Vedica -> RE: ginekolozi? (29.10.2008 21:08:40)
|
postovi sa druge teme IZVORNA PORUKA: sadi Nova sam na forumu i treba mi vase misljenje. Zamolila bih vas da mi napisete vasa iskustva sa ginekolozima u Sarajevu. Kakva su vasa iskustva, cijene i sta mislite o Dr Vojislavi Purkovic. Pozdrav i hvala IZVORNA PORUKA: ja_naiva bila sam kod nje 3 puta, izuzetno prijatna zena (sto je meni cini mi se na prvom mjstu), sama prima pacijente, nema sestru sve sama obavlja, detaljna, moze se ispitat sve sto te zanima, nije joj neka prevelika guzva u cekaonici pa mislim da ima dovoljno vremena za konsultacije ...... preporucujem i mislim se i sama kod nje uskoro prebaciti IZVORNA PORUKA: Puslica cao zene,ja bih od srca svakoj preporucila dr.Željko Pavlovic,u Lukavici radi u poliklinici Bioritam a i u bolnici Kasindol,ja idem privatno jer nisam njihov osiguranik pa bi i u bolnici placala,o njemu sve naj naj ,pristup,odgovornost nemam rijeci,dao mi je i privatni mob mogu ga nazvati kad god zelim u vezi bilo cega (to vam sve govori)covjek je u korak s vremenom i naukom stalno ide po seminarima po Bg,mislim da je tamo i zavrsio med. pa sretno svima koga god da izaberete.! IZVORNA PORUKA: ja_naiva zaboravih prije reci za dr. Purkovic: zena je pravo skromna. kod drugih dr-ova po zidovima izljepljene slike trudnica, bebica, aman, ...ona/on je vodila 1000 trudnoca, sve sretne vesele..... kako ono kazu, ko se hvali sebe kvari.... kod Vojislave nema nikakve hvale, uopste zena ne prica o sebi i svojoj aparaturi i sl. samo fino mirno obavi svoj posao.....
|
|
|
|