škorpija -> RE: Amniocenteza (20.11.2015 19:18:39)
|
IZVORNA PORUKA: Sofi Sofi I ja razmišljam da uradim test, za sada je sve uredno ali ja jednostavno nemam mira, kada legnem samo razmišljam da će se nešto loše desiti sa bebom jer je sve nekako na početku teško išlo... imala sam problema sa trombocitima, imam renmobile.... rekla mi je doktorica da je sve dobro, išla kod drugog doktora on rekao isto ali ja hoću još neku potvrdu. Da li je neka od vas radila test u Bijeljini? Mi na amniocentezu moramo ići u BL, moram tamo spavati, platiti hotel i kad sve izračunam možda mi je bolje podići pozajmicu i uraditi taj tranquility i onda ako Bog da odahnuti [sm=zmeden.gif] ja sam odustala od tranquliti tetsta zato što u brošuri piše da u slučaju loših nalaza ili ako se ne mogu iščitati opet se preporučuje da se uradio amniocenteza (AC), na GAK-u u Sarajevu me tri puta vraćaali (rade AC samo ponedjeljkom), zbog kontrakcija i kako su rekli debele posteljice koja je sprijeda, zadnjui put me dr. četiri puta bola i nije uspjelo, bolio me je stomak kad crkla nisam, bojala sam se da ne izgubim bebu. Onda pet dana poslije toga odem kod privatnika (dr. Mehmedbašić) i uradio AC bez problema iz prve (750 KM, brza i klasična metoda, dva nalaza) i hvala Bogu sve ok, bebica zdrava i curica [sm=smiley27.gif].
|
|
|
|