AIDA RR -> RE: ginekolozi? (18.4.2007 14:27:45)
|
O draga moja, eto sama si bila u toj situaciji, hvala bogu, pa si normalno zatrudnjela. Mislim da si u pravu, danas se jako puno djevojki odnosno žena bori sa problemom zatrudnjivanja i komplikacija u trudnoči. Stvarno ne znam, šta se događa svijetom, ja koliko se sječam ili koliko debatiram starijim ženama, nikad prije nije bilo toliko problema ili komplikacija sa zatrudnjivanjem ili porađanjem. Možda zato, jer su one mlađe zatrdunjivale, to znači, da su bile u tom razdoblju najzdravije. Ali u tom nije poanta. Ja mislim, da danas svaka hrana, piče, zrak, odječa malo pripomogla tome, da smo svi na neki način ne zdravi. U tom slučaju mislim, da su konzervanski, kemikalije i umjetni sastojci proizvoda, koje unosimo u ili na naše tjelo uzrokovali uzvod nekih bolesti (alergija, upala želudca, pljuča itd.) A da o stresu ne govorim, koji je glavni akter, kad je u pitanju zatrudnjivanje. Znači, da bi normalno i zdravo zatrudnjele i porodile, morale bi se hraniti isključivo sa domače-pripravitom hranom i oblačile se sa domače-pripravitim pamukom i naravno ne bi smijele raditi, sekirati se, i ne znam više šta. To je za današnji "brzi svijet" absurd, jer današnjeg utečenog života ne možemo promijeniti na zdrav ili za zdrav način.
|
|
|
|