sunshine_ze -> RE: Carski rez (10.1.2011 21:24:54)
|
Eh drage moje..prvo da vas sve pozdravim i da vam se zahvalim od srca!Citam vase price i iskustva vec dugo a danas sam se maxuz registrovala da vam mogu napisati par rijeci. Inace iz Zenice sam...imam mnogoo pitanja ali prije toga zelim napisati nekoliko recenica u znak zahvalnosti!Trudna sam 15 sedmica,prva trudnoca,inace 21 mi je god!Mama mi zivi vani,tako da sam bila totalno neinformisana sto se tice trudnoce,poroda...dok nisam nasla vas.Na tome vam mnogoo hvala!!!OD SRCA!Ja se(kao i vecina )najvise bojim onog o cemu ne znam nista.Svega me bilo strah ali citajuci vase prica ma jedva cekam aBd da i ja sa vama podijelim svoje iskustvo.Nadam se da ste svjesne koliko pomazete zenama,pogotovo mladim djevojkama kao sto sam ja!Nalazila sam ja mnoge medicinske tekstove o porodu,trudnoci s med teorijama ali je totalno drugacije kada citas licna iskusktva! Ajd vjerovatno cu biti dosadna sad pa necu da duzim..samo jos jedno da kazem HVALA OD SRCA!Da pocnem s pitanjima.. Doc mi rece da cu najvjerovatnije morati na CR jer sam jako sitna,kukovi uski,mada mi to smijesno zvuci da mi to kaze u ovako ranom stadiju trudnoce!Muci me to sto sam procitala sva vasa iskustva i koliko sam zakljucila u svakom gradu,bolnici razlicito(od stavljanja katetera,negdje uspavaju negdje ne,do donosenja bebe,mogucnosti da je muz vidi,jela itd)pa bih vas molila ako je neko bio u KPZ da mi,u detalje ako vam nije mrsko,isprica svoje iskustvo sto se CR-a tice.Mozda je rano da pitam sve ovo ali lakse mi je da znam sve unaprijed i da se pripremim psihicki za sve. Unaprijed vam hvala na odgovorima!Sve vas punoo pozdravljam!
|
|
|
|