|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.10.2010 20:43:29   
Anoniman
Ajnica je dobra, ali necu da je ureknem, pa uglavnom spava cijelu noc, malo predje u nas krevet pred zoru i sve 5user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1151
9.10.2010 20:46:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo nisam ni mislila drugacije pogodila sam ona je velika pametna mamina cura.
Na koga li je samo na taju ili mamu??user posted image ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1152
9.10.2010 20:50:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara
i ljubim Minjicu slatkicu, a i mami pusa od nas dvijeuser posted image

Baš nam fali druženje s vama user posted image

I mi vam šaljemo puno pusaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1153
9.10.2010 21:57:10   
marinčii
MYA hvala na lijepim željama
sahara nek si se i ti javila,ljubi curicu malu i pozdravi nam puno Lauricu i pretty mammu kad ih vidiš

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1154
9.10.2010 22:15:09   
Anoniman
vece ,vece.....sta je opet nidje nikoguser posted image user posted image user posted image user posted image
A.zaspo,bas je premoren pile malo lopovskouser posted image usto danas oko 1.i znala sam to je to nema vise spavanja do veceras.
Unervozio se i jedva zaspo,haman nas desni muce slinil,slinil......
Sad,zasad je dobro jede sve i svasta usta stalno rade mm.me nekad ruzi kao  "pa samo jede djete"reko neka pusti ga zna on granicu,kad nece ispljuje ili netrazi vise.Otvorio mu se apetit ko mami i neka jedeuser posted image .I ja jedem uzadnje vrijeme ko luda ,nije dobro nije al kad sam kuci sta drugo cuvam anela i zvocam nesto ako nista grickaliceuser posted image .
Vrijeme hladno,danas sam samo 5min.bila van s njim hladan zrak starh me da se nenahladi.
Vrijeme provodimo u kuci....igramo se skace po meniuser posted image kad mu sve dosadi,jede,kaki,nekad se ljuti,place,sve u svemu dobro je al moze i bolje da je ljepse vrijeme.
Mya,Marinci,imal naznaka da ce vase bebare ubrzo prohodat???user posted image
Duse drage,neda im se jos haman.Koliko sam vidjela na Fotkama M.sama stoji ko velika ocel sama koji korak napraviti :-)
Za druga M.znam da ide glimavo i polako al sigurno oko namjestaja.
Pusa svima

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 1155
9.10.2010 22:42:19   
Mya_81 RR
Felix, mi već uveliko hodamo...po kući kad je bosa odavno hoda samostalno, jedino joj je trebalo malo više prakse kad je vani u cipicama, ali sad je i to već svladala...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1156
9.10.2010 22:45:09   
Anoniman
pa sta sutis mya ziva bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrr.I anel je brze svlado hodanje bos po kuci nego vani.
Inace vani kad je samo pada,nije jos no ustabilio cvrsto mada ide al bez padanja neprolazi.
Al,sad je i zima nemoze se van do ljeta ce vec ucvrstiti.
Kako je M.svladala cipele?

Neposredna veza do poruke: 1157
9.10.2010 22:48:36   
Mya_81 RR
Pa, tako je valjda svim bebarama jer im je lakše kad su bosi. A mislim da to sve dodje prirodno uz malo vježbe. Moraju se naviknuti...

A spominjala sam ja da ona hoda, samo si ti propustila taj post user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1158
10.10.2010 10:48:43   
Anoniman
izvini mya,nisam ga upratilauser posted image user posted image vidjela sam da spominjes da tesko hoda u cipalema al nisam skontala da je prohodala medenjak mali ljubim je.
Mi smo dobro,dobro spavali.Mama je imala takve snove da sam od juros samo mislim na to i vicem si boze na hajr svasta neide mi z glave.
Sanjam kao ja trudna zatrudnila neznam kako,ko galamaim mm reko jesam ti rekla da mi malo fali da zatrudnimuser posted image user posted image i ko ja se porodila i rodila musko djete,i ja placem i vicem necu ga necu opet musko djete hocu curu user posted image tobejarabi,necu ja djete i necu vidim zamotuljak mali,ko ja hocu da ga stavim na sisku a nigdje mlijeka nemam.Pa cu ljutito mm idi kupi mi bebimil,da mu dam.A ko prijateljica se isto porodila ova jedna sto,ima curicu i opet rodila zensko a ja musko imeni krivo sto,kod mene nije zensko.
I,da kontam ja reko sta ce svjet rec vidi je zatrudnila odma anelu nema ni 3god josuser posted image nadila sam mu ime adrijan ili arian secam se svega dobro.
I meni neko u snu vice sto,si se sex sprijeda sto nisi sazada curice se prave s ledjauser posted image boze tako je izgledalo sve stvarno.
Al,svasta se moze usniti.
Morala sam ovo s vama podjelitiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1159
10.10.2010 12:19:04   
megi
dobar dancic svima

felix i ti svasta sanjasuser posted image user posted image user posted image

mi isto hodamo ko veliki, i po kuci a i vani ne da ruku hoce ona sama
ovih dana smo u nekoj frci imali zenidbu u famili pa smo non stop medju rajom a adni super samo nek ima raje da ima s kim da se igra

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1160
10.10.2010 13:47:52   
Sonja
veliki pozdrav i od nas
dugo nas nije bilo jer nemamo net ili evo sad malo da se javimo
nemam kad da cia mlat sigurno sam svasta propustilauser posted image

Felix ne mogu da vjerujem da smo skoro isti san sanjaleuser posted image
i ja sam prije 2 dana sanjala da sam se opet porodila i rodila musko koje necu ni da vidim a kamoli uzmem..samo samg ovorila nosite ga od mene necu ja to dijete.c c c
jako me potresao taj san i cijeli dan sam se lose osjecalauser posted image

e sad malo o Adinuuser posted image
on je mamina pametnica...svaki dan me iznenadi nekom novom rijecju ili saznanjem
vec je poceo da sastavlja po 3-4 rijeciuser posted image user posted image user posted image user posted image
prava je pricalica
poceli smo opet na tutu ali nam slabo ide pa mozda jos malo odgodim jer nesto nemam zivaca trenutnouser posted image

ljubim sve bebace pumnoooooo

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1161
10.10.2010 14:33:51   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

S malim zakašnjenjem:
Želimo našoj Lanici sve najljepše za prvi roćkas i puno je ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image

A Dadada i Marinči, vama želimo sretnu godišnjicu braka i da ih doživite još mnogo u sreći i veselju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ponovim ove cestitke...
i dodamo: dafri, sretan rodjendan user posted image

Mi uvijek kasnimo, ali ovaj put opravdano...
Proteklih dana smo se patili s temp, ali sad je puno bolje...
jos malo ne zeli jesti...ili je malo boli ili je strah...
samo ponavlja: nece, nece, nece...

Sahara, pustinjo draga, ako ne upratis post na temi Proslavljen rodjendan...
Izvini, ali ja stvarno nisam skontala da si to ti...
Bas je svijet mali, kolegice...user posted image  Pusa slatkoj cupavici...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1162
10.10.2010 16:40:16   
Anoniman
pozdravcic od nas.
Mi smo dobro,bili ipak malo vani place samo oce van,van..obukla ga i bili smo maloo.Vecerali skorouser posted image sad se igra sa serpom puni,mandarinauser posted image i kasikomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sonja,moja bas sam htjela pitat juce gdje ste vi kad vidim tu ste zivi zdravi hb.
Da,bas cudan san jakoo cudan sto,kazes ni pomislila na to nisam a svasta covjek moze usniti al izgledalo je tko stvarnouser posted image hb.pa je samo san.
Vidim A.zna svasta pametnica nema stauser posted image user posted image user posted image svaka cast.
Ljubimo ga puno:-)

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1163
10.10.2010 16:48:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Sahara, pustinjo draga, ako ne upratis post na temi Proslavljen rodjendan...
Izvini, ali ja stvarno nisam skontala da si to ti...
Bas je svijet mali, kolegice...user posted image  Pusa slatkoj cupavici...

Ma vidjela sam da si 'prolupala'user posted image , a i ja izgleda tiho pricam,pa niko me ne skonta,hahahahahahahaha, a mm nije mogao vjerovati koga sam srela,hahahahahauser posted image

Pozdrav od nas troje!

Pusa i svim mojim dragim mamicama i bebicama posebno sa ove temeuser posted image

dadada, samo ozdravi mi ti...

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 1164
10.10.2010 18:17:27   
mala86
vece svima user posted image
malac spava,mama koristi vrijeme za sebe,dok gosti nisu stigli user posted image
jutros smo ja i mm imali jutarnje razgibavanje,ostavili malca kod bake i otisli u selo mm u branje gljiva user posted image ,bas sam uzivala...
prehlada nam jos nije skroz prosla,jos nosic malo curi,ali nije strasno user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1165
10.10.2010 18:33:29   
Niobe
Cao drage mame!

Adrian zadnjih par dana maše glavom lijevo-desno, pa se ja zabrinula i uguglam to, kad pise da se mnoge bebare tako igraju.
Pravo je smijesan user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1166
10.10.2010 18:45:37   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Niobe

Cao drage mame!

Adrian zadnjih par dana maše glavom lijevo-desno, pa se ja zabrinula i uguglam to, kad pise da se mnoge bebare tako igraju.

