Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.12.2011 14:36:30
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: lejlaze
da li neko od vas zenicanki zna gdje mogu naci skafandercic velicinu 50 - 56?
Meni jedino FIS naumpada. Bilo je nešto u Bingu ali tanko. U Kidi Ozu sam vidjela, ali ne pogledah brojeve.
došli su u Kidi Oz cijena 58 km ja se dvoumim s obzirom da ga necu iskoristiti za te pare jer dok prođe 40-ica vec proljece aBda
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.12.2011 14:44:46
Hanady RR
gerberka u potpunosti ss u pravu... za nešto što vam relano i ne treba zimus to su novci koje je bezveze dati..
ja sam imala divan za bebe koji sam platila 20 Km u konzumu...onako da ga imama nikada obučen plavi ...poklonila sma ga nedavno.
mislim i tih 20 sam beze dala...jer mi nije trebao uopće...rodila u februaru...dok smo počele šetati bilo pretoplo za njega
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.12.2011 15:00:30
treće
Dekica s drikerima super, plišane gegice super i još neki pamučni prsluk prema potrebi, dok maloj bebi skafander obučeš preznojiš se, ili zgodan je onaj kao vreća s rukavima ali uzmeš odmah veći da može i za jeseni to ti je najlakše kad negdje kreneš, dekice svakako koristiš i za nosiljku i kolica
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.12.2011 15:11:51
ziki
IZVORNA PORUKA: ivannna
I jos nesto da li neko zna gdje ima kupiti onih odjelaca za bebe, ne znam kako se to zove ono dugi rukav i ima i stopala oblači se preko bodija, našla sam plišanih dosta, al pošto je kod nas u stanu jako vruće mislim da bi taman bilo da bebi oblačimo bodi i to odjelce ali ako ima gdje nekih frotirnih tanjih, vruće bi bilo u tim plišanim ja mislim.
Ovo plisano 2 ja bih uzela za svaki slucaj, a potrazi kao odijelce al bez rukava samo na tregere Pcelica Maja po radnjama ima sigurno u Robotu njihovih proizvoda. Kad je dosta toplo bodi dugi rukav i ovo odijelce je dovoljno za bebicu. Kod mene je trenutno 21.5 C u stanu a beba je u takvom odijelcetu(drugo dijete i jos kuburim sa ovom nazivima ), bodi bey rukavai tanka pamucna dukserica, tj ovo odijelce je otkopcao i duksericu stvalja usta
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.12.2011 15:14:37
Lady26
Gegice Ivanna, vidim da si iz Sarajeva, pogledaj u FIS-u Rajlovac, Tradeli Kiseljak, ja sam tu svoju curicu komplet opremila...i sa pamucnim i sa plisanim gegicama...
< Poruku je uredio Lady26 -- 13.12.2011 15:15:10 >
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:12:17
palachinken
E pa fino spakujes momke u auto i put Zenice. Taman su Dević i Kidi OZ u istom TC. U Deviću se mi svi kućile ogaćimo a sad i mali cvrčak dobije bodiće.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:25:12
pauza
ja sam kupila 2 bodica u Devicunkad sam bila u Zenici, meni su iskreno bolji Pcelica Maja, nekako cvrsci pamuk, mada jos trebam vidjeti kako se ponasaju nakon pranja i koristenja... ovi Devic mi se cine nekako tanki... ali su i jeftiniji par maraka po komadu sto nije malo... moj savjet je da pogledate robu za bebe u Skafi, ima stvari dosta jeftinijih u odnosu na druge radnje, pa cak jeftinije i od pijace.... mislim da im je roba iz Turske... danas sam bas vidjela neke kao pidzamice/odjelca pamucna iz 3 dijela po 5-6KM, peskirici sa kapuljacom i rukavica i jos nekih stvarcica povoljno, ali npr gegica mi ima i boljih, samo sam jedne kupila:-) a ja sam dosta bodica i gegica kupila u Bingu na A. pljolju i Amko komercu, nakon detaljnog pregleda mnogih radnji u sarajevu.... iskreno nisam stigla otici u FIS i Robot u Rajlovcu, a cula sam da i tamo ima svasta povoljno... samo da vas pitam, jesu li cijene u apotekama iste za ove stvarikoje trebamo kupiti, tipa bivacin, gaze, plivisepr, hidrogen i sl.... ili i za to ima razlike gdje se kupuje?? i gdje mogu naci original Pavlovicevu kremu?
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:34:20
Anoniman
I ja sam dosta stvari kupila u Amko komercu na Mojmilu (SA). Imaju dosta kvalitetnih stvari a cijenom su povoljniji nego druge radnje koje prodaju istu robu. Posteljinicu, jorgancic, body, benkice, carapice, rukavice... sam tamo kupovala. I madrac za krevetic smo tu uzeli.
Pauzo ima razike u cijenama u nekih 0,20-2,00 KM. Ali dok sve obidjes dodje te skuplja pita nego tepsija
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:37:14
palachinken
Original Pavlovićeva ima u cm drogerijama. Ja opet kod nas nisam nigdje vidjela ništa od Pčelice Maje, tako da ne znam o kakvom se brendu radi, a često je spominjan na forumu. A te bodice ionako prerastaju brzinom svjetlosti, tako da se stvarno, ako vec nema naslijedjenih, ne isplati davati velike pare za njih.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:41:09
Anoniman
Pavlovicevu sam kupovala jedno vrijeme u DM-u.
Palachinken, baby opremu Pcelice Maje ima kupiti u Amko komercima, a cini mi se da sam njihovu posteljinicu vidjela i u Robotu. Cijena je veoma povoljna. Meni su bodici u Fisu skuplji od tih Pcelica Maja, a kvalitetom se ne mogu porediti
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:42:02
pauza
potpuno se slazem.... to bebe bas prebrzo prerastu da bi se skupo placalo.... ma mozda ovi Devic samo izgledaju tanko, ne znaci da ce se razvuci i sl... ja nisam mogla odoljeti jer su bas slatki, pa sam iapk kupila makar 2:-)) a ove Pcelica Maja sam kupovala u Amku, ne znam ima li u Zenici....
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:45:51
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: animagical
u Sa nema Devic zavidim vam skroz...
ima ima samo s emora poraniti.. naime ima žena koja pordaje dević na ciglanama na pijaci...i to u onome djelu gdje kao ''sljeaci'' pordaju povrće i voće domaće pa na kraju reda...samo ta teta radi od 8 do 11 tu...i brzo porda robicu...ja sma curama uzimala i potkišulje i gaćice kad je stignem
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:46:20
treće
FIS SADA IMA SVOJU PROIZVODNJU OPREME ZA BEBE MOŽETE POGLEDATI I NA INTERNETU ANBINNI kolekcija, bodiji od 4,8- 6KM kvalitet nism vjerovala da su iz BiH
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:46:59
pauza
a je li se ta Pavloviceva u cm-u zove isto ili nesto Pavloderm ... mene neke prodavacice ubjedjuju da je to potpuno isto samo naziv promijenjen, a opet jedna rodica mi kaze da nije isto... da original ima samo u nekim radnjama.... Tom na Dobrinji, Mercator... pa sad ne znam
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:47:53
palachinken
NeJmam ja Amke ni Robota u čaršiji. Vjeruj, nisam do sad primjetila neke deformacije na bodićima. S tim da ja uvijek uzimam one s drikerima sa strane, jer se oni na preklop razvale. Eh sad, vec sam negdje pisala, dobili smo neke bodiće iz Amerike, marka Carter''s. E to je kvalitet! Ja ljepsi pamuk i bolju izradu jos nisam vidjela. Gledam cijene na stranici, dodje bodi dugih rukava oko 5-6KM (na njihov standard!) Tacno mi loše bude kad vidim kako nas deru.
Pavloderm postoji, ali i original Pavlovićeva. Razlika je u cijeni, a za sastav ne znam. Ovu prvu ima kupiti u drvoprometu i bingu, a drugu u cm-u.
< Poruku je uredio palachinken -- 17.12.2011 22:49:53 >
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 22:49:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pauza
a je li se ta Pavloviceva u cm-u zove isto ili nesto Pavloderm ... mene neke prodavacice ubjedjuju da je to potpuno isto samo naziv promijenjen, a opet jedna rodica mi kaze da nije isto... da original ima samo u nekim radnjama.... Tom na Dobrinji, Mercator... pa sad ne znam
Imas original Pavlovicevu mast i Pavlovderm kremu. U biti tu je razlika. Meni je krema bolja jer se lijepo razmazuje, mast je tvrdja i naravno puno masnija
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 17.12.2011 23:04:38
pauza
oooooo, prvi put vidim ovu Pavlovicevu sa roze poklopcem ja sam zamisljala sve isto samo da na jednoj pise Pavloviceva, a na drugoj Pavloderm:-)))) u kojoj ja zabludi zivim:-)))