|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.10.2010 11:49:47   
mojbebac
prvi put kad je pala, mm je vodio za rukicu, i ona je samo pala kao da je neko bacio sa 3 m visine ... ja mu ni rijeci nisam rekla, a on je mene tako sinoc optuzio, cak mi je i fen bacio user posted image ( sreca nije neki bio ) .... naravno nakon pet min. mi se poceo izvinjavati, ali ja nisam htjela sinoc pricati sa njim, nas dvije smo otisle u sobu, ni anja nije htjela da bude sa njim, vjerovatno jer je galamio .... jutros rano je otisao na posao tako da se nismo ni vidjeli .... necu mu se ni javljati, neka malo razmisli o svojim postupcima ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1176
11.10.2010 12:02:35   
snijeg
IZVORNA PORUKA: mojbebac

prvi put kad je pala, mm je vodio za rukicu, i ona je samo pala kao da je neko bacio sa 3 m visine ... ja mu ni rijeci nisam rekla, a on je mene tako sinoc optuzio, cak mi je i fen bacio user posted image ( sreca nije neki bio ) .... naravno nakon pet min. mi se poceo izvinjavati, ali ja nisam htjela sinoc pricati sa njim, nas dvije smo otisle u sobu, ni anja nije htjela da bude sa njim, vjerovatno jer je galamio .... jutros rano je otisao na posao tako da se nismo ni vidjeli .... necu mu se ni javljati, neka malo razmisli o svojim postupcima ......

Ne brini se mamice, svima nam se dešavaju, srećom mali padovi. Reakcija tvog muža je, najvjerovatnije "reakcija straha". Nije ni on imao namjeru da povrijedi tebe ili malenu, ali vjeruj kad čovjeka uhvati strah i panika za razumno ponašanje ne ostaje prostora. 
Meni se je jednom desilo, nakon što je pahuljica udarila glavom od sto, da sam sav strah u obliku ljutnje usmjerila na mužeka. Naravno da sam znala da nije kriv, ali eto bio najslabija karika...izvinula sam se, srećom nije se ponovilo, ali još uvijek učim da kontrolišem emocije koje buknu u meni nakon njenog pada, udarca i sl.  

< Poruku je uredio snijeg -- 11.10.2010 12:03:18 >

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1177
11.10.2010 12:10:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

razumim te u potpunostiuser posted image .
Meni se znalo desiti da A.nece da spava i kao uvjek kad je previse nervozan oplace pa zaspi,ja znam najbolje njega navikla sam snim i znam sta mu fali.I tako ja gledam tv.anel kmeci kmeci nece ,nista nista ga nezanima .reko usutit ces vec nije prvi put.
MM.bio u drugoj sobi,kad za 10min.udje pa stade galamit daj uzmi ga bla bal,sta place ,samo gledas tv.kakav si ti majka.
Eh,onda sam ja buknila reko dosta vise i tebe i anela.Ako ti smeta uzmi ga nije jednom oplakao prije spavanja.
Sta ti se zabio u sobo,i briga te sad kad place meni dolazis da prodikusje nesto.
Tako,sam se u tom momentu osjecala ruzno,da sam imala gdje pobjec pobjegla bi trcala daleko gdje me moje noge nose.
Ostavila bi ih,obadvojicu neka vidi kako je s djetom biti non stop.
Bil,izdrzo.
Soli,mi pamet a bezbroj puta sam rekla nemoj mi ti govoriti,sta cu tipa jel,jeo jel gladan,namazi mu desni,da ga sta neboli......Nepostavljaj mi glupa pitanja.Uradi to sam ako mislis da je do toga ako nije a znas da nije neradi.....
Ja kao ja radim dodjem kuci ti mi s varata anel utrpas.Ja reko ajmo se menjat,malo....
Nije meni tesko,snjim samim anelom,slusa me igra se ma superr
Jer se mm.pomolio na vrata anel se promjeniuser posted image .

