Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 18.4.2013 11:22:19
bookah
IZVORNA PORUKA: bozijidar
Drage forumašice, treba mi pomoć. Gdje ima najveci izbor ogradica za krevetac? Mi imamo jedan problem. Naš krevetac je nešto veći u odnosu na standardne dimenzije. Dimenzije su 130x70, tako da nam trebaju i veće ogedice. Je li imao neko slična iskustva?
Gdje ste kupili veci krevetac? Ja trazim takav ili jos veci
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 9.5.2013 19:13:29
deniii
cure pitanje vezano za robicu, gledala sam stvari po FIS u i uglavnom svi kompletići su br 62 i piše o-3mj meni to i djeluje dosta minijaturno al me sad zbunjuje to šta nema 56 ništa????
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.5.2013 14:02:52
Elica 5
IZVORNA PORUKA: deniii
cure pitanje vezano za robicu, gledala sam stvari po FIS u i uglavnom svi kompletići su br 62 i piše o-3mj meni to i djeluje dosta minijaturno al me sad zbunjuje to šta nema 56 ništa????
Neka od forumašica je već spomenula Amko na Mojmilu ako si u Sarajevu,, stvarno ima sve ja sam prije tri dana bila tamo i stvarno sve možeš kupiti na jednom mjestu za bebu,, i baš ima ona markica Pčelica maja i Fisova ona marka kupujmo domaće tamo imaš sve brojeve koji ti trebaju i baš baš imaju izbora,,,,,,
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 13.5.2013 17:51:52
deniii
aaaaaaaaa super al ja nisam ni blizu Sarajeva hihi kupila sam bodiće u Splitu u H&m i C&A mislim da mi njih za poetak ne treba,, sad samo trebam vidit ove gegice. Ti kompleti u Fisa su ono iz dva dijela gore kao maica - benkica dole hlačice sa stopalima al msilim da je u bitit taj njihov 62 ovaj standrdni 56.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 15.9.2013 22:16:47
shej
Jesu li u Fis-u pcelica maja stvari ili neka druga marka? I jos me interesuje postoji li mozda neka aktivna tema na forumu sa popustima i snizenjima, gdje mozemo vidjeti i napisati da je negdje u toku snizenje stvarcica i opreme za bebe i mame? :) Ne snalazim se bas najbolje jos uvijek :)
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 9.4.2015 13:58:10
Tajno moja
Gdje kupiti,a da je povoljno, malo veće peskire sa kapuljačom?
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)