Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mame hvala na dobrim zeljama ....ja brzinski prioje bolnice i vrtica da se javnem ..sto cu mora, se zezati od muke vise ne znam sto cu
operacija je prosla...nakon snimanja ce mo znati jel sve ok andrej u vrticu plackav ko da su mu prvi dani..ja nemam pojma sta cu vise..taji ga je nosio jer je on kasnije radio..a ja sad zurim pa mu i to ne pase, a po noci nam gori sve. na poslu mi ludilo
marijana mi se isto javila...nikolici se rukica zagnojila...morali na previjanje i ciscenje...bebac je prestrasen i stalno se budi od staraha, a n ju jos isprepadali starsno i izgalamili..tako da je sva pod stresom
nismo moja noa,od mm sestra zavrsila medicinu ona pogledala rekla nije strasno i ja kontala da ga ne trebam vodit,a i svi mi taj melem hvalili.. e sad nije cura kriva jer ni ona nema iskustva a i nije strasno izgledalo,tek sam jucer vidjela koliko je duboko a doktorica mi je nagovorila užasne stvari,kako sam ga cuvala pa se opeko,sta sam ja zato vrijeme radila i na kraju mi kaže da si se ti opekla odmah bi dosla a njega tek za 3 dana dovela
dr Moro ,A ja se rasplakala umjesto da joj odgovorim,skupilo mi se kad sam držala nikolu u tom stanju,jos 2 sestre ga cuvale kako se bacao,i ona meni na svu moju muku tako
jao vidi tek s ad vidim da smo u isto vrijeme...ma proci ce mare sve..drzimo se ;)))..nema nam druge nego nocas kavu zajedno pit..svejedno ne spavaju obojica..a i blizu smo, mozemo i nou navuc
aman ona DR.Moro je malo drknuta..ona je takva nagla i galamdija
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.10.2010 13:36:14 >
draga marijana bas mi je za...mogu mislit kako ti je.. joj ti dok. umjesto da smire rodjitelje oni jos napadaju...kao da ona voli tvoje dijete vise od tebe..c c c boze sacuvaj nadam se da ce mu biti bolje..dusa slatka
dr Moro ,A ja se rasplakala umjesto da joj odgovorim,skupilo mi se kad sam držala nikolu u tom stanju,jos 2 sestre ga cuvale kako se bacao,i ona meni na svu moju muku tako
hm divna doktorica ona je nama ljetos uspostavila dijagnozu,mozda je virus ili od vakcine a mozda su i zubici a kad je Noa imala konjuktivitis drzali je na vratima ordinacije nije nam dala blizu zato ja ako nije nista bas strasno cekam da prodje 5 sati i pravac na pedijatriju.
samo se vi salite..ma imam ja 6 u 1 za tebe noa.. cure..hajmo drugi dan..ja sad trebam u bolnicu..pa ne znam sto me ceka tamo..pa po andreja u vrtic..pa ce mi onda sljegnut svi od mm vjerovatno na kavu..znate kako ono ide kad si kraj bolnice, ko god dođe u ppsjetu u bolnicu usput dođe i meni u posjet ...uh bolnickih mi je na vrh glave
joj moja marijana mogu misliti kako je ga bolilo dusa draga ljubimo rukicu. Za vozacki zao mi je ajd ima drugi pa i treci put polozices nije ni cudo sto si pala....najprije malisan mali imao nezgodu pa,tm....al bit ce bolje ... Mi smo dobro dala nam teta u apoteci operil kapi,odma ide na bolje kuc,kuc....
Mostarke moje drage, bas vas "svasta nesta" snaslo... cuvajte se
Felix, te operil kapi su uzasno jake.. ja jednom stavila sebi i to onu beby verziju... strasno pece i svrbio me nos dva dana... Otad ih ne stavljam djeci...
Mozda je ipak pametnije da koristis prirodna sredstva (slanu vodu, sljez, kamilicu...)
NE OPERIL, draga felix procepe jer su toliko jake ma ko kiselina,samo aqua maris one su blage i prirodnije i nama je dala teta u apoteci boli nju bruga i onda dosla moja seka koja je hemicar i razumije se u farmaciju i kaze nikako nemoj operil.....
NE OPERIL, draga felix procepe jer su toliko jake ma ko kiselina,samo aqua maris one su blage i prirodnije i nama je dala teta u apoteci boli nju bruga i onda dosla moja seka koja je hemicar i razumije se u farmaciju i kaze nikako nemoj operil.....
Znaci ipak nije do mog damskog nosa
Zovem ja maloprije damicu koja odljepljuje sestrine slicice: Riana?
A ona se lijepo okrenu i savrseno mirno: Reci....
< Poruku je uredio tajra -- 20.10.2010 19:24:00 >