|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence?
8.4.2011 10:20:57   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Amam

Zna li neko od vas gdje ima da se kupi podloga za presvlacenje,ona cvrsta,sto se stavi preko krevetica??

Hvala... user posted image

U TL je bilo, isto oko 30ak km...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 376
8.4.2011 10:25:50   
shejla
meni se cini da sada najvise opreme za bebe ima u Bingu... I ima raznih cijena i vrsta... U TL i tako tim nekim, ko fol, poznatim radnjama imaju samo "markirane" te stvari, pa imas samo jednu cijenu. U Bingu imas od jeftinih pa do super skupih.... E, sad nisam bila u ovom Bingu na ciglanama i na Alipasinom, bila sam par puta u Hadzicima i tamo je bas veliki i ima svasta... Kolica, ja mislim da ima 100 izlozenih... I kreveta i onih stolica za hranjenje... u ovim svim drugim radnjama imas da proberes izmedju 2-3 komada...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 377
18.5.2011 15:30:43   
babina beba
Ima li gdje kupiti vrece za spavanje za bebu od 2-6 mjeseci za ljetni period?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 378
18.5.2011 15:31:43   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: babina beba

Ima li gdje kupiti vrece za spavanje za bebu od 2-6 mjeseci za ljetni period?

imama ti ja vreću na poklonuser posted image sa spavanje ljetna frotirna roza i gore na drikere kimono a okolo rajfeškuz.
Tvoja jeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 379
18.5.2011 15:35:05   
babina beba
OK, vidimo se na bb Hanady ili ranije ako si raspolozenauser posted image   Hvala

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 380
18.5.2011 15:39:40   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: babina beba

OK, vidimo se na bb Hanady ili ranije ako si raspolozenauser posted image   Hvala

na Bb...nema šanse da prije stignem ne smijem obećati...a opet ako budem krenula prema tim krajevima imama brojuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 381
18.5.2011 15:41:47   
babina beba
Dogovoreno!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 382
5.6.2011 16:12:40   
motorcycles
Neko je pitao za navlake za autostolicu,ja sam kupila za ovu manju autostolicu u Azelu 3KM,a uzela sam i za veliku,jer je isto bila 3KM :)U Ilijasu su imali nekiad jos uvijek,ali samo roza bojauser posted image
A spuzvasta podloga bila u Azelu za 8KM,ali prodaliuser posted image

Lea Chiara-19.03.2011. u 16:45h,teska 4100gr,duga 54cm :)

Neposredna veza do poruke: 383
7.6.2011 16:38:19   
Visnja RR
Ako vam treba radosnica* (a iz Sarajeva ste) koja se reklamira na nasem portalu "najljepsi dar" mozete se obratiti meni ... poslali su mi 5 plavih i 5 rozih za prodaju na BB ali i zbog lakseg preuzimanja u Sarajevu...cijena je 25 km

* prilagodjena je porodicama islamske vjeroispovjesti

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu motorcycles)
Neposredna veza do poruke: 384
24.7.2011 18:01:15   
delfin
Da li neko možda zna gdje ima kupiti dezeniranih pamučnih pelena, kao što su bili u TL, sad ih više nemauser posted image . Da li ih jiš neko radi?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 385
24.7.2011 18:05:20   
Sonja
A ja bas posla napisati u TLuser posted image
kod nas u tz ima tih pelena jos uvijek
pitaj prodavacicu mozda ce uskoro poonovo nabaviti

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 386
25.7.2011 10:20:08   
delfin
Sonja, gdje tačno u Tuzli? Moj brat često id etamo pa da mu kažem da mi kupi. E ova "ljubazna" teta kaže nema više, neće biti ???user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 387
25.7.2011 23:38:09   
animagical
je li mislis na tetra pelene s uzorkom ili na one koj eizgledaju kao pampers ali su pamucne?

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 388
25.7.2011 23:43:31   
delfin
Animagical, mislim na tetra pelene, obične četrtaste ali sa uzorkom.
Sonja, danas je teta iz TK navodno zvala  prodavnicu u tuzli i oni rekli da nemaju odavno. Ako ti bude usput možeš li svrnuti u tl da provjeri' pls?

