Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i od nas veliko mahanje za sve vas!!! Joj bebice bolesne... I moja N od sinoc kad spava malo zacepljen nosic ima..inace ostalih simptoma nema hvala Bogu, jer svi smo oko nje bili prehladjeni..ali ona se brani od virusa..a ja sve to pripisujem dojenju jos uvijek Mi jos malo uzivamo u ovim suncanim danima, a mislim da cemo ih svi pozeljeti...duga zima, a kazu da ce biti pravo jaka ove godine Joj danas smo sa mm poslije posla izasli da N kupimo jaknicu, i katastrofa se razocarali, pa u cijeloj Zenici ne mozemo naci jaknicu za nju..stvarno mi nije jasno drage mame kakva je situacija u Sa? Ima li gore izbora? Imate li nesto posebno preporuciti?
Šmizla spava, ja malo prije završila s pravljenjem cheescake-a, usput malo gledamo Survivor i tako...uskoro na spavanac, nešto se izmorilo ovih dana...
Mi niti jednom nismo imali temperaturu zbog bakterija...
niki vidim da si tu !nije ti daleko otidji u azel u crkvicama,ja juce bila i ima super jaknica,cini mi se i zenskih!jesi li gledala u tifaniju u bosanci? meni ako zaova ne posalje(ono sto sam ti pricala)vidjela sam preslatkih u azelu i danas u tifaniju,razlika 9km(u azelu 30,ovamo 39)
kod mene potomak spava od 8...a i ja cu brzo,bas me nesto obara
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
e nek je nesto i lakse nac za djecaka nego za djevojcicu
ehehej ne zezaj..!!! joj bili smo dole na Jaliji u Azelu, ali nismo se sjetili tog u crkvicama, nista sutra idemo gore..joj da mi je u Sa u Azel.. da je barem ovo nase rr druzenje sad ovaj vikend da iskoristim za shopping
vece mame , ala se nas scepilo nesto....sad mi andrej zavatrio..jedva mu spustih temperaturu na 37,8..uzas borim se od 6 sati..prelazila je 39,5---pa sto nas je uhvatilo boze moj...ovaj mjesec je ludilo..ta,man kad mislis ne moze gore, nesto nas uhvati inace tata nam je izasao iz bonice i dosta je dobro...samo me bbrine da mu ne pređe ovo s Andreja...sad ima dvojicu za presvlaciti i cuvati...alisamo nek mi ozdrave
sve mamice veliki pozdrav
Ja sam vam danas vadila zub! Medjutim, ostao mi korijen, ali još gore od svega toga je što je taj zub u kritičnom stanju već dugo i upalni proces predugo traje bar godinu dana. A zubarka mi je skoro sat vremena pokušavala i više nije mogla tako da je u tom vremenu poprilično ''aktivirala'' upaljeni kanal i fistulu koju vučem previše. I sad nakon anastezije evo me doslovno plačem od bolova. Ma, bole me svi zubi s lijeve strane i gore i dole. U 4 sata popila 4 brufena, a znam da sam pretjerala i nista mi nije pomoglo...
Joj, izludit cu koliko se patim...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 23.10.2010 16:57:03 >
U drugoj trudnoci ja sam se mucila s jednim zubom. Bolovi uzas, a ne smijes popiti tabletu. Dali su mi savjet da stavim noge u sto topliju vodu nekoliko minuta, a onda se zamotam u deku. Za cudo, to mi je ublazavalo bol. Mozda zvuci ludo, ali pokusaj...
I ne pomisljaj na peti brufen, predozirat ces se.
mya baš mi je žao.... očito nestručna zubarka mogu mislit kako te boli... evo tajra ti je rekla pa ti i ja ponavljam žalfija bi trebala pomoći... brufen nemoj piti ali pokušaj popiti bosaurin ili apaurin da te malo opusti i lezi...
Tajra moja Farah pere zube već odavno, doduše ima potpuno istu maniju pranja zubića kao starija joj sestra pa je možda to i utjecalo da niti molim niti upozoravam...pravo iz kreveta idu u kupatilo na pranje zubića. ja mlađoj ne pokazujem kako to joj hanadi objasni i prati jeli fino kržno, jeli sve oprala itd. mpa pokušajte i vi tako...da starija animira mlađu...starijoj zanimljivo što joj je data važan obaveza kao velikoj a mloj zanimljivo da je sestra nešto uči da bude kao ona
Ma, Hanady, nije do zubarke Zub je bio sav polomljen tako da sam znala da će ostati korije, ali korijen je problem. Veli imam korijen ko da imam u sebi 2 metra i 150kg. Slikala sam ga pa vidi da je ogroman, a čvrst i jednostavno neće van. Moja pretpostavka je da ću morati operacijom to vaditi jer čisto simnjam da će neko to moći odraditi normalnim putem...
Kod nas pranje zuba završi tako da joj moram dati četkicu koju ona onda grize...
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 23.10.2010 17:51:11 >
poz mame i bebare i moj malecki cesto pere wc solju pomaze mami, nema sta nije strpao u svoja malecka usta cak i feferonku jednom dok sam ja cistila djeciju sobicu otisao do frizidera da se posluzi, cesto puta pregrize onaj gore hepek od pudinga pa sisa tako, baci sa kuhinjskog stola dohvati ako su kakvi keksici itd sjedne na pod sam se posluzi nema zime za njega zaista hehe. kisele krastavce je jeo i voli ih ali ups stvarno neznam kad se smiju dati uglavnom ziv je jos uvijek dise, dok recimo stariji dusa mala nista mu nisam davala a s ovim priznajem nisam tako briza kao prije U vrticu definitivno mislim da ce ga prebaciti u stariju grupu jer ova djeca su nekako pravo mirna divota ih gledati il je to samo kad sam ja bila Pusa za sve posebno curice sta cu kad su sladje nekako hehe.
kod nas sve isto..borba s temp. i deckima, vodula ga doktoru nakon burne noci, isla je temp.iznad 39,7..nista HB sve cisto..viroza, a mozda i kutnjaci..ja padam s nogu...jao danas je bio sou...tusiram malog, skidam mu turu borba cijeli dan, kad sam ga smirila i kad je zaspao...onda tatu sto cu i od njega kad mi je sad beba ...pa ih oblacim,dajem ljekove,masiram, dajem im jest i sve ostalo.... ooohhhhh....gosti nenajavljeni banu u sred frke....oh sta imaju obilaziti moju muku jos..ali dobro..na kraju su i rucali s nama.... mya- ja sam to nakon poroda rijesila operacijom..a namucila sam se..a trudnoca pa trpi
mi ne peremo zube , jer nema sanse da mu ista stavim u usta...nama jos fale kutnjaci, a izgleda da su krenuli i oni...ja sam ga od prvih zubica pripremala na pranje zubica onom gumenom cetkicom i do nedavno je sve to islo..ali sad nema sanse da mu ista primaknem licu..vriska..valjda se vise prepao silnih kapi i masti u oci, nos uh..pa cu sacekati dok strah ne prođe ..pa opet ga uciti