da utjehe uvijek ima. Znam da se brines, ali sikiracijom mozes i naskodit bebi. Opusti se i javi nam sta je bilo

Lilipop -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 16:58:34)

pjenice, nemoj se sekirat unaprijed, trebace svima nama puno zivaca kad dobijemo nase bebace, da imaju zdravu i uvijek nasmijanu majku..bice sve u redu videces[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

prevareni -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 19:23:28)

Sve najbolje za DR Gvozdenovića jer je čovjek,a najviše doktor,jer je na svom mjestu.A ostalo ako nekog zanima moze se i sam uvjeriti.a ko zeli da se ispitaju(Muz i Zena) a da neidu preko CHR jer mogu proci jeftinije.A i DR Gvozedenovic radi u CHR ali i u privatnoj Poluklinici Sunce,Zenica.Sve najbolje vama svima i DR Gvozdenovicu.

pjenica mala -> RE: ginekolozi? (18.1.2009 22:47:13)

Hvala vam Maida28 i Lilipop, i moj muz kaze, da osjeca da je sve ok. Javim vam sutra...imam ja vec dvije velike bebe 16 i 14 godina, ali tada sam bila i sama dijete, sada bas imam osjecaj da zelim ponovo biti majka... [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]za obe

Liamchica -> RE: ginekolozi? (19.1.2009 14:39:26)

Imam jedno pitanje:

da li je ijedna od vas imala kontakta sa dr. Sebijom Sekom Izetbegović sa Koševa?

Naime, ona mene " vodi " , tj. pregledi, folikumetrije, nalazi i sve ostalo vezano za postizanje trudnoce.

Meni jako odgovara njen pristup, ali bih ipak voljela da mi neko ko je bio kod nje kaze svoje misljenje i iskustvo sa istom.

Pusa i pozdrav

M kao Mama -> RE: ginekolozi? (19.1.2009 14:41:32)

Uh, ne znam, šta da ti kažem, ja sam čula nekoliko komentara na njenu adresu i nisu bili nimalo lijepi, puno sreće ti želim sa dr. Izetbegović, koja će uskoro izgleda biti i šefica GAK-a.

Liamchica -> RE: ginekolozi? (19.1.2009 14:46:02)

to da ce biti sefica, znam i ja, cim bukvic ode u penziju.

ma mene samo zanima njena strucnost tj. da li zna "kada hoce", a ovo je jasno na sta se odnosi.

pjenica mala -> RE: ginekolozi? (19.1.2009 18:07:57)

Cao cure, danas sam bila kod ginekologa, sve je ok, mojoj bebi kuca srce! Mada sam se smrzla, jer nam u domu zdravlja nemaju grijanja, ali me je ogrijalo kada sam cula da je sve ok...hvala na podrsci...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

happymama -> RE: ginekolozi? (28.1.2009 22:15:45)

Hvala na odgovoru ElmaB!Danas sam bila na pregledu, i upoznala sam dr. Drljevića, cini se ok.

brzamala -> RE: ginekolozi? (28.1.2009 23:31:12)

pitanje za sve cure iz Sarajeva,mozete li mi preporuciti dobru ginekologinju,zanimaju me vasa iskustva.Sad sam u skerlicevoj kod dok.Taborin i ne mislim je mijenjati sad zasad ali za svaki slucaj me zanimaju vasa iskustva jer mi se sve cini da se vise pise o ginekolozima ili ih ima vise ili su bolji a ja bih svakako htjela kod zene.

chuci -> RE: ginekolozi? (2.2.2009 10:14:08)

možel pomoć?
vidim ovdje se dosta spominje skerlićeva,
zna li neko nešto o dr. Kulenović koja tamo radi
mene kod nje naručili, jar nigdje nije drugo bilo mjesta
niko je dosad nigdje nije spomenuo

hvala

Vedica -> RE: ginekolozi? (18.2.2009 14:35:04)

prijenos posta

IZVORNA PORUKA: brzamala
Zakazala sam termin kod doktorice Cehajic na Otoci,za mart pa me zanima je li vec neko bio u tom zavodu za zastitu zena i materinstva i kakva su iskustva.A posebno me zanima rade li oni folikulometriju,i daju li klomifen?Pa eto,ako neko zna ,bila bih zahvalna.Do sad sam bila u Skerlicevoj kod Taborin ali mi je ovdje blize pa sam se odlucila prebaciti,a svida mi se sto imaju i svoj citoloski laboratorij i vrse manje ginekoloske operacije,a toga nema u skerlicevoj.

