Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
marijana, joj dusice mogu misliti kako se osjecas, a tek mali mis , ali sve nas cekaju i iijepa i ruzna iskustva, djeca su i moraju rasti sa tim malim zgodamna i nezgodama, znam da ljiljanovo ulje pomaze, ali vjerujem da c i ta mast pomocui, sretnooooooooooooooo
marinci, ljubac tebi i Mateju salje p. mamma i Laurica, sinoc smo bile u igraonici i L je bas porasla u malenu djevojcicu, sva je medena , i mi vas ljubimo
Mi vas sve ljubimo i saljemo veliku pusu , a posebno novim drugovima i drugaricama koje smo uzivo vidjeli
ne sekiraj se marijana....ma svima nama se nesto dogodi tako u nekom obliku...svaka mama je dobra mama svom bebi...pa nisi namjerno uradila...i kod nas su stalno neke scene, a uvijek mi je na oku..evo rekla ti je noa za melem...ma ne brini se za vrtic....do ponedjeljka ce to biti ok, pa ce onda fino opet tamo grlimo naseg nikolicu da sto prije prođe bola. a i to mu je lekcija sto je pec-pec. ja sam tako andreja ucila kad se ono pekara ili pegla malo ohlade da mu pokazem d a je to vruce i kad osjeti da grije skonta da je to pec-pec...uh mace malo znam da ga boli i bas mi ga je zao, no ti ne brini.
Moj Andrej vec bio prije skoro 2-tjedna pomalo prehlađen i od tada kasljuca kad ustane samo...nosic malo nekad procuri...pa kasnimo na vakcinu ovu s 18 mjeseci...danas u vrticu kad se ustao kaze teta jedno mu oko malo crveno, vidim da je i veceras..sad neznam od cega je, vidjet cu ujutro kako ce biti pa cu ga popodne cim ga pokupim iz vrtica odvesti doktoru, a mozda ga i ne posaljem u vrtic..strah me da nije konjuktivitis..pa ne bih da pređe drugim bebicama..inace vecinu on tamo i pokupi, jer roditelji dovode bolesnu djecu..evo bila je i curica s proljevom ..ulavnom smo i mi cgvorugavi , trci ko bez glave, pa gdje opali...ali opet je dobar, i sve bolji mamin decko..jos samo da skonta da je noc za spavanje u komadu i sve ce biti ok
zene jesu pametnije ..-ali nedamo mi svoje sinove pametne ..ma moj ti gura sve u svasta..pa dobro i potrefi..ne forsiram ti ja nista..njemu naj draza olovka i saranje..sve to ide svojim tempom....osim spavanja..da je bar brzo i rano se naucio spavati kao sto je hodati
jutrica. Mi smo spavali po obicaju slabo oci me peku od nespavanja I plus usto u 7.jest i nece vise da spava ja gledam polu otvoreni ociju ajd reko bar jos pola sata miruj molim te ma jok ba djete se igra ode ode od mene ,nece da lezi. Neznam kako je naspavan kad ni on nije spavao on,nam nije dao mira a bolji od mene Marijana zao mi je druga dusa draga mazi melemom proce nebrini Sahara,sta se falis i nama corlucis ovim koji imaju lopove koji su nocne ptice sove jedne koje spavaju otvoreni ociju .. Blago tebi,ajmo se menjat na jednu noc da ja odspavam a ti se igraj sa anelom
Sahara hvala što si prenjela naše pozzz,ljubimo i mi vas punoooo... felix tu smo mi samo nemam baš vremena da se javim,uh i mi smo imali čudnu noć svako malo se budio i plako i dojio bezbroj puta i čupo me za kosu ..ma više sam luda od svega i još da mi da kavu na miru popit ma jako stalno nekud juri a ja za njim ko luda bojim se još ga pustit samog da ne padne mada mi svi govore pa vaše dijete zna hodati samo vi to niste skužili al dobro sve i opet koliko god ga čuvam lupio glavom od stol sreća nije jako malo se crveni al proće..uh a o jelu da ne pišem jutros samo kašicu pojeo neće ništa drugo ,kruh i dalje ne okuša to mu je bljak i uštipci i sir ma sve neznam šta bi mu više pravila..sreća da povrće hoće inače bi izludila,,,, marrijanna žao mi je da se Nikola opeko ljubimo rukicu da prije prođe svima ostalim ašaljemo puse
Mi smo spavali ok...samo je u jednom trenu počela plakati u snu, a ja skočila u sekundi i prepala se užasno...ona plakala tako u snu, a ja joj pričala i mazila je po licu i smirila se brzo...baš me ovakve scene prestrave u sekundi. Prepadnem se pošteno pa onda ne mogu ni zaspati...
hej ženice,evo vec danas je rukica mrvicu bolje,mažem mu stalno i vidim da ga ne boli,al strasno izgleda. ovaj melem je cudo stvarno. nije lose spavao,budio se samo 3 puta ,dala mu da pije i nastavio pajkiti,dusa mamina mala. pusa svim bebama i hvala svima sto ste me tjesile
marijana baš mi je žao zbog malene rukice, ali proći će ubrzo aBd
mi se još uvijek nosamo, kad je spustim, kao da hoda, stoji kao roda na jednoj nozi a drugu pokupi. ali eto za svako zlo neko dobro ponovo je naučila puzati (jer je bila skroz zaboravila, ali baš nikako nije puzala otkako je prohodala) pa sad puže po kući, ali je nervozna zbog nehodanja pa kenjka svako malo, hoće da je dižemo, da je nosimo da nešto vidi, da dohvati i tako. malo se brinemo što još neće da hoda, ali valjda će ovo koji dan početi ponovo. pusice za sve bebice, a duple za one bolesne
Poz drage mame i bebare. Sahara sto si se ufurala sto su curice pametnije hehe. I moj Ammar fino skine poklopac s tim oblicima i ubace onako frestyle u kanticu i onda prosipa i sve tako u krug hehe Marijanna proci ce to ubrzo nebrini sve su to zgode i nezgode djetinjstva Mi smo neurozis uho ili zubici prije da su zubici. Spavamo mashAllah ne urekli se negovorim vise nista hehe.
marijana ne brini se, proci ce brzo is ve ce biti za desetku
chuci a joooj curice malene, ma nju je sad vjerovatno samo strah da se osloni na nogu, od mog rodjaka je mali kojem je 4 godine tako danima sepao oni ga vodili dr snimao sve ok, ali njega vjerovatno bilo strah, a sad pici ne mozes ga sitici
mi smo jutros napokon primili onu strasnu bocu od godinu dana gdje nam je marinci da je utjesimo teski smo 9 kg, ali kaze dr da smo zdravi, cvrsti, pametni, jer curica nije suta zatvarala, ali smo jednostavno sitni nadamo se da nece biti nekih vecih posljedica vakcine isto tako se nadamo da nam od mm nece preci virus, on bolestan, temperatura skace do 40 stepeni pa smo ga izolovali
pozzz svima
hej megi ajd nek ima još neko ko mi mršav al zdrav ma taman su njih dvoje par.i mi vam želimo da vas taj virus zaobiđe joj valja izdržat ovu zimu s svim tim virusima i bajama, i nadam se da neće bit posljedica vakcine ni mi još nismo tu primili sad pijemo željezo pa kad ispijemo dvije bočice idemo na kontrolu pa sam posle toga mislila ga vodit na vakcinu uh baš ih ne volim al šta se može