|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.10.2010 13:21:30   
Anoniman
joj marijana pa ja nisam skontala da ga vi niste vodili kod doktorauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1376
20.10.2010 13:22:09   
iv@ncica
mame  hvala  na  dobrim  zeljamauser posted image ....ja  brzinski   prioje  bolnice  i  vrtica  da  se  javnemuser posted image ..sto  cu  mora,  se  zezati  od  muke  vise  ne  znam  sto  cu

operacija  je  prosla...nakon  snimanja  ce  mo znati  jel  sve  ok
andrej  u  vrticu   plackav  ko  da  su  mu  prvi  dani..ja  nemam  pojma  sta  cu  vise..taji  ga  je  nosio  jer  je  on  kasnije  radio..a  ja  sad  zurim  pa  mu  i  to  ne pase,  a  po  noci   nam  gori  sve.
na  poslu  mi  ludilouser posted image

marijana  mi se  isto  javila...nikolici  se  rukica  zagnojila...morali  na  previjanje  i  ciscenje...bebac  je  prestrasen  i stalno  se  budi  od  staraha,  a n ju  jos  isprepadali starsno  i izgalamili..tako  da  je  sva  pod  stresomuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1377
20.10.2010 13:26:15   
Anoniman
nismo moja noa,od mm sestra zavrsila medicinu ona pogledala rekla nije strasno i ja kontala da ga ne trebam vodit,a i svi mi taj melem hvalili.. e sad nije cura kriva jer ni ona nema iskustva a i nije strasno izgledalo,tek sam jucer vidjela koliko je dubokouser posted image a doktorica mi je nagovorila užasne stvari,kako sam ga cuvala pa se opeko,sta sam ja zato vrijeme radila i na kraju mi kaže da si se ti opekla odmah bi dosla  a njega tek za 3 dana dovela

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1378
20.10.2010 13:27:33   
Anoniman
iv@ncice draga ja i ti u isto vrijemeuser posted image meni i tebi ovo i nisu neki dani al preživjet cemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1379
20.10.2010 13:28:12   
Anoniman
koja je ludaca bilauser posted image molim te,

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1380
20.10.2010 13:35:02   
Anoniman
dr Moro ,A  ja se rasplakala umjesto da joj odgovorim,skupilo mi se kad sam držala nikolu u tom stanju,jos 2 sestre ga cuvale kako se bacao,i ona meni na svu moju muku tako

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1381
20.10.2010 13:35:29   
iv@ncica
jao  vidi tek s ad  vidim da  smo  u  isto  vrijeme...ma  proci  ce  mare  sve..drzimo  se ;)))..nema  nam  druge  nego  nocas  kavu  zajedno  pit..svejedno  ne  spavaju  obojica..a  i  blizu  smo,  mozemo  i  nou  navucuser posted image

aman  ona  DR.Moro  je  malo  drknuta..ona  je  takva  nagla i  galamdija

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.10.2010 13:36:14 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1382
20.10.2010 13:37:59   
Sonja
draga marijana bas mi je za...mogu mislit kako ti je..
joj ti dok. umjesto da smire rodjitelje oni jos napadaju...kao da ona voli tvoje dijete vise od tebe..c c c boze sacuvaj
nadam se da ce mu biti bolje..dusa slatka

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1383
20.10.2010 13:41:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

dr Moro ,A  ja se rasplakala umjesto da joj odgovorim,skupilo mi se kad sam držala nikolu u tom stanju,jos 2 sestre ga cuvale kako se bacao,i ona meni na svu moju muku tako

hm divna doktoricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je nama ljetos uspostavila dijagnozu,mozda je virus ili od vakcine a mozda su i zubiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kad je Noa imala konjuktivitis drzali je na vratima ordinacije nije nam dala blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zato ja ako nije nista bas strasno cekam da prodje 5 sati i pravac na pedijatriju.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1384
20.10.2010 13:41:38   
Anoniman
može nikola se probudi oko 3 ujutro pa predjiuser posted image user posted image   nego hajmo mi kavu pit kasnije,imam nekog posla u gradu pa kad se vratim mogla si doc s njim?

