Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mojbebac prvi put kad je pala, mm je vodio za rukicu, i ona je samo pala kao da je neko bacio sa 3 m visine ... ja mu ni rijeci nisam rekla, a on je mene tako sinoc optuzio, cak mi je i fen bacio ( sreca nije neki bio ) .... naravno nakon pet min. mi se poceo izvinjavati, ali ja nisam htjela sinoc pricati sa njim, nas dvije smo otisle u sobu, ni anja nije htjela da bude sa njim, vjerovatno jer je galamio .... jutros rano je otisao na posao tako da se nismo ni vidjeli .... necu mu se ni javljati, neka malo razmisli o svojim postupcima ...... razumim te u potpunosti . Meni se znalo desiti da A.nece da spava i kao uvjek kad je previse nervozan oplace pa zaspi,ja znam najbolje njega navikla sam snim i znam sta mu fali.I tako ja gledam tv.anel kmeci kmeci nece ,nista nista ga nezanima .reko usutit ces vec nije prvi put. MM.bio u drugoj sobi,kad za 10min.udje pa stade galamit daj uzmi ga bla bal,sta place ,samo gledas tv.kakav si ti majka. Eh,onda sam ja buknila reko dosta vise i tebe i anela.Ako ti smeta uzmi ga nije jednom oplakao prije spavanja. Sta ti se zabio u sobo,i briga te sad kad place meni dolazis da prodikusje nesto. Tako,sam se u tom momentu osjecala ruzno,da sam imala gdje pobjec pobjegla bi trcala daleko gdje me moje noge nose. Ostavila bi ih,obadvojicu neka vidi kako je s djetom biti non stop. Bil,izdrzo. Soli,mi pamet a bezbroj puta sam rekla nemoj mi ti govoriti,sta cu tipa jel,jeo jel gladan,namazi mu desni,da ga sta neboli......Nepostavljaj mi glupa pitanja.Uradi to sam ako mislis da je do toga ako nije a znas da nije neradi..... Ja kao ja radim dodjem kuci ti mi s varata anel utrpas.Ja reko ajmo se menjat,malo.... Nije meni tesko,snjim samim anelom,slusa me igra se ma superr Jer se mm.pomolio na vrata anel se promjeni .
|