Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: teta cuvalica - imate li koga? 1.9.2011 19:01:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: jenny_z
koliko plaćate tetu koja neradi cijeli dan, nego recimo 5-6 sati?
I mene to interesuje
ponavljam pitanje u nadi da će neko odgovoriti
kod nas je takav slucaj, radi u prosjeku 5 sati dnevno (nekad vise a nekad manje), zavisno od mog rasporeda u skoli, placamo je 300km. i ona dolazi kod nas kuci
< Poruku je uredio teacher75 -- 1.9.2011 19:02:29 >
RE: teta cuvalica - imate li koga? 1.9.2011 19:03:32
teacher75
ja se sad vraćam na posao i našla sam tetu (poznataje, pa je to glavni razlog, nekako me strah bilo uzeti nepoznatu) ali sad mislim da mi to nije dobra varijanta (a koja jeste ) razlog je što joj moram voditi kod nje malu,a to je itekako problem jer ja ne vozim jeli teško naći tetu koja će dolaziti kući,a imam psa? pas je srednje teška kategorija, 25 kila (na prvu izgleda strašno, ali nije, ionako pola dana prespava, a oko psa nema nikakve obaveze) koliko plaćate tetu koja neradi cijeli dan, nego recimo 5-6 sati?
moja drugarica je uspjela naci tetu koja im dolazi iako imaju psa
RE: teta cuvalica - imate li koga? 2.9.2011 23:48:30
vjestica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: jenny_z
koliko plaćate tetu koja neradi cijeli dan, nego recimo 5-6 sati?
I mene to interesuje
ponavljam pitanje u nadi da će neko odgovoriti
kod nas je takav slucaj, radi u prosjeku 5 sati dnevno (nekad vise a nekad manje), zavisno od mog rasporeda u skoli, placamo je 300km. i ona dolazi kod nas kuci
hvala btw ova teta će mi ipak dolaziti kući
RE: teta cuvalica - imate li koga? 9.9.2011 15:19:09
miracle
Drage ženice ,imam jednu nedoumicu pa molim da razmjenimo mišljenja: -naime mog sina će subotom čuvati jedna teta od 08:30-14:30h....nije mi rekla cijenu jer nikada nije čuvala djecu (osim sestrinih)ja sam joj mislila ponuditi 25 KM..jel to ok,šta Vi mislite? -čuvanje kod nje..ja mu nosim hranu i sve ostalo...
RE: teta cuvalica - imate li koga? 9.9.2011 15:29:03
miracle
Hvala vam zaisat..onda ću joj reći 20 KM....nadam se da će biti zadovoljna..super ste zaista
Tetu koja ga je čuvala kad je bolestan (a ta ga je čuvala do 1 godine)davala sam 15 KM od 08-16 i njoj bilo puno...sad kontam ova je cura pa da ipak bude ok
RE: teta cuvalica - imate li koga? 9.9.2011 15:30:06
babina beba
IZVORNA PORUKA: miracle
Drage ženice ,imam jednu nedoumicu pa molim da razmjenimo mišljenja: -naime mog sina će subotom čuvati jedna teta od 08:30-14:30h....nije mi rekla cijenu jer nikada nije čuvala djecu (osim sestrinih)ja sam joj mislila ponuditi 25 KM..jel to ok,šta Vi mislite? -čuvanje kod nje..ja mu nosim hranu i sve ostalo...
RE: teta cuvalica - imate li koga? 9.9.2011 15:30:12
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: miracle
Hvala....a sve kontam da ovoj ne bude malo
pa draga moja, žene čuvaju dijete za dnevnicu od petnaestak maraka za punih 8 - 9 sati ja plaćam tetu 2 KM po satu, čuva je po par sati ponekad a da imam potrebu za cijeli dan ne bi plaćala na takav način jer bi mi bilo puno
RE: teta cuvalica - imate li koga? 9.9.2011 15:33:33
veeseelaa
Das joj onoliko za koliko bi ti to isto radila!
za svaku vrstu posla već imaju definirane cijene žene čiste npr za 5 KM po satu, ja bi cenera uzimala al neće niko da mi da znači kako s ekreću cijene tako se i plaća ako će miracle zaraditi u subotu 20 KM i dati ženi za čuvanje 20 KM še je onda ona tu?
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.