bucko -> RE: ginekolozi? (17.8.2008 12:18:44)
|
drago mi ječuti za dobra iskustva s dr.čengić, kod nje sam od svog prvog pregleda u 18toj godini....sasvim slučajno, po maminom nagovoru sam jednom otišla do dr gutić, kao treba nekad i gin mijenjati, da čuješ drugo mišljenje...elem, epilog je sljedeći...kao silovana poslije pregleda, uz trajao 1 minutu, dg PCOS, nemam ženskih hormona, muških previše, barem 6 mjeseci hormon terapije, teško da ikad zatrudnim...a sve na osnovu 1 pregleda, bez rada hormona, onako od oka...ja u depresiji, panika...uradim konačno hormone, sve ok, malo prolaktin povećan...dalje pretrage...sve ok...odem kod dr sabine i žena mi kaže kako sam pod stresom (prolaktin=hormon stresa), pijem persen jedno vrijeme, malo poravnim...prolaktin je Ok...istina, imam cistica po jajnicima, nekad i nemam, ali od PCOS nema ništa...hormoni ok, nema dlakavosti, debljine i silnih stvari vezanih za sindrom...menstruacija redovna, malo duži ciklus...ugl, htjela sam reći da mene sabina uvijek smiri, vjerujem joj i nadam se da će brzo na njenom zidu biti okačena slika moga leptirića...
|
|
|
|