Anoniman -> RE: Carski rez (13.11.2009 7:50:20)
|
Draga, ujutro ces doci u bolnicu, izvadice ti krv, i proci ces kroz anesteziju, tj kroz protokol anestezije, razgovaraces s tetom anesteziologom, o alergiji, lijekovima i sl.... Do 6 posle podene smijes jesti, a do 10 piti i to je to. Navece ce ti i uradit klistir. Potrudi se da spavas, mada ce biti tesko dan pred CR, ali pokusaj. Na intezivnoj mozes biti najmanje 24 sata ali ako ne bude guzva bit ces i 48. Ja imam dva CR iza sebe, drugi me vise bolio, ali mi je opet nekako ustajanje bilo lakse jer sam kateter izvadila posle 24 sata, a prije ga drzala 3 dana. I druge zene u bolnici, cim su skinule kateter sve su rekle da im je puno bolje. Pokusaj i ti, naravno uz konsultaciu s dr. Mene je moja dr obisla i predlozila mi da skinem, kad sam je pitala pa smijem li, rekla je da ce mi biti bolje. Tete u intezivnoj su super, pomoce ti i da ustanes i sve. Ustati se mora, znam da boli, ali pokusaj, oni ce ti pomagati. Dok budes lezala posle CR, stalno radi vjezbe stopalima, vrti u krug, na jednu i drugu stranu, naprijed-nazad. Zelim ti puno srece i jedva cekamo da nam se javis s iskustvima iz bolnice, ali i nadam se da ce biti pozitivna. Oni koji ne ocekuju puno, ne dozivljavaju razocarenja!!!
|
|
|
|