Anoniman
|
pozz svima,koad nas je bio dan dug umorna sam pravo..... A.mi danas pao s lezaja ,ja budala sredjivala on je bio tu pored mene samo dok sam odnijela do kupatima njegov ves,on je pao jako u glavu se udario cvoruga velika jesam se bila prepala rekla,sam vise nikad necu raditi dok je on budan jer je nemoguce.Posle bili van 3sata hodali,i zaspo hb.trebali smo na vikendicu drago mi je da nismo otisli jer sam ko pas umorna plakalo mi,se od neke muke umora..... Mojbebac,bas mi je zao sto moras ici na put joj mogu misliti kako ti je tesko al proce brzo 4.dana. Kod mene je prijateljica isla na put 10.dana i da posle je rekla nikad vise.... Nebrini,mila bit ce dobro mamin misic mali. Ella-H- moja kako tvoji momci slusaju neka si se javila .. Ma anel je zvrk veliki,,,smori me zivu prije sam imala mira na wc.sada ne kad ide samnom nece da sjedi vec dira sve nadkucuje se na tus kabinu,sve me strah da nepadne neznam kako zavrsim s pi pi ...... Nece niko,da ga cuva mila moja niko,mm.radi nema ga kuci ja sama s njim devera se ,kad mi dodje do grla naz.mamu izjadam se izjadam,,i bude bolje.... Neki,dan vodam anela van,kad ce stara nena od mm.nena kao jao zeno on,tebe smori zivu jeste reko al neka ga samo da je ziv i zdrav Kao,mogla bi malo sveki preuzeti ,pa vodati sta fali neka ga reko neka...... Nisam htjela komentarisati,moje je djete ja sam ga rodila ja cu ga i odgojiti da odraste abd. Nisam stara izdrzacu vec...... Budaletina sam danas radila anel slabo spavao kad je usto,damije reko da malo poslozim odjecu i eto belaja pade mi dusa moja zakoceno se plakajuci a sto,sto "neki"kazu ma mores snjim,raditi polako u sobi ejj jesam luda. Pa rekla sam necu vise nikada ,ona samo gleda nista nerece ni nemoj ni ovo ni ono al neka neka....... MM.me galamio sto,radim pa cekaj mene kad dodjem kuci .....nemoj vise nikada cuvaj djete i briga te .....
< Poruku je uredio felix -- 16.9.2010 18:13:23 >
|