beban -> RE: ginekolozi? (3.3.2008 19:32:34)
|
Veliki pozdrav, već duže vrijeme čitam mnoge forume pa i ovaj i evo nekako sam se učlanila. 7 godina u braku od toga 5 godina teške borbe, naime pri operaciji kamenca u žuči jedan vajni hirurg na klinici ošteti mi žučni vod , potom još dvije operacije, a nakon toga patnja. Tek u zadnje dvije godine sam se osmjelila da počnem razmišljati o trudnoći. Ali, nema. Od Divanovića, preko dok. Godinjaka na klinici Koševo , potom Begović, Hadžiomerović .... Kod dr. Begovića odem da objasni nalaz papa on i mene i muža napadne kao da smo došli da mu krv pijemo a ne samo objašnjenje, Godinjaku smo sve na traci , broj, rekao da imam ciste i dođite za mjesec dana , ja na drugi ultrazvuk za tri dana nema cisti!?, Hadžiomerović mi uradi ultrazvučni pregled prohodnosti jajovoda, i kaže začepljeni odmah IVF. Zvao ga drugi dok. prijatelj njemu rekao koliko mogu ostati trudna IVF toliko mogu i prirodnim putem???? Ja bez teksta, toliko patnje gore opisane zbog ljekarske greške i opet u situaciji da ne znam šta da radim jer sada sve dobro vagam i nemam povjerenja ali kao što vidite i s razlogom. Na kraju odem kod Jasne u Vojnu i ona predloži laparaskopiju. U fazi sam priprema. Imate li neki komentar na ovo.Beban
|
|
|
|