Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz bolesnim bebarama želimo brzo ozdravljenje i šaljemo im puse i mi šmrcamo već danima ,nema kašlja niti temp. pa se nadam da će uskoro proći,brisanje nosića je postala nemoguća misija a tek sipanje kapi
večeras idemo na feštu,sutra mi je rođendan,nadam se da će cura slušati didu jer smo kontali duže ostati,još ako naši pobijede
Mi smo vam se danas slikali s Lakom Jooooooj, da je vidite Laka joj se ne svidja
vidjeli
Da vam se "javnem" ponovo... Moja mrvica danas tako-tako... nista ne jede, temp se javlja,iz usta potoci... (vjerovatno joj raste i neki zub)... Meni najteze je to sto miruje (ko bi rekao da cu ovo napisati za mog indijanca )
Ja se nadam da je danas dan D dok sirupi pocnu djelovati... Osjecam se i izgledam kao zombi... ali ja sam vjecni pozitivac... sutra je novi dan
mi pakujemo stvarcice ( jeste da je samo jedno nocenje, a ja bila spakovala kao da cu ostati pet dana, pa sam napravila redukciju ) ...... mm nas vodi sutra u bijeljinu, u etno selo " Stanisice " ....jupiiii jedva cekam ..... tamo ima velika igraonica za djecu, mislim da ce se nasa cici oduseviti, i prelijep ambijent, koji me svaki put odusevi i odmori ..... pusica svima i da sve bebare brzo ozdrave ......
pozdrav generaciji evo nas samo malo da vas pozdravimo,vidim ima nam bolesnih drugara i drugarica,zelimo im da nam sto prije ozdrave i da nam budu veseli A pozdravljamo posebno Anela nismo ga citav dan vidjeli mojbebac lijep provod i odmorite se
ee,moja Zaha vas ni na mapi nema sta je zima vas uvukla u kucu pa se nemate kad da javite. Moj zvrk mali zaspo,skoro .Ja malo da virnem i bjezim i ja da legim,bas je hladno vani brrr imam osjecaj kao,da je snijeg pao. Mi smo danas iskoristili ko "fol" sunca pa bili van mada je zrak hladan . Ljubimo nasu medenu curu lijepo nam pajaj bez budjenja . Mojbebac uzivajte sutra
a kakavi rodjendan ahh sad se sjeti sorry, ma ovaj sto planirate evo otkad vec vi zenice sa rr. Nemremo mi,mi smo daleko nazalost nemoj da nam tko curu ukrade ili dira ima anel da ga pocupa . Docemo,mi na ljeto abd.imamo gore familije zimi neidemo nigdje dok anel jos malo poraste dok mognemo vani setat ne po ovoj zimuri. Pa javimo vam se sigurno kad budemo dolazili
teacher dobro dosle lana je sad velika cura, nadam se da je rodjendan prosao dobro
mi smo sinoc bili na festi, zenio nam se rodjak, curica bila do deset, pa kuci sa nanom na spavanje, a ja i mm ostali do pet a ja danas na poslu, bas mi je veselo i zao mi sto necu uspjeti da odem na rodjendan beba iz gorazda ja i adna im saljemo puno
mya kako ne voli Laku, mi imamo jedne nove na kojima je Laka na naslovnoj i zapamtila kad sam joj ja pricala i sad kad ih ugleda samo govori aka aka, i onda joj dam novine i ona lista kao velika i po 10 minuta
pusa svima, da bolesni ozdrave sto prije
uh hladno pravo,jos 6 dana dok nam ne pocne sezona grijanja,ismrzavat cemo se dotad ,jer jutra i veceri su bas hladna
uh,mala bas je hladno brrr.Mi imamo grijenje lozimo od podne do uvecer dok nepodjemo lec,kako je lijepo.Ujutro je bas najgore svjeze dobro ga obucem dok nenalozimo grijenje.Dok se radijatori neugriju I, A.spava rucak napravila sad mahalam posle cu kad ustane abd.rucki i odosmo ovdje kod peijetlj.na kafu mada znam da to,bude nikakav kafa jer nece da sjedi miruje al moramo izac malo iz kuce mada je vani brrr.... Kod nas jutros mraz se bjeli ja ustajala oko 6.anelu hapu pravila
joj nadam se da ce tm uspjet doci ,pa kakva je to firma
mi smo produzili spavanje do pola 8 ,sto je meni superrrrrrrr,s obzirom da ga uspavljuem dok gledam Seherzadu
tako ti je kod privatnika, kad ima posla ne moze nigdje mrdnuti, kad sam rodila prije godinu dosao je da vidi dijete tek u 7 navecer, a ja rodila u 12, a iduci dan nije mogao doci po mene, dosao kuci tek navecer. ma katastrofa
tako ti je kod privatnika, kad ima posla ne moze nigdje mrdnuti, kad sam rodila prije godinu dosao je da vidi dijete tek u 7 navecer, a ja rodila u 12, a iduci dan nije mogao doci po mene, dosao kuci tek navecer. ma katastrofa
e ma znam,imaju firme pa misle da vladaju svijetom nazalost
ma stici ce on na rodjkas sigurno !
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
ahhh,ja kontala ti nas zaboravila ....pa sve i da jesi mi tebe nismo niti cemo . Kako,nam je Ajnica?Slusal mamu i taju?Kako,spava uvecer ? Puse joj saljemo najvece:-)))))