|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.10.2010 18:12:52   
dafri
pozz
bolesnim bebarama želimo brzo ozdravljenje i šaljemo im puseuser posted image
i mi šmrcamo već danima ,nema kašlja niti temp. pa se nadam da će uskoro proći,brisanje nosića je postala nemoguća misija a  tek  sipanje kapi

večeras idemo na feštu,sutra mi je rođendan,nadam se da će cura slušati didu jer smo kontali duže ostati,još ako naši pobijedeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1126
8.10.2010 18:16:04   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Tajra user posted image user posted image user posted image izdrzite još malo user posted image samo da prodje sto prije user posted image

Mi smo vam se danas slikali s Lakom user posted image Jooooooj, da je vidite user posted image Laka joj se ne svidja user posted image

vidjeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1127
8.10.2010 19:23:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Da vam se "javnem" ponovo...
Moja mrvica danas tako-tako...
nista ne jede, temp se javlja,iz usta potoci...
(vjerovatno joj raste i neki zub)...
Meni najteze je to sto mirujeuser posted image
(ko bi rekao da cu ovo napisati za mog indijancauser posted image )

Ja se nadam da je danas dan D dok sirupi pocnu djelovati...
Osjecam se i izgledam kao zombi...
ali ja sam vjecni pozitivac...
sutra je novi danuser posted image
e hebemu misauser posted image ...saljemo punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da sto prije prodje

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1128
8.10.2010 22:23:12   
mojbebac
mi pakujemo stvarcice user posted image user posted image user posted image ( jeste da je samo jedno nocenje, a ja bila spakovala kao da cu ostati pet dana, pa sam napravila redukciju ) ...... mm nas vodi sutra u bijeljinu, u etno selo " Stanisice " ....jupiiii jedva cekam ..... tamo ima velika igraonica za djecu, mislim da ce se nasa cici oduseviti, i prelijep ambijent, koji me svaki put odusevi i odmori ..... pusica svima i da sve bebare brzo ozdrave ......

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1129
8.10.2010 22:43:55   
Honey3
pozdrav generacijiuser posted image evo nas samo malo da vas pozdravimo,vidim ima nam bolesnih drugara i drugarica,zelimo im da nam sto prije ozdrave i da nam budu veseliuser posted image user posted image A pozdravljamo posebno Anelauser posted image nismo ga citav dan vidjeliuser posted image mojbebac lijep provod i odmorite seuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1130
8.10.2010 22:47:19   
Anoniman
ee,moja Zaha vas ni na mapi nemauser posted image user posted image sta je zima vas uvukla u kucu pa se nemate kad da javite.
Moj zvrk mali zaspo,skorouser posted image .Ja malo da virnem i bjezim i ja da legim,bas je hladno vani brrr imam osjecaj kao,da je snijeg pao.
Mi smo danas iskoristili ko "fol" sunca pa bili van mada je zrak hladan .
Ljubimo nasu medenu curu lijepo nam pajaj bez budjenja user posted image user posted image user posted image .
Mojbebac uzivajte sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1131
8.10.2010 22:52:06   
Honey3
prijo dragauser posted image mi smo se  danas pripremali za rodjendan i zao nam je sto nam decko nece dociuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1132
8.10.2010 22:55:58   
Anoniman
a kakavi rodjendan user posted image user posted image ahh sad se sjeti sorry,user posted image user posted image ma ovaj sto planirate evo otkad vec vi zenice sa rr.
Nemremo mi,mi smo daleko nazalostuser posted image nemoj da nam tko curu ukrade ili dirauser posted image ima anel da ga pocupauser posted image user posted image .
Docemo,mi na ljeto abd.imamo gore familije zimi neidemo nigdje dok anel jos malo poraste dok mognemo vani setat ne po ovoj zimuri.
Pa javimo vam se sigurno kad budemo dolaziliuser posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 1133
8.10.2010 23:01:31   
Honey3
nista vi ne brinite,curica ce biti vjernauser posted image user posted image a na ljeto bujrum, bujrumuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1134
9.10.2010 11:50:59   
teacher75
evo i nas na ovu temu, sad smo velike curiceuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1135
9.10.2010 12:02:57   
megi
teacher dobro dosle
lana je sad velika cura, nadam se da je rodjendan prosao dobro

mi smo sinoc bili na festi, zenio nam se rodjak, curica bila do deset, pa kuci sa nanom na spavanje, a ja i mm ostali do pet
a ja danas na poslu, bas mi je veselo
i zao mi sto necu uspjeti da odem na rodjendan beba iz gorazda
ja i adna im saljemo punouser posted image user posted image user posted image

mya kako ne voli Laku, mi imamo jedne nove na kojima je Laka na naslovnoj i zapamtila kad sam joj ja pricala i sad kad ih ugleda samo govori aka aka, i onda joj dam novine i ona lista kao velika i po 10 minutauser posted image

pusa svima, da bolesni ozdrave sto prije

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1136
9.10.2010 12:03:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo i nas na ovu temu, sad smo velike curiceuser posted image user posted image

