Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni nedostaju mnoge forumasice ali se najcesce sjetim budućemame - ona je rodila dijete i nakon toga nestala.. dugo je bila trudilica i bas omiljena forumasica..
D_K buducu mamu sam vidjela na moru, sa svojom malom princezom. Predivne su obje :)))
Tea majke mi nije ti fazon, pa gdje si ti ženo? Remzy, Mila81 baš ste bezobraznice Bubi nadam se tvom brzom "povratku" na RR Ilhana što te nema???? iznenadjena sam, jel sve ok? aazra nema te često hanabanana mogla bi vala i ti malo ee naletjeti
< Poruku je uredio veeseelaa -- 8.10.2010 11:16:20 >
i ja se iskreno nadam da ce nas Buba obradovati svojim "povratkom" na RR u sto kracem roku... a Ilhana je koliko sam ja skontala, odleprsala za Tursku, kaze zvao je Onur na kahvu...
Tea majke mi nije ti fazon, pa gdje si ti ženo? Remzy, Mila81 baš ste bezobraznice Bubi nadam se tvom brzom "povratku" na RR Ilhana što te nema???? iznenadjena sam, jel sve ok? aazra nema te često hanabanana mogla bi vala i ti malo ee naletjeti
ene prozivala me cccc... bila bona na godisnjem... kao sto Bambi rece na kafi sa Onurom :P (jos da znam koji je to tip iz seherzade dobro bi bilo hahahahahahahahah)
Mila moja ja juče te prekjuče zvala, ti nedostupna, hajde sutra da pijemo kafu, ako budeš imala lufta u vremenu
Tu sam ja citam Vas redovno ali nesto nemam inspiraciju za pisanje postova.... A jos ovih dana nisam radila a kod kuce mi je slaba konekcija