< Poruku je uredio marijanna -- 20.10.2010 13:49:15 >

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 1385
20.10.2010 13:43:51   
Anoniman
i ti noauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1386
20.10.2010 13:45:41   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala sam i moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ivana sama kuci al mislim da nije nabavila 2u1 pa sta cu ja pitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1387
20.10.2010 13:48:36   
Anoniman
ma spremit cemo mm na kavu pa sam i ja samauser posted image i meni su pali na pamet oni njeni ludi gosti sto traže 2u1, hocemo li je ozbiljno popituser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1388
20.10.2010 13:52:48   
Anoniman

ma spremit cemo mm na kavu pa sam i ja samauser posted image i meni su pali na pamet oni njeni ludi gosti sto traže 2u1, hocemo li je ozbiljno popituser posted image

aj vi dogovorite pa vam se ja javim kad mi ''prevoz'' dodje s poslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja mislim da ce TM tesko pasti sto ce morati u grad na kavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1389
20.10.2010 13:55:37   
Anoniman
pa zato i kažemuser posted image bit ce mu tesko izac al ipak ce me poslusat,haha ma jedva ce docekatuser posted image možemo iza 3ipo dotad cu sve obavit 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1390
20.10.2010 14:00:59   
iv@ncica
user posted image user posted image   samo  se  vi  salite..ma  imam  ja  6 u 1  za  tebe  noa..
cure..hajmo  drugi  dan..ja  sad  trebam  u  bolnicu..pa  ne  znam  sto  me  ceka  tamo..pa  po  andreja  u  vrtic..pa  ce  mi  onda sljegnut  svi  od  mm  vjerovatno na  kavu..znate  kako  ono  ide kad  si  kraj  bolnice,  ko  god  dođe  u  ppsjetu  u bolnicu  usput  dođe  i meni  u  posjetuser posted image ...uh  bolnickih   mi  je  na  vrh  glave

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1391
20.10.2010 16:37:10   
Anoniman
joj moja marijana mogu misliti kako je ga bolilo dusa dragauser posted image
ljubimo rukicu.
Za vozacki zao mi je ajd ima drugi pa i treci put polozicesuser posted image user posted image user posted image nije ni cudo sto si pala....najprije malisan mali imao nezgodu pa,tm....al bit ce bolje ...
Mi smo dobro dala nam teta u apoteci operil kapi,odma ide na bolje kuc,kuc....

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 1392
20.10.2010 17:39:26   
R&T@
Mostarke moje drage, bas vas "svasta nesta" snaslo...
cuvajte seuser posted image

Felix, te operil kapi su uzasno jake..
ja jednom stavila sebi i to onu beby verziju...
strasno pece i svrbio me nos dva dana...
Otad ih ne stavljam djeci...

Mozda je ipak pametnije da koristis prirodna sredstva
(slanu vodu, sljez, kamilicu...)

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1393
20.10.2010 18:10:03   
lavić Simba
NE OPERIL, draga felix procepe jer su toliko jake ma ko kiselina,samo aqua maris one su blage i prirodnije i nama je dala teta u apoteci boli nju bruga i onda dosla moja seka koja je hemicar i razumije se u farmaciju i kaze nikako nemoj operil.....user posted image user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1394
20.10.2010 18:11:38   
Mya_81 RR

i jutros sam polagala vozacki i palauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Malo si me nasmijala, ali nemoj mi zamjeriti. Ja isto nemam vozački user posted image

Ja mislim da većinu obore prvi put tako da idući će siurno biti bolje...

Žao mi je Nikole i rukice....nadam se da će to što prije proći user posted image user posted image user posted image

I Anelku i Antoniu želimo da nam ozdrave što prije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1395
20.10.2010 18:28:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: lavić Simba

NE OPERIL, draga felix procepe jer su toliko jake ma ko kiselina,samo aqua maris one su blage i prirodnije i nama je dala teta u apoteci boli nju bruga i onda dosla moja seka koja je hemicar i razumije se u farmaciju i kaze nikako nemoj operil.....user posted image user posted image

Znaci ipak nije do mog damskog nosauser posted image user posted image user posted image

Zovem ja maloprije damicu koja odljepljuje sestrine slicice: Riana?

A ona se lijepo okrenu i savrseno mirno: Reci....user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1396
20.10.2010 18:34:01   
koka i po
Puspas nas user posted image .
Zadnje vaganje 18kg i 200 gruser posted image ...19 mj....
Da nije malo puno?user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1397
20.10.2010 18:40:24   
R&T@
Masallah...
Cime ga hranis, koko draga. Moja sve pojede po kuci, pa nije ni blizu...user posted image
Ja vec zamisljam te bebele none.

Daj nam jednu sliku da vidimo ljepotana...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1398
20.10.2010 18:55:06   
koka i po
evo nas malo user posted image

user posted image
user posted image

nadam se da me moderator nece ruziti ako sam OT user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1399
20.10.2010 19:12:04   
R&T@
Srce drago....
ne mogu vjerovati da ova dusica ima toliko kila...
ne valja vaga 100%user posted image

Nego daj da se prijateljujemo...
moja ima 13 kila, ali je teska kao da ima 130.user posted image
ljuta je i jezikara na mater,...
ali bit ce dobra snaha...
(samo da je udomim) user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Poruku je uredio tajra -- 20.10.2010 19:24:00 >

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *