jasmin -> RE: Carski rez (1.1.2012 10:37:16)
|
IZVORNA PORUKA: Djana IZVORNA PORUKA: Čupi Draga moja, nakon 3 carska i evo 4 put akoBogda na ljeto opet...mogu ti samo reći da nije to nešto toliko strašno, nisam rodila prirodno, pa neznam razliku, ali sve zavisi od tebe i kako ti budes psihički jaka, ako se opustis i sama sebe uvjeris da ce biti problem ustati nakon operacije, onda će i biti, ali ako budeš jaka i govoriš sama sebi ja to hoću, ja to mogu...onda to ide, samo lagano, bez naglih pokreta i uredno se oporavis bez nekih posljedica, a što se tiče dojenja mlijeko ti i nedođe prvi dan, bar meni nije i dok se ti oporavis za 24 sata, dođe mlijeko, a i bebica može vući, ja sam rodila u Mostaru, bebu ti donesu čim se probudiš da je vidiš, ali je vidiš u magli...i kako se ti budes bolje osjećala oni ti je više donose, a svugdje potiču dojenje tako da mislim da neće biti iznimka gdje se ti porodiš... Samo čvrsta volja i sve se može...pozdrav! Wow 4ti carski aBd, svaka cast! Prilikom prvog poroda, CR, su bile 2 zene - obje treci CR, i na operaciji su im podvezali jajnike, jer kao ne smije vise od 3 puta. Sto je meni onako bas neobicno, jer u puno zemalja a evo i gradova unutar jedne zemlje se smije raditi vise CR. Da,ovdje moze i 6 puta.A cekaj,je li to podvezivanje rade uz saglasnost pacijentkinje ili ???
|
|
|
|