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 1178
11.10.2010 13:22:26   
mojbebac
i moja cura se odmah promjeni kad joj tata dodje....meni je to razumljivo jer je non stop sa mnom, pa ga pozeli ..... ali dobro .... nista to meni ne smeta, samo me povrijede te stvari kad me napada bez razloga .... meni nikada to ne bi palo na pamet .... ali sad cu ja malo okrenuti list, pa cu i ja njega poceti napadati za svaku sitnicu ......smjesno stvarno, jos me nije nazvao, eto samo da znate ..... ali je zato moju mamu zvao cetiri puta da vidi sta mu radi cici ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1179
11.10.2010 13:26:37   
marinčii
pozz generaciji,vidim i kod vas je slično stanje ma djeca moraju padati sreća da ve prođe bez velikih posljedica mojbebac ma nisi ti zato loša mama a itvoj muž vjerovatno je tako reagirao u afektu svi smo mi takvi i ja sam bezbroj puta napala mm kad M padne a posle mi bude baš krivo  i obrnuto valjda je to tako  al prođe to i zaboravi se glavno da je curica lijepa dobro ,ljubimo je punouser posted image user posted image
M evo zaspo p ja maloodmaram iako imam hrpu veša za peglati a i njemu spremit ručak ,bogme u zadnje vrijeme ja i mm samo suho jedemo nikako da šta kašikom napravim sem ponekad juhicu kad i M pravim,ma s njim ne mogu ništa pratim ga u stopu još je ko pijanac kad hoda pa svako malo trosne  na guzicu al valjda se brzo ustabili pa mognem i ja malo odmoriti,uh raspisa se ja
puse svima šaljem 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1180
11.10.2010 16:12:32   
R&T@
E, moj bebac...
sve mi je to vise nego poznato...

Hajde da ja malo otracam mm...
znate da je mala bila bolesna prethodnih dana...
prvi put otkako se rodila, on je bio u kuci dok je ona bolovala (ne radi jos nekoliko dana)...
a ona se u temperaturi zakacila za njega i ne popusta ga...
(nisam je navratila, casna rijecuser posted image )
Sinoc nam dosli gosti i on se zali kako mu je bilo tesko, kako mu je bilo zao, kako ga je slomila, kako je tesko nosati, kako joj je nemoguce dati sirup, staviti obloge...

A ja samo user posted image user posted image user posted image

E, da mi je muska pamet jedan dan pa da se odmorim...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1181
11.10.2010 20:15:59   
dafri
veče,
mojbebac naravno da je to u afektu rečeno naravno razumljivo je i da se ti loše osjećaš zbog takve reakcije,najvažnije je da je cura dobro

tajra ,tm se žalio s pravom dati sirup je prava avanturauser posted image user posted image
mi sve više pričamo,svaki dan nešto novo, plešemo uz Laku i Brkuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1182
11.10.2010 21:03:46   
Niobe
Moje dijete danas jelo vise nego ja.
Ja nisam mogla vjerovat user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1183
12.10.2010 4:28:13   
Ella_H
tajra duso isti slucaj i kod mene nedavno bio hehe
jos i sveki dosla pa zao joj ko sina znas
a ja cu ti njoj aaaaa sta biiiiiii draaaaaaaga tako je s djecom,
to ti je ona fraza sto bi ona meni prije rekla kad bi se malo pozalila
na starijeg sincica itd usutili i mamica i sin odma hehe
Netreba burno reagovati i sve u granicama s djecom definitivno nije lako
lakse je kopati kanale ja to dobro znam ali za sve cemo biti nagradjene
InshAllah ne brinite zenice.
Niobe i moj je danas rucko sve ispred sebe uz to su rucali i stolica
pod itd itd neznam kako kod vas bebice rade ali ovaj moj je tornado
u zadnje se vrijeme bas slomim navecer sam ko da me bager pregaziouser posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1184
12.10.2010 10:59:20   
Anoniman
jutro.
Mi smo spavali dobro 3puta se budio.Jeo oko 23.budio se gladan i oko pola 3.budi se i vice mamam mamma apa(hapa)user posted image lezi reko anele pajaja evo cuca kakava hapa te snadje user posted image .
Jeo oko 5.tek i usto u 8.sati.Evo igra se ,sa cd.user posted image povadi mm.sve iz ladice .
Samo,neka nisu igracke.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 1185
12.10.2010 11:22:28   
Niobe
IZVORNA PORUKA: chuci

