Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja dobila petake, doslovno me slome u školi,bebe moje...i kad dođem pravac vodoravno Ljubim te djevojčice!!
ena23 Obozavam njemacku ono naprosto sam odusevljena do neki dan sam se tjesila da cu nekakol uspjeti prebaciti se za australijiu...ali sam se pomirlila sa sudbinom Mirkice daj u inbox gdje si... a skorpijce -da, inace sam iz Zenice....tog divnog grada dima
lulu draga ja se i sad sijećam one tvoje dječje sobice do u detalje kako si je uredila i kako je osvanula na stranicama dnevnih novina(preuzeta sa rr bez odobrenja),koji je kaos tada nastao
nema nam ni ilhe???????
i ja se ovog sjecam
a meni je Lulu ostala u sjecanju sa teme Nevinost hahahhahaha ja se nekako istom uclanila :)))) i upadnem na tu temu
a šta ti je to što si mi skuhala...nemoj da se vrijeđamo.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Drage žene pusaaaa vam velika. Sobe vise nemamo... Posto nam je naomihn otac to sve morao dati za kamate... :) mi smo sebi napravile drugi dom. Samo nas :) i dobro smo
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Drage žene pusaaaa vam velika. Sobe vise nemamo... Posto nam je naomihn otac to sve morao dati za kamate... :) mi smo sebi napravile drugi dom. Samo nas :) i dobro smo
šta nam je sa megi ona se odavno ne javlja.. živjela je negdje kod mene u komšiluku, ali je nisam ni vidjela odavno, a viđala sam je redovno kada je bebicu dobila..zna li neko?