mala86
|
cao svima ja sam bolesna ovih dana,prvo krenulo ko prehlada,juce imala i nesto temperature!ma i ovo vrijeme bezveze,samo da mogu vani prosetat s malim mislim da bi odmah bila bolje !odlazak kod mame ne racunam da sam izasla,samo zidove promjenim i pogled kroz prozor ... Leon evo skace od jutra,vec vrijeme za prvi spavanac ako se budem osjecala dobro danas bi trebala pravit mm neku tortu,sutra mu 31 rodjkas ,mada on kaze da ne treba,da se ne mucim kad sam takva!ako ne onda ce bit do petka nesto(za 5 godina braka ) joj tajra al ti mene nasmija sam ovim Moja mrvica pravo brblja, ali kao diktator, sve su joj imperativi: dodji, daj, lezi, sjedi, spavaj, jedi... bebana dobro dosla marijana nadam se da ce rukica biti dobro sto prije ivancice drzi se,da svi problemi sto prije prodju cuci bravo za malenu,al ja se pitam kad cemo moc objavit da su prespavali cijelu noc !kumin mali ima 8 mjeseci i vec dugo spava bez budjenja,a mi smijesno mi u knjigici moja prva godina,ja pisala sve ono iz razvoja,puzanje,ustajanje,milion nekih rubrika,sve ih zatvorili samo ta prva prospavana noc ostala negdje na sredin,jos uvijek otvorena felix,mya,ella,dafri,marinci