kako su nam velike bebice jutros?
mi smo jučer bili u branju jabuka, i mama kad je nosila bebaru oklizne se i padne na leđa. princeza se udarila u nogicu, ali hB, nije ništa slomljeno, ali neće da se fino oslanja na tu nogu i kenjakava je bila poslije toga. mi smo se pravo zabrinuli. duša moja kako je kod dr hodala, ko kakav stari dedo, hramlje na jednu nogicu. ali kaže dr da nije ništa, samo je malo boli jer se udarila.
stavljali smo joj obloge noćas i mazali kamagelom. nadam se da će proći za koji dan. sad je sva nervozna jer joj ne damo da hoda.
joooooj kud padoh.

puse za bebe

oprosti user posted image
nisam ni vidjela ovo.
ljubimo nonicu maloj bebani, kako je sada?

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1186
12.10.2010 11:25:01   
chuci
a bolje je hvala na pitanju
samo je strah da se oslanja na nogu, osim kad je u vodi.
valjda je prođe taj strah za koji dan

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1187
12.10.2010 11:25:43   
Niobe
IZVORNA PORUKA: felix

Samo,neka nisu igracke.

ovo mi je itekako poznato.
A najviše hoće neke stvari koje mu baš ne mogu dati - olovke, usb stick, čekić(user posted image ), makaze i koješta slično.
Kad spomenu cd, neki dan gleda cd s one strane gdje se moze vidjeti, pa crče od smijeha sam sebi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1188
12.10.2010 11:27:59   
Niobe

a bolje je hvala na pitanju
samo je strah da se oslanja na nogu, osim kad je u vodi.
valjda je prođe taj strah za koji dan

Zaboravit ce, samo nek hoda, uboj ce proc, vjerovatno jos malkice bolucka.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1189
12.10.2010 11:33:43   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

E, moj bebac...
sve mi je to vise nego poznato...

Hajde da ja malo otracam mm...
znate da je mala bila bolesna prethodnih dana...
prvi put otkako se rodila, on je bio u kuci dok je ona bolovala (ne radi jos nekoliko dana)...
a ona se u temperaturi zakacila za njega i ne popusta ga...
(nisam je navratila, casna rijecuser posted image )
Sinoc nam dosli gosti i on se zali kako mu je bilo tesko, kako mu je bilo zao, kako ga je slomila, kako je tesko nosati, kako joj je nemoguce dati sirup, staviti obloge...

A ja samo user posted image user posted image user posted image

E, da mi je muska pamet jedan dan pa da se odmorim...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve poznato....
kako su samo onteligentni...
Moja zna reći joj cjelu noć nisma spavao hanadi nam imal temperaturu dok ja nisma jednom snimila kako hrče a ja ga zovem da mi pomogne da je spremim da idemo na hitnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1190
12.10.2010 11:50:55   
veeseelaa

kako su nam velike bebice jutros?
mi smo jučer bili u branju jabuka, i mama kad je nosila bebaru oklizne se i padne na leđa. princeza se udarila u nogicu, ali hB, nije ništa slomljeno, ali neće da se fino oslanja na tu nogu i kenjakava je bila poslije toga. mi smo se pravo zabrinuli. duša moja kako je kod dr hodala, ko kakav stari dedo, hramlje na jednu nogicu. ali kaže dr da nije ništa, samo je malo boli jer se udarila.
stavljali smo joj obloge noćas i mazali kamagelom. nadam se da će proći za koji dan. sad je sva nervozna jer joj ne damo da hoda.
joooooj kud padoh.

puse za bebe

moja je malena jednom prilikom penjući se na bračni krevet dooobrooo udarila koljenom u ivicu istog
Toliko je plakala i onda se nije mogla osloniti na nogicu, tako sam se bila prepala, kad se napokon oslobodila hramala je user posted image user posted image user posted image  do duše nakon popodnevnog spavanja sve je bilo ok
Nadam se da će proći, mora da sad ima strah da se osloni na nogu al ako dr kaže da je sve ok, onda garant jeste
Ne brini, držim fige da sve bude u redu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1191
12.10.2010 11:52:28   
lavić Simba

jutro.
Mi smo spavali dobro 3puta se budio.Jeo oko 23.budio se gladan i oko pola 3.budi se i vice mamam mamma apa(hapa)user posted image lezi reko anele pajaja evo cuca kakava hapa te snadje user posted image .
Jeo oko 5.tek i usto u 8.sati.Evo igra se ,sa cd.user posted image povadi mm.sve iz ladice .
Samo,neka nisu igracke.

Pa ti Felix rece da moj djecak jede kao mala beba  zato sto se budi dva puta kako sam to dopustila a evo i Anel....user posted image ma neka su zdravi i zivi i neka jedu samo pa kako goduser posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1192
12.10.2010 12:05:56   
veeseelaa
mm uvijek kad malena padne il se udari kaže da će se to dešavati i da se smirim, nikad me ne optužuje niti prekorijeva zbog njenih padova, on je inače staložen i miran čovjek
Razumijem i ove koji drugaćije reagiraju, u tom momentu se valjda prepadneš pa onda neznaš ni šta pričaš
Ja znam napasti mm kad malena padne a bila je bliža njemu nego meni, priznajem user posted image
Jednom se Ajša igrajući počela gušiti, jao kad me srce nije zdrmalo, bili smo oboje u sobi, ja sam skočila i uzela je u naručje dok je ona pokušavala doći do daha, čvrsto sam je držala a mm sam govorila POMOZI MI, JESIL TI NORMALAN
Neznam ni sama kako al malenu smo skroz skinuli u tom otimanju
Kad je mala došla do daha ja sam plakala i vikala na mm: pa ti nećeš da mi pomogneš a on jadan od mene nije mogao ni prići djetetuuser posted image  e sjećam se da mi je rekao tada da sam je previše obukla i da se možda zbog toga gušila user posted image user posted image user posted image  ma ludilo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1193
12.10.2010 13:22:54   
megi
pozzz zenice
vidim ima padova i moja se cura juce udarila, ja dosla s psola a ona place li place reko sta je bilo kaze mm udarila glavom o sto
on je naravno bio stalozen  a moja mama koja je cuva samo sto na apaurinima nije zavrsila
reko bona sta ti je pa i meni je pala hiljadu puta, prepadne me, ali svjesna sam da ce padova i dalje biti
zato svim mamama user posted image user posted image user posted image

nego zene da vas pitam, dosta mi mama zna reci kao sto joj ne dajes hapu po noci ona je jos mala,
ja mislim da nema potrebe fino spava i kad se probudi ja je malo pomilkim ljuljnem i ona nastavi spavati, kontam da je gladna ne bi spavala
jesam u pravu il mozda grijesimuser posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1194
12.10.2010 13:30:07   
chuci
joj megi ja sam subjektivna po pitanju noćnog hranjenja. moja ustaje po 4-5 puta otkako sam ja počela raditi evo već četvrta sedmica i ja bih ti savjetovala da je ne budiš, jer ne znaš koliko si rahat.

mislim i objektivno gledano da nema potreba da je budiš radi hape, što ti kažeš ne bi htjela zaspati da je gladna. mislim da se čak i manje bebe ne trebaju buditi, a kamo li beba od 16 mjeseci

pusa za bebaru user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1195
12.10.2010 13:36:58   
megi
chuciuser posted image user posted image

ma i ja sam to mislila ali reko da vidim sta kazu rr mameuser posted image user posted image user posted image

probudi se i ona nekoliko puta po noci ali zaspi bez trazenja hape ili bilo cega, a budjenje je uglavnom kad rastu zubici ili je sta muci

pozzzzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1196
12.10.2010 13:50:31   
Anoniman
nego zene da vas pitam, dosta mi mama zna reci kao sto joj ne dajes hapu po noci ona je jos mala,
ja mislim da nema potrebe fino spava i kad se probudi ja je malo pomilkim ljuljnem i ona nastavi spavati, kontam da je gladna ne bi spavala
jesam u pravu il mozda grijesimuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni je malo sve do godineuser posted image i za trazenje hape.Tako,sam ja barem ustajala do godine bilo mi zao nesto kontam gladan.
Evo vec kako je porastao i jede svasta manje se budi mada zna se desiti da trazi apuuser posted image .Kao sinoc ili ako rano zaspi oko 21.i tad jede ogladni naravno ,i budi se oko 2ili 3 da mu dam flasu bas place nece cucu.Uzme ju,i za pola sata opet kmeci znam da je gladan,jednom sa cula kako mu crijeva kvrceuser posted image user posted image i nije mi tesko ustat napraviti.
Al,ako je zaspo oko 23.i trazi oko 2.apu nedam dam caja,.....
Nego popije malo samo i opet trazi cekam da dobro ogladni popije sve i da se nebudi vise.Sad kako grijenje radi,isuse mu se usta od radijatora pa trazi caj bude zedan.
I usta mu se speknu budu osusena.
Neznam sta da radim ako radijator pokrijem peskirom,bude hladno oladi soba ako ga smanjim opet isto....Al ako bude nepokriven radijator suha usta budu.
Da stavim na radijator casu vode sta,mislite dal to pali ???
Zbog isusivanja zraka.
Megi,nemoj je buditi da je hranis ako se probudi i trazi jest ako ti nije tesko i ako mislis da je stvarno gladana daj joj hapuuser posted image
Ja sam danas isla u nabavku dekica veci za anela imam ih dosta al kratke otkrijeva se ,pa bezbroj puta ga virimi pokrijevam.
Sad kad ga ususkam nema mu makac ispod dekice topleuser posted image .

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 1197
12.10.2010 13:53:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lavić Simba

jutro.
Samo,neka nisu igracke.

Pa ti Felix rece da moj djecak jede kao mala beba  zato sto se budi dva puta kako sam to dopustila a evo i Anel....user posted image ma neka su zdravi i zivi i neka jedu samo pa kako goduser posted image
da budi se ,al ne sto je gladan vec sto nece da bude u krevetcu svomuser posted image jede jednom uvecer i jednom dam cajauser posted image nisi me skontala.Jedino ako rano jede oko 21.tad se budi oko 2ili 3.trazi apu,ako zaspe kasno i kasno legne nema ape do jutra tj.do 5ili 6.

(odgovor članu lavić Simba)
  Neposredna veza do poruke: 1198
12.10.2010 17:01:06   
dafri
pozz,
chuci  drago mi je da je malena bolje,brzo će ona zaboravitiuser posted image
megi ja je ne bih budila zbog hape osim ako sama ne traži što moja lopužica radi,kada u pola noći zaviče daaaj ja i mm kao u vojsci skačemouser posted image user posted image
doduše  ona rano ide na spavanjac oko 8 i vjerovatno dobro izgladni do 3 pola 4, hapu pijemo tri puta oko 600ml,naravno ne sve u toku noći već kroz čitav dan
Simba koliko puta tvoje lopovče jede po noći?

i nama je naravno sve zanimljivije od igračaka,najviše voli da izvlači garderobu iz ormara i stavlja sebi na glavu,grudnjaci su joj omiljeniuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1199
12.10.2010 17:20:36   
R&T@
Moja bebara i ja provele zajedno poslijepodne...
Starija otisla na rodjendansku zabavu, a nas dvije uzivale.

Zato sad u mom domu izgleda kao da je pala bomba...user posted image

Posljednih dana ja sam odusevljena cinjenicom da je pocela objasnjavati sta zeli... kad rijeci joj ponestane, tu su mimika, gestovi, vika ili sarmiranje...

A za nocno hranjenje-to smo daaavno izbacili, hvala bogu...
moze nocu dobiti i moj glas i ruku i narucje ako zagusti, ali flasicu NE...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *