colito -> RE: Amniocenteza (8.2.2015 13:32:58)
|
IZVORNA PORUKA: Amilamila Čitam vaša iskustva i morala sam da vam prenesem svoje. Po preporuci doktora, uradila sam tripl test, onako, bilo je ako želim. Otišla sam na DIP uradila nalaz T21 i rezultat je 1:223 i sad je nastala panika. Preporuka doktora je da idem na amiocentezu ja to stvarno ne želim, a odluku treba da donesem što prije, sad sam u 15 sedmici. [sm=smiley19.gif] Treba mi vaša pomoć, preporuka jer ludim[sm=smiley13.gif] Ja sam bila u istoj situaciji vec sam pisala o tome , ( prevelik pritisak i teret na srcu , dusi ,psihicki :( )samo sto sam ja bila u jos tezoj situaciji , jer sam bila vec 20 sedmica,jos veci rizik, jer je bebi veci, ali i HB dragom sve je proslo super. I nakon 7 dana stigao nalaz uredan HB .( tih 7 dana mi je bilo , kao 7 god ). Kad sam dobila poziv, koda sam se ponove rodila, hvala Allahu , pa se sve zavrsilo super. Opet svako ima svoje misljenje . Ali s tim nalazom skidas veli teret, i uzivas u trudnoci. Sretno ti , to samo vi mozete odluciti zeliteli ili ne
|
|
|
|