Moja pravo mlatara glavom....pogotovo kad joj pustimo muziku pa je to smijeh živi user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1167
10.10.2010 18:47:53   
Niobe
jelde user posted image user posted image user posted image

adrian plese, legenda.
kad hoda i ja pustim muziku, stane ko ukopan, izbaci dupe i mrda user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 1168
10.10.2010 19:32:01   
Mya_81 RR
Joj, sad su ušli u onu zanimljivu fazu i mislim da će sad biti puno smijeha s njima. A ja jedva čekam da baš progovori pa da uživam stalno u njenom preslatkom glasiću user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1169
10.10.2010 20:00:18   
Anoniman
mya,i ja isto jedva cekamuser posted image zanimljivi su i sada mada nesastavlja rjecenice al zna rijeci i smjesno izgovarauser posted image nauci se reci ade(hajde)svaki dan nova rijec....samo me sramoti kad gdje odemo trazi krpu da brise da se igra pa ce mamam da da da reko sta duso,sta oce anel on prstom pokazuje odvede me do kuhinje ma sta anele da dere se pa sta ja opet pikuuser posted image user posted image (krpu)zene gledaju u mene misli anel psujeuser posted image .
Ja cu od sledece god.pocet raditi hamanuser posted image mada su sada svi da idem sada raditi ali ali jos mi je anel mali i jos mi se nesalje u vrticuser posted image imam dvije opcije kod nas privatno radnika bi,otpustili ili u fabrici tekstila.obadvoje mi je blizu znaci....al ja nisam jos spremna za rad i anel slati od sebe nemogu
Sacekat cu ljeto abd dok poraste jos pa ce onda u vrtic ima jos,do toga a mene neka briga vec hvata i u grlu mi se steze ......

Neposredna veza do poruke: 1170
10.10.2010 20:02:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Niobe

Cao drage mame!

Moja pravo mlatara glavom....pogotovo kad joj pustimo muziku pa je to smijeh živi user posted image user posted image user posted image

anel obozava muziku,digne rukice u zrak i ko fol puca prstima glavom okrece tamo vama,nonama u mjestu cupka ili jednom samo nonom cupka smjesan je ono pravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1171
10.10.2010 20:34:12   
Anoniman
Da se tuspasimuser posted image

Hvala ti pustaro mojauser posted image ...bolje jesam...mada svi nesto kisemo...nemam pojma sta nas je napalo

Jucer smo 5 sati bili na Vilsu...ja sam dosla mrtva jer sam hodala koliko i Andrejuser posted image ...trci vamo...trci tamouser posted image ..al' haj...bilo dijete na zraku, a i dan je bio lijep...jest da mi je krivo sto vas nisam vidjela i sto nisam uspjela upoznati i druge...sto nisam bila dio aktivne akcije...ali eto, ni moj dan nije otisao u nesto bezveze...ipak smo udomili dva kuceta + jedno privremeno...sto je super

Sto se plesanja tice...i ovaj plese kad god cuje muzikuuser posted image user posted image jest da vise izgleda ko indijanac kad priziva kisuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1172
11.10.2010 9:37:11   
mojbebac
mi smo stigli sinoc, sve bilo lijepo, super ali mi je na kraju sve prisjelo ...... okupali sinoc anju, i rekoh da joj osusim kosu, ali ona malo pridje ja joj malo fenom a ona onda bjezi i tako susimo kosu ......madjutim, sinoc je posla da bjezi i spotakne se i udari glavom od nogaru stola, i to iznad lijeve slepocnice ...... uh ....vise sam se ja isplakala nego ona, naravno mm me napao da je nisam pazila ( on je bio u wc tada )..... srecom nije rasjekla, malo se vidi iznad, par minuta sam joj uspjela staviti ledenu oblogu, srecom jutros nije nateklo ....... ne znam samo kako je tako smotana da ne pazi glavicu, ovo je drugi put u sedam dana da se udari ..... katastrofa!!! ali valjda ce i to proci, mm mi sinoc kaze ovo se nikome ne desava, samo nama .....user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1173
11.10.2010 10:11:40   
chuci
kako su nam velike bebice jutros?
mi smo jučer bili u branju jabuka, i mama kad je nosila bebaru oklizne se i padne na leđa. princeza se udarila u nogicu, ali hB, nije ništa slomljeno, ali neće da se fino oslanja na tu nogu i kenjakava je bila poslije toga. mi smo se pravo zabrinuli. duša moja kako je kod dr hodala, ko kakav stari dedo, hramlje na jednu nogicu. ali kaže dr da nije ništa, samo je malo boli jer se udarila.
stavljali smo joj obloge noćas i mazali kamagelom. nadam se da će proći za koji dan. sad je sva nervozna jer joj ne damo da hoda.
joooooj kud padoh.

puse za bebe

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1174
11.10.2010 10:33:59   
Anoniman
jutro.
A.je dobro usto rano evo ga na nonama hoda od jutros.
Mojbebac bas mi je zaouser posted image malene ljubimo cvorugicu nebrini proce i mi kako hodamo stalno pada,isti je pijanac nekad samo se ljulja i zakaca pogotovo pred spavanje.
Nisi ti,kriva sto je pala   ......
Pala bi,ona i da nije bilo tebe tu nebrini
Joj ti muzevi i mene moj optuzuje uvjek kad se anel udari kao da sam ga ja gurnulauser posted image .

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *