Nemirna -> RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? (14.6.2008 13:06:51)
|
Ja sam juče bila u FIS-u. Bodići kao na slici što je neko gore stavio su stvarno super. Ja sam uzela bijele. Pamučne tanke dekice koštaju 9km, uzela sam 4 jer su mi se s prvim djetetom pokazale jako zgodne za sve. Frotirne dekice - peškiri s kapuljačom (kako ko zove) kostaju od 10 - 15 km, s tim da uz to dođu dvije rukavice za kupanje bebe i čini mi se kapica. Gegica ima raznih. Plišanih, frotirnih, pamučnih... Ja sam kupila sve bez rukava, znači na tregere, kačiti će nas ljeto. Uzela sam dosta onih bez stopica ali imaju sužen kraj tako da se neće dizati uz nogice. Te su mi zgodne jer i kad ih dijete malo preraste neće ga zatezati kao one sto imaju stopice.... Od skroz tankog i mekanog pamuka su... a kostaju 7.5 km. Ima prekrasnih kompletića kao haljinica gore a ispod šorcić ili na bodi našiveni volan pa izgleda kao haljinica.. med stvarno. I to sve kosta oko 10-ak km. Također sam kupila dosta donjih dijelova, kao trenirkice. Isto nemaju stopice ali ima kupiti i onih sa stopicama. Kostaju 5.60 i 3.40 nema razlike u kvaliteti samo u dezenu i stopicama.... Moram reći da sam nedavno u Azelu na Dobrinji kupila dva donja dijela i kostali su po 10 km, juče u FIS-u identični, 5.60 km. Pljačka živa. Ima lijepih trakica za glavicu, ja kupila par komada. Od finog su materijala i baš pogodne za ljeto jer se beba manje znoji nego kad je u kapici i plus ne smetaju nikakve vezice... Rukavice protiv grebanja kostaju 0.70 km od finog tankog pamuka su, znam da su super jer sam takve koristila kad je Tin bio beba. Posteljinicu i ogradicu za krevetić sam uzela u Skenderiji kostalo je 78 km. Ljetna verzija. Dođe sasvim tanki jorgančić, prostirkica - jastučić, ogradica, čaršaf i nešto sa džepovima što se okači na krevetić... jako je praktično. Npr mogu se u tome držati pelene, bočice, garderobica i tako.. zanimljivo je, kad postavim uslikat cu. Grudnjaci za dojenje kostaju od 13-20 km oni malo bolji. Uzela sam par ovih od 13 km i stvarno su super. ima i jeftinijih po 5-6 km ali su mi nekakvi "zlomoćni". Šta ja znam, inače svaki put kad odem do FIS-a kažem neću vise nikad jer većinom ne nađem ono što sam trebala ali ovaj put je bilo bas suprotno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image] Raspisah se ja pravo... E da, zaboravih reći da je na Todoru bilo sniženje i ima stvarno dosta toga ali ne za tako male bebe. Sinu kupila pantolice,dva tri šorcića i par prelijepih majčica... Eto, neću više davit [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|