Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako je bilo tesko brisati OT na Potraga za starim forumasicam, evo pokrecem novu... malo izmjenjen naslov ali trazimo i stare i nove forumasice kojih nema na neko vrijeme...
znaci bila generalka gdje ste zene aazra,frenkoza(nema je ovih dana),remzy,Okarica,Golubica,Nedi,Nunchi,Manuela,juni(ona se juce kratko javila,al je nema duze vrijeme)mamina cura,breskva,ljubicica,mamina princeza,babina beba,batterfly,tea-lana,akica b,Maida,dady,...ove tri tacke jer ih ima jos mnogo vise sto fale ovom forumu a nemogu se sad sjetit blokada
tealana radi generalku u svom stanu ...uskoci nekad na FB sa mobitela...ali ce uskoro osposobiti komp pa ce i na RR a juni se juce javljala doci ce na kaficu sutra
znaci bila generalka gdje ste zene aazra,frenkoza(nema je ovih dana),remzy,Okarica,Golubica,Nedi,Nunchi,Manuela,juni(ona se juce kratko javila,al je nema duze vrijeme)mamina cura,breskva,ljubicica,mamina princeza,babina beba,batterfly,tea-lana,akica b,Maida,dady,...ove tri tacke jer ih ima jos mnogo vise sto fale ovom forumu a nemogu se sad sjetit blokada
I ja sam tu, bila na moru al se moradoh ranije vratiti zbog svog stanja. Mucnine (bez povracanja) i zeldac me smorise, samo bih spavala i spavala al obaveze nedaju! Jos 7 mjeseci akb i bice lakse :):) Pusa svima
Evo da opet priupitam da li neko zna šta je sa forumašicom Anidae? Znam da je imala rizičnu trudnoću,a mislim da se dosad već trebala poroditi...a odavno se ne javlja Nadam se da je sve ok.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
eheeeh tu sam mila, nisu mi neke teme hafifne, znas mene a bacim ja pogled da vidim sta se desava, da se kakav zaključak ne bi donio bez mene ljubim te
eheeeh tu sam mila, nisu mi neke teme hafifne, znas mene a bacim ja pogled da vidim sta se desava, da se kakav zaključak ne bi donio bez mene ljubim te
a ja taman bila posla u krevet kad vidjeh tebe