IZVORNA PORUKA: budućamama
Ma ja nisam ni znala da Zavod za zaštitu žene i materinstva ima svoj odjeljak na Otoci

I mene baš zanima sve ovo što si napisala...
A gdje se tačno nalaze na Otoci i jel to sigurno dio Zavoda ili je dio Doma zdravlja?

IZVORNA PORUKA: brzamala
da,da to je odjeljenje zavoda koje je otvoreno prije nekoliko mjeseci,a nalaze se u prostorijama doma zdravlja.Pored ovog otvoreno je jos nekoliko lokaliteta:u Hadzicima,Ilijasu i ne moze mi naumpasti gdje jos.Ja jutros zvala i zakazala termin a moja rodica je prije nekoliko dana imala spontani i iz skerliceve su je poslali na otoku da je ociste,tako da znam sigurno

mija25 -> RE: ginekolozi? (20.2.2009 13:51:26)

Pozdrav svima zanima me kako se dolazi na pregled u Skerlicevu,treba li se naruciti,treba li uputnica,cula sam da su tamo pravo dobri ginekolozi....

Gigana -> RE: ginekolozi? (20.2.2009 15:54:51)

moraš nazvati i naručiti se.  Nadam se da imaš zdravstvenu knjižicu, mada može i bez nje, ali onda se plaća.

Gigana -> RE: ginekolozi? (20.2.2009 16:27:20)

Nego mene zanima pregled dojki.  Znate li nekog dobrog ginekologa i dijagnostičara za pregled dojki?

ElmaB -> RE: ginekolozi? (20.2.2009 16:28:15)

Ja to sve obavljam kod dr Hadziomerovica, privatno, meni je super!

Gigana -> RE: ginekolozi? (20.2.2009 16:31:37)

kod njega sam išla nekad davno jer znam da je on dobar endokrinolog, a eto vidiš, sad mi nije pao na pamet.
Čula sam i za neku doktoricu na Višnjiku, nemam pojma kako se zove, navodno, ona je specijalista za dojke, pa eto, ako neko zna o kome govorim, molim vas da me bolje uputi.

ledy blue -> RE: ginekolozi? (4.3.2009 16:19:35)

Moj doktor je dr Godinjak,i zadovoljna sam,jer sve sto se treba obaviti je na jednom mjestu,samo imam zamjerku sto on u principu ne govori puno,razumijm ga,jer kada smo kod njega,sve je kao na prizvodnoj traci,uzasna guzva,.
mislim a i citala sam o njemu kao o jednom od najboljih ljekara u bih kada je sterilitet u pitanju.
e pa nadam se da ce imati uspjeha i u mom slucaju

Mirna.akt -> RE: ginekolozi? (18.3.2009 23:53:25)

IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Ja to sve obavljam kod dr Hadziomerovica, privatno, meni je super!

Evo nesto za Gospodina dr. Hadziomerovica

Prije sest godina sam tri mjeseca imala VELIKIH problema sa licem, pogotovo bradom, stalno sam imala bubuljice i crvene plikove, i naravno otisla dermatologu ovom, pa onom, svim privatnim, potrosila skoro hiljadu maraka na skupe kreme i tablete, ali dzaba, samo gore, svaki je rekao nesto deseto, da bi me na kraju od kolegice sestra uhvatila za ruku i kod dr. Hadziomerovica na pregled, prvi ginekoloski u mom zivotu.
Strepila sam u onoj finoj cekaonici i tresla sam se ko prutic, jos pogotovo zato sto je muskarac, ali vjerujte mi, kad sam usla i kad smo poceli pricu o svemu, pa taj covjek je stvarno divan, pregled je prosao super, bez imalo straha ili nelagode, i ustanovio je da imam jaku upalu ''dole'' i da je zbog toga meni lice bilo onakvo. Nakon nekoliko dana mi je lice bilo kao nekad, kao bebina guza sto bi rekli..
On mi je vodio obje trudnoce, svaku petu sedmicu sam isla na ultrazvuk, vaganje, pritisak, ma sve sve covjek fino kaze i prati.
Tako da tko moze da izdvoji za privatnika, preporucujem njega. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

medolino -> RE: ginekolozi? (26.4.2009 19:10:53)

Cure ja vas molim da mi date broj nekog ginekologa možda spahovića ili sličnog
jer sam odlučila ubrzati malo viš stvari
u braku još koji mjesec pa 2 godine a ovi u domu zdravlja se ne udostoje da ti urade kakve preglede osim papa i jednom uzv
neko ko je prijatan i nije puno skup jer želimo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] oboje
a danas je MM skoro počo plakati koliko i on želi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image] kao i ja ali niko ne radi ništa po tom pitanju a
do sada nam ne idee nešto
hvala

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>