Sretan rodjendan Laniuser posted image .... sa zakasnjenjem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rodjena je na moju godisnjicu brakauser posted image

tj. nasuuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 9.10.2010 12:04:49 >

Neposredna veza do poruke: 1137
9.10.2010 12:13:07   
Anoniman
Lanici sretan rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadada,sretna godisnjica brakauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro,hb samo je rano ustouser posted image al zato je skoro zaspo.
Zaha cuvaj nam curuuser posted image lijepo nam se provedite danas.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1138
9.10.2010 12:35:26   
mala86
cao svima user posted image

evo ja cekam na rsg radiu da nam se jave nase rr sa rodjkasa
ostalo sve staro,Leon spava,pa cemo malo vani,po voce i povrce user posted image user posted image user posted image

uh hladno pravo,jos 6 dana dok nam ne pocne sezona grijanja,ismrzavat cemo se  dotad user posted image user posted image user posted image user posted image ,jer jutra i veceri su bas hladna user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1139
9.10.2010 12:40:45   
Anoniman
uh,mala bas je hladno brrr.Mi imamo grijenje lozimo od podne do uvecer dok nepodjemo lec,kako je lijepo.Ujutro je bas najgore svjeze dobro ga obucem dok nenalozimo grijenje.Dok se radijatori neugrijuuser posted image
I, A.spava rucak napravila sad mahalamuser posted image posle cu kad ustane abd.rucki i odosmo ovdje kod peijetlj.na kafu mada znam da to,bude nikakav kafa jer nece da sjedi miruje al moramo izac malo iz kuce mada je vani brrr....
Kod nas jutros mraz se bjeliuser posted image ja ustajala oko 6.anelu hapu pravila

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 1140
9.10.2010 12:42:41   
teacher75
rodjendan tek treba da proslavimouser posted image danas popodne i sutra. mm radi danima od jutra do mraka, pa sve moram samauser posted image ne znam ni hoce li biti na rodjendanuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1141
9.10.2010 12:53:01   
mala86
teacher cestitam rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj nadam se da ce tm uspjet dociuser posted image ,pa kakva je to firma user posted image

mi smo produzili spavanje do pola 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sto je meni superrrrrrrr,s obzirom da ga uspavljuem dok gledam Seherzadu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1142
9.10.2010 13:03:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mala86

teacher cestitam rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj nadam se da ce tm uspjet dociuser posted image ,pa kakva je to firma user posted image

mi smo produzili spavanje do pola 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sto je meni superrrrrrrr,s obzirom da ga uspavljuem dok gledam Seherzadu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako ti je kod privatnika, kad ima posla ne moze nigdje mrdnuti, kad sam rodila prije godinu dosao je da vidi dijete tek u 7 navecer, a ja rodila u 12, a iduci dan nije mogao doci po mene, dosao kuci tek navecer. ma katastrofauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1143
9.10.2010 13:13:00   
mala86
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

tako ti je kod privatnika, kad ima posla ne moze nigdje mrdnuti, kad sam rodila prije godinu dosao je da vidi dijete tek u 7 navecer, a ja rodila u 12, a iduci dan nije mogao doci po mene, dosao kuci tek navecer. ma katastrofauser posted image

e ma znam,imaju firme pa misle da vladaju svijetom nazalost user posted image

ma stici ce on na rodjkas sigurnouser posted image !

Neposredna veza do poruke: 1144
9.10.2010 13:33:15   
marinčii
čestitamo i mi Lanici rođendan,pa ona rođena na našu godišnjicu braka jučer proslavili 5 godina,uh M neće da spava nervozan skroz neznam šta mu je ...
puse svim bebicama 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1145
9.10.2010 19:40:01   
Mya_81 RR
S malim zakašnjenjem:
Želimo našoj Lanici sve najljepše za prvi roćkas i puno je ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

A Dadada i Marinči, vama želimo sretnu godišnjicu braka i da ih doživite još mnogo u sreći i veselju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 1146
9.10.2010 19:57:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

S malim zakašnjenjem:
Želimo našoj Lanici sve najljepše za prvi roćkas i puno je ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

A Dadada i Marinči, vama želimo sretnu godišnjicu braka i da ih doživite još mnogo u sreći i veselju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem sve ovouser posted image

i ljubim Minjicu slatkicu, a i mami pusa od nas dvijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1147
9.10.2010 20:15:52   
Anoniman
sahara velikiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od,nas dvoje imas.Iako si ti nas zaboravila mi tebe nismouser posted image user posted image ...........

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1148
9.10.2010 20:17:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

sahara velikiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od,nas dvoje imas.Iako si ti nas zaboravila mi tebe nismouser posted image user posted image ...........

Ma kako te nije sram ovo mi reciuser posted image , starijoj kolegiciuser posted image ,ma ljubim ja vas mnogooooooooooo, pratim ja sve redovnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1149
9.10.2010 20:21:09   
Anoniman
ahhh,ja kontala ti nas zaboravilauser posted image ....pa sve i da jesi mi tebe nismo niti cemouser posted image .
Kako,nam je Ajnica?Slusal mamu i taju?Kako,spava uvecer ?
Puse joj saljemo najvece:-)))))

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *