Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo nesto mi na um padose neke stare forumasice ELLA H -sta s njom bi,imala je neki zdravstveni problem,nadam se da je ok noa-je li tko s njom u kontaktu Romali,dada.sta je s njom i Andrejom.to su one sto odose i ne vratise se Acudesa kako li je ta cudesna zenica taurus
Evo nesto mi na um padose neke stare forumasice ELLA H -sta s njom bi,imala je neki zdravstveni problem,nadam se da je ok noa-je li tko s njom u kontaktu Romali,dada.sta je s njom i Andrejom.to su one sto odose i ne vratise se Acudesa kako li je ta cudesna zenica taurus
ona se javlja koliko ja vidim
ona se javlja koliko ja vidim
Hvala Majo :) Tu sam ja, Apotekarko, pooonekad se javim, ali nisam zaboravila RR. Nisam ja bila u grupi koja je zajedno napustila RR :), samo se potrefilo da sam smanjila javljanja kad i oni.
Primjećujem da je ovdje nekad bilo puuuno više Herki, kojih nema bas dugo, dugo..
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
postovani javljam vam se ponovo imam curicu koja je operisala kicmu i nogice ne hoda sama i starije djete mi je bolesno asmaticar i ima epi bili mi donirali curici odjece 122-128 vel sad za zimu jer nemam odakle kupit a idemo svakodnevno na fizikalne pa nam treba,ako zelite poslacu vam dokumente nalaze moj broj 062 416 336 molim odgovor
postovani javljam vam se ponovo imam curicu koja je operisala kicmu i nogice ne hoda sama i starije djete mi je bolesno asmaticar i ima epi bili mi donirali curici odjece 122-128 vel sad za zimu jer nemam odakle kupit a idemo svakodnevno na fizikalne pa nam treba,ako zelite poslacu vam dokumente nalaze moj broj 062 416 336 molim odgovor