Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nou ako netko pita sam ja vidjela jednom prilikom u domu zdravlja, kaze da ne ide na RR vise... Ivancicu sretnem tu i tamo, u trznom centru... Jos sam voljela postove od MarineDk bas fali forumu.
ena23 Obozavam njemacku ono naprosto sam odusevljena do neki dan sam se tjesila da cu nekakol uspjeti prebaciti se za australijiu...ali sam se pomirlila sa sudbinom Mirkice daj u inbox gdje si... a skorpijce -da, inace sam iz Zenice....tog divnog grada dima
lulu draga ja se i sad sijećam one tvoje dječje sobice do u detalje kako si je uredila i kako je osvanula na stranicama dnevnih novina(preuzeta sa rr bez odobrenja),koji je kaos tada nastao
nema nam ni ilhe???????
Tu sam, taman sam usla da vas sve pozdravim :) nema se vremena nesto posebno al uletim nekad da vidim sta konradi od stare raje, ovu novu ni ne poznajem. Inace ima me na fb, mozda se uvijek ne javim odma al javnem se cim malo vremena nadjem ;)
Lijep pozdrav za moje hanumice lijepe i drage i ne mogu iscekati sledecu kaficu kad dodjem dole aBd :)
ena23 Obozavam njemacku ono naprosto sam odusevljena do neki dan sam se tjesila da cu nekakol uspjeti prebaciti se za australijiu...ali sam se pomirlila sa sudbinom Mirkice daj u inbox gdje si... a skorpijce -da, inace sam iz Zenice....tog divnog grada dima
lulu draga ja se i sad sijećam one tvoje dječje sobice do u detalje kako si je uredila i kako je osvanula na stranicama dnevnih novina(preuzeta sa rr bez odobrenja),koji je kaos tada nastao
nema nam ni ilhe???????
Tu sam, taman sam usla da vas sve pozdravim :) nema se vremena nesto posebno al uletim nekad da vidim sta konradi od stare raje, ovu novu ni ne poznajem. Inace ima me na fb, mozda se uvijek ne javim odma al javnem se cim malo vremena nadjem ;)
Lijep pozdrav za moje hanumice lijepe i drage i ne mogu iscekati sledecu kaficu kad dodjem dole aBd :)
InshAllah krajem Aprila planiramo ako ne budemo prebukirani sa firmom jer top sezona pocinje 1 aprila... Ako nista bice 5 dana da izbjegnemo vikende ;) javnem ti cim rezervisemo karte...