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 389
4.8.2011 22:34:44   
Vodolija83
I ja trazim pelene sa uzorkom,u TL ih vec odavno nema i pravo su oskudni sa stvarima za bebice,lagano tonu....
Sto se tice ostale robice za user posted image ,ja sam odusevljena sa prodavnicom na Socijalnom,mislim da se zove Euromark.
Ovih dana bih trebala nastaviti potragu za pelenama sa uzorkom ,pa ako negdje naletim,objavicu user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 390
5.8.2011 14:13:15   
ladyblue RR
evo da napišem i ovdje...danas sam slučajno nabasala na Koreji na super prodavnicu za kompletnom opremom za bebe. Onaj hrvatski Adex (ili tako nekako) je otvorio prodavnicu u Sa. imaju super opremu, krevetiće, posteljine, ogradice, koliva, AS, kadice...ma sve živo. čak imaju i izložbeni salon sa kompletnim sobama za bebe. to im je na spratu i nisam išla gore. inače, prodavnica je baš namjenjena za novorođenčad a kako moja ima 9 mjeseci ima malo stvari za nas...
rekoh da obavijestim vas koje ste u potrazi za opremom.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 391
5.8.2011 19:14:50   
Vodolija83
E hvala puno ladyblue,puno ce mi znaciti,a nadam se i ostalima.Moramo odmah ovih dana ici da izvidimo situaciju user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 392
5.8.2011 22:46:33   
ladyblue RR
meni se baš svidjela ta prodavnica. nema u sarajevu prodavnice gdje imaju kompletnu opremu za novorođenčad. ono od krevetića do kadice za kupanje. baš sve imaju. meni bi žao što imam sve pa ne mogu nista da kupim. user posted image

Neposredna veza do poruke: 393
11.8.2011 10:12:31   
Vodolija83
Ladyblue,posjetila sam tu prodavnicu prije par dana i odusevljena sam user posted image
Toliko stvarcica kojih nigdje nema za kupiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 394
11.8.2011 15:23:17   
ladyblue RR
baš mi je drago da si našla što ti treba. i mene je oduševila ta prodavnica i žao mi je što je nije bilo kada sam ja bila trudna.

Neposredna veza do poruke: 395
14.8.2011 13:07:28   
tajra26
cao, evo da se i ja prikljucim ovoj temi...bila sam u svim prodavnicama sto postoje u gradu najvise su me odusevile stvarcice iz azela ali imaju jako mali izbor za djecake ali pamuk im je definitivno najbolji ( cijene bodija 3-5 km). dosta stvari smo kupili i u amko komercu na mojmilu Pčelica maja (pamucne dekice 12km, bodiji oko 5 km, gegice 9 km) sve jako povoljno i sto je najvaznije pamucno... sto se tice krevetica mi smo nas uzeli u baby shopu na pofalicima (284 km bijeli a madrac smo uzeli dormeo i onu navlaku sve oko 200km).
ormaric za bebu smo kupili u adaxu toj novoj radnji i platili smo ga 184km na nekoj akciji je sad povodom otvorenja a na ostale proizvode imate dodatni popust (krevetice, ogradice , posteljine itd) ali iskreno nismo nesto zadovoljni ovim ormaricem jer smo vidjeli mnogo kvalitetniji u baby shopu na pofalicima koji je skuplji za oko 40km pa eto nadam se da se necete zaletjeti kao ja :/
jos jedno mjesto koje sam posjetila je fis vitez i tamo ima veeeliki izbor za bebu chipolino kolica koja su u sarajevu 450km tamo su 350km eto pa ako imate vremena :) ako se jos cega sjetim javim se

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

Neposredna veza do poruke: 396
14.8.2011 15:58:07   
Vodolija83
Ja sam se prije par dana odusevila Lindexom u Importaneu,extra izbor za bebe,malo su skuplji,al nekim stvarcicama jednostavno nisam mogla da odolim user posted image Zaraza je to...

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 397
14.9.2011 9:14:22   
nejra1zvjezdica
Nisam ni ja jos nista posebno kuplia sem par benkica i pelena pamucnih!

(odgovor članu idana_85)
Neposredna veza do poruke: 398
24.11.2011 12:27:17   
lejlaze
da li neko od vas zenicanki zna gdje mogu naci skafandercic velicinu 50 - 56? 

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu nenach)
Neposredna veza do poruke: 399
12.12.2011 19:06:49   
ivannna
Evo i mene na ovoj temi, pomalo smo poceli zagledati djeciju robicu i ostalu opremu, a cini se da cemo neke vec poceti i kupovati, danas sam bila u bbi imaju one tri radnje sa dječijom robicom i otopih se cega sve ima, ali je poskupo.

Kad pričate o Azelu interesuje u kojem ima najviše robice i stvarčica (pelene, siperčići,...) za 1 i 3 mjeseca, ja sam bila u onom na socijalnom, onom u gradu i onom na grbavici i ne nađoh ništa ili nisam potrefila kad ima robe.

I jos nesto da li neko zna gdje ima kupiti onih odjelaca za bebe, ne znam kako se to zove ono dugi rukav i ima i stopala oblači se preko bodija, našla sam plišanih dosta, al pošto je kod nas u stanu jako vruće mislim da bi taman bilo da bebi oblačimo bodi i to odjelce ali ako ima gdje nekih frotirnih tanjih, vruće bi bilo u tim plišanim ja mislim.

I da na siranu imate nekoliko radnjica, imaju super pamučnih bodija bijelih običnih, onako materijal kao malo deblja potkošulja, baš kao donji veš, super su koštaju 5-6 km, mogu se otkuhavati.

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *