|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.9.2010 15:39:36   
megi
user posted image user posted image  za male pricalice
i moja non stop nesto prica ali salbo je sta razumijem
zna reci kad je pitam sta je adna rucala ona kaze jajauser posted image

i mi smo ljuti i ne damo se presvlaciti, uvijek oplacemo
jos nam nosic curi, naravski i mi se budimo po noci, ali zato sve bolje hodamo i otvaramo sve sto ne treba, moram pod hitno kupiti zastitu za ormare i ladice

pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 801
14.9.2010 18:37:22   
Anoniman
ooooooooooooooooo mya,mya moja i ja sam danas imala i tekakvu scenu za poluditi ja nervozna pms on nije spavao nece a moram ga presvuci hladno reko da obucem bodi jos kratki rukav to je bilo uzas toliko se derao plakao kao,da ga tucem znas kako mm dotrca kao sta mu radis user posted image ma znas kako sam ga istjerala iz sobe reko,goni se vise evo pa ga ti presvlaci kao tepaj mu,polako bla bla ajd reko ti evo,ti ga bujrum pa izvoli.........Kod nas se neku noc,desio slucaj kao kod vas,mene potjeralo na wc upiski se ziva a on polubudan eh,sad reko da cekam da zaspi upiskit cu se sila zove ,reko odo polako.Samo sto sam vrata otvorila on zamnom ide spavao pored mene,user posted image i ja snjim i na wc.ja na solji a na hodniku lampa ,kad on ce aaaa,pampa,aaaa,pampa smije se ko isao bi je dirati reko ne ne nediraj jedva sam piskila....On je jedva posle zaspo ugledao lampu,i ko igro bi se horno djeteuser posted image a  meni se spava u gluha doba noci...
Sonja,,,anel se neboji pruta vec praske za prasinu ono cupavu znas na sta mislimuser posted image user posted image samo mu,pred ocima ono s onim cupavim zamasem kao vidi baba,roga on odma bjezi ko vrag user posted image i krije se.....
A,znam da nece dugo trajati brzo ce se osloboditi prije se bojao usisisivaca sad ,ga nije strah sad mi ga otima iz ruku nemogu isisat snjim ili mi kablo izvaci iz stujeuser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 802
15.9.2010 13:47:39   
megi
aaaa sto smo aktivne

evo i nas adna je ko malo bolje, nosic i dalje curi al je bolji,
al je zato mama uzas jedan, ode popodne kod dr

i mi smo se bojali usisivaca samo ne znam do kad ce to trajati
kaze mm kako se dijete nece bojati kad mama usisava jedno u 100 godinauser posted image

pozzzz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 803
15.9.2010 13:51:32   
miracle
Da se i ja pridružim na ovoj temi ako smijemuser posted image

I kod nas je nekoliko dana curio nosić,dječak je malo i kašljao,ali od jutros je opet u vrtiću.

Moj sin najviše voli usisivač,ali stvarno,i kad ne usisivam on bi da uzme usisivač.

Jedino šta sam primjetila da se odjednom počeo bojati fena kad se uključi,nemam pojma zašto user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 804
15.9.2010 13:54:13   
Anoniman
miracle,i anel se boji fena jer ga necuje stalno kao usisavacauser posted image user posted image ako nije kod mene je u sveki dole zuza a bome se cuje ko traktor,i tako navikao na taj zvuk.Dok,fen se slabo koristi i strah ga naravno novi zvuk user posted image .....
Voli i anel usisisivac voza ga po kuci,penje se po njemu user posted image
megi,drago mi je da je bolje curauser posted image

(odgovor članu miracle)
  Neposredna veza do poruke: 805
15.9.2010 14:20:04   
Hannica
Pozz drage moje,ja svratila samo da ne mislite da sam vas zaboravila.user posted image
Nemam bas puno vremena da cackam po forumu pa ne svracam cesto,a i onako nema nista novo za prijavit.user posted image
Hana hoda na veliko,svaki dan "ubere" po jednu sljivu.user posted image  Nista strasno,bosanska je to glavica.user posted image
Ljubim vas puno.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 806
15.9.2010 23:56:13   
iv@ncica
vecer....
user posted image user posted image   za sve   hodace,  pricalice  i  da  nam  sve  bebice ozdrave  brzo...

ma  mi  se  uhodavamo...dobro  smo...vrtic   dobro  ide..ali  o  tome  sam  pisala  na  temi  o  polasku  u  vrtic..pa  da  ne  dusim....zivahni  smo,  i  dalje  se  nocu  budimouser posted image ...ali  sve  ce  ovo  jednom  proci....i  vrtic  je  mame  drage  kad  ono  najgore  prođuser posted image e  super  stvar..iako  mi bude  pusto  bez  njega  kad  dođem s  posla..   taman  napravim rucak pa  po  njegauser posted image .....eee  odvikne  se covjek  samoce....sad  se  pitam kako sma  zivjela  bez  njegauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 807
16.9.2010 0:12:42   
Honey3
evo i nas malo da vas pozdravimouser posted image Esmica je nervozna nesto pravo,malo je i prehladjena a i zubici krenuliuser posted image mlijeko nece da pije samo ujutro popije flasicu a poslije ma neda ni blizu usta,pa citav dan ganjam je da sta jede jer bas joj je slab apetit ovo par dana,ja navikla da ona jede ko velika pa mi sad pravo neobicno i zaouser posted image pocela je i hodati uveliko se pusta,ponekad padne na guzu ali polako vec se ispraksirala i samo kaze hopa,dize se i nastavlja daljeuser posted image ljubimo vas sve puno,puno,punouser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 808
16.9.2010 1:52:20   
Ella_H
Poz drage mame, ja sam vam po doktoru i sa starijim
i smalim smrdom ali sad je sve ok...
Bravo za pricalice i hodalice user posted image user posted image user posted image
Moj je malecki sav u modricama rano ce se penzionisat hehe
Neki dan ja pravim dorucak kad brat ga htio izvaditi iz krevetca
vidim krv reko sta kako gdje a on probio jezik zubicima i to duboko
uvijek nesto novo u nasoj baby sapunici hehe
Mame nedajte se sve ce ovo proci
Felix ja s prvim sincicem nikad nisam mogla s mirom ni u wc sto ti je majka
kuhala sam i rucak s njim on u jednoj ruci a s drugom mjesam i pricam na tel
mi smo ti zene multiprakticne
Ljubim vas sve

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 809
16.9.2010 9:00:06   
mojbebac
jutro svima .....
ja sam jutros saznala da moram na sluzbeni put za 10 dana, i bicu odsutna 4 dana ......user posted image user posted image user posted image user posted image
uopste nisam mislila da cu jos uvijek bilo gdje duze putovati, ali tako se desilo da moram ..... bas se bojim kako ce cici, to mi je bas puno .... ostavila sam ja nju par puta, ali nikada nisam isla toliko daleko kao ovaj put ..... dace dragi bog da sve bude ok, i dao ona bude dobro ......
joj ja jutros gledam, mm se sprema, ide danas za budimpestu, i nece ga biti takodje cetiri dana, i nista on, poljubio je, pappa, ode tata, pa ce ti nesto kupiti ...... ja ne znam kako cu se uopste i pozdraviti ..... bas mi je to sada tesko .....user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 810
16.9.2010 9:15:44   
emma.L
Nemam nikako vremena sve postove ovdje iščitati, ali evo sad otvorih i odmah na ovaj službeni put nabasah user posted image . Mojbebac, pozdravit ćeš se sigurno, da ona ne misli da je to nešto loše, stresno, strašno ... Ako može s tatom tako fino se rastati, nekako trebate napraviti sličnu situaciju i atmosferu oko tvog odlaska.  A tebe potpuno razumijem, droge bi mi trebalo da to smireno podnesem sigurno. Moja jutros krenula u vrtić, pa sam evo luda, a 2km od mene se nalazi. user posted image  Najteži posao na svijetu je biti mama, ali možemo mi to sve, jer smo mame user posted image .
Ljubimo sve bebe ovdje, mi još 29 dana, pa baš u veliku raju odosmo.  

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 811
16.9.2010 10:47:24   
malena_t
user posted image
Ja sam skoro sjela i zapisala sve riječi koje je Benjamin do sada naučio i pišem redovno svaki dan. Da ne zaboravim. Tako je slatko čuti ga kad priča. Jučer je po prvi put rekao maca i miš... Zna jedno 30-ak riječi, počeo je slagati po dvije riječi, uglavnom ono sto se odnosi na njega, pa tako beba kaki, beba pava...neki dan kad nam je rodica odlazila, kaže mama, tata, ode...skoro se opekao na peglu i sad kad god je vidi kaze uće....user posted image

U zadnje vrijeme trazi da jede sam, i uglavnom će ručati jedino ako to sam radi, i dobro mu ideuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 812
16.9.2010 12:19:32   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: mojbebac

jutro svima .....
ja sam jutros saznala da moram na sluzbeni put za 10 dana, i bicu odsutna 4 dana ......user posted image user posted image user posted image user posted image
uopste nisam mislila da cu jos uvijek bilo gdje duze putovati, ali tako se desilo da moram ..... bas se bojim kako ce cici, to mi je bas puno .... ostavila sam ja nju par puta, ali nikada nisam isla toliko daleko kao ovaj put ..... dace dragi bog da sve bude ok, i dao ona bude dobro ......
joj ja jutros gledam, mm se sprema, ide danas za budimpestu, i nece ga biti takodje cetiri dana, i nista on, poljubio je, pappa, ode tata, pa ce ti nesto kupiti ...... ja ne znam kako cu se uopste i pozdraviti ..... bas mi je to sada tesko .....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imam slicnu situaciju, sluzbeni put na 2 dana i boga mi fino vodim i muza i raffija o nasem trosku naravno, a moj trosak je pokriven i sta nas briga user posted image ako mozes i ti nesto slicno skontati, povedi je..u svakom slucaju, za ces ce proletiti ta 4 dana..taman ces se naspavati, gledaj to s vedrije strane user posted image a njoj nece nista faliti...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 813
16.9.2010 18:02:32   
Anoniman
pozz svima,koad nas je bio dan dug umorna sam pravo.....
A.mi danas pao s lezaja ,ja budala sredjivala on je bio tu pored mene samo dok sam odnijela do kupatima njegov ves,on je pao jako u glavu se udario cvoruga velikauser posted image jesam se bila prepala rekla,sam vise nikad necu raditi dok je on budan jer je nemoguce.Posle bili van 3sata hodali,i zaspo hb.trebali smo na vikendicu drago mi je da nismo otisli jer sam ko pas umorna plakalo mi,se od neke muke umora.....
Mojbebac,bas mi je zao sto moras ici na putuser posted image joj mogu misliti kako ti je tesko al proce brzo 4.dana.
Kod mene je prijateljica isla na put 10.dana i da posle je rekla nikad vise....
Nebrini,milauser posted image user posted image bit ce dobro mamin misic mali.
Ella-H- moja kako tvoji momci slusaju neka si se javilauser posted image ..
Ma anel je zvrk veliki,,,smori me zivu prije sam imala mira na wc.sada ne kad ide samnom nece da sjedi vec dira sve nadkucuje se na tus kabinu,sve me strah da nepadne neznam kako zavrsim s pi piuser posted image ......
Nece niko,da ga cuvauser posted image mila moja niko,mm.radi nema ga kuci ja sama s njim devera se ,kad mi dodje do grla naz.mamu izjadam se izjadam,,i bude bolje....
Neki,dan vodam anela van,kad ce stara nena od mm.nena kao jao zeno on,tebe smori zivu jeste reko al neka ga samo da je ziv i zdrav
Kao,mogla bi malo sveki preuzeti ,pa vodati sta fali neka ga reko neka......
Nisam htjela komentarisati,moje je djete ja sam ga rodila ja cu ga i odgojiti da odraste abd.
Nisam stara izdrzacu vec......
Budaletina sam danas radila anel slabo spavao kad je usto,damije reko da malo poslozim odjecu i eto belaja pade mi dusa moja zakoceno se plakajuci a sto,sto "neki"kazu ma mores snjim,raditi polako u sobi ejj jesam luda.
Pa rekla sam necu vise nikada ,ona samo gleda nista nerece ni nemoj ni ovo ni ono al neka neka.......
MM.me galamio sto,radim pa cekaj mene kad dodjem kuci .....nemoj vise nikada cuvaj djete i briga te .....

< Poruku je uredio felix -- 16.9.2010 18:13:23 >

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 814
16.9.2010 18:51:08   
megi
felixuser posted image user posted image  za drugara, nadam se da cvoruga nije velika, odmah si je trebala namazati puterom i brzo prodje
a i meni adna padne uvijek kad sam ja tu negdje, neki dan zape od mene i lupi glavom od stouser posted image  sreca nije se puno udarila

mojbebeca i ja sam za bajram adnu ostavila kod nane tri dana jer sam ja radila i bogami gore je meni bilo nego njoj
ona slusala, spavala i jela bolje nego kad je sa mnom i kaze mama uopste nije plakala, jest nas s vremna na vrijeme zvala, ali brzo se ona zaigra i zaboravi
naravno da nam se obradovala kad nas je vidjela
ali eto, meni bas nesto bilo tesko,
opet drago mi je sto hoce ostati bez nas, ko zna kad opet moze nesto iskrsnuti
adna je bolje, nosko jos malo curi zato mama ima bronhitis, kljuka se antibioticima, cajevima valjda ce brzo proci

ljubac svima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 815
17.9.2010 3:08:03   
Ella_H
Poz rage moje..
Felix ne budi previse osjetljiva bona cir ces dobiti
a za sveki isto ne misli puno svi imamo pravo na izbor
ma prava demokratija hehe
i ja sam tako prije malo nazovem mamu isplacem se ponekad i hajmo dalje
i evo ga stariji momcina pravi skoro mu 5 godina samo sad
bjezi od mene dosla mu majke iz Bosne i neka ga malo i tamo
Maleckog sam navikla na drugaciji rezim 7 do 8 najdalje spavanac
budenje ujutro 8 do 9 tamo presvlacenje , mlijeko u casici
poslije toga dorucak i ponovno sobica s bracom igra bla bla dok ja sta uradim
i puno je samostalniji stariji je trenutno na odvikavanju u mojoj sobi
na duseku pored naseg kreveta nemoze da se odvoji od mame nikako hehe

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 816
17.9.2010 3:13:51   
Visnja RR
ja posla da zzzzz i vidim post napisan iza 3 ...pomislim garnt neka mamica trazi pomoc...kad ono vas uobicajeni raport user posted image ...
laku noc budne mame user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 817
17.9.2010 9:30:27   
mojbebac
drage moje hvala vam na podrsci....nadam se da ce sve biti ok, nazalost ne mogu ih povesti sa sobom jer i mm radi, tako da ce ipak ostati sa bakom i dekom, pa kako bude ... anjgore mi je od svega sto sveki ide u engglesku bas tada... ali dobro, sta da radim .... bice valjda ok ..... dvije noci za redom stavim je redovno u pola devet da spava, ali ona nece da zaspe do 10 ..... ne znam sta joj se desava, nadam se da je to trenutno, jer smo te dvije veceri bili u igraonici, pa puno djece, pa se valjda uzbudi ....veceras cemo ici kuci u pola osam, pa obaviti sve nase rituale, pa se nadam da ce spavati na vrijeme da mama malo uziva sama ( nekad mi doodje tako dan ili noc da budem sama, da se posvetim sebi ....a takav mi je dan danas, ako me ko ne zezne ) ljubim vas....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 818
17.9.2010 21:38:09   
dafri
veče
miracle dobro došla
mojbebac sretno na putu
felix jel prošla čvoruga

mi smo ovih dana u frci,posao,gosti
Una mi je imala proljev dva dana inače sve ok,brbljamo svašta, non stop se penjemo i skačemo po kauču

sreća lijepo vrijeme,da hoće potrajati

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 819
18.9.2010 13:08:26   
Anoniman
mi smo dobro cvoruga je jos al bit ce bolje abd.
Sinco je jedva zaspo ,nece da spava igro bi se a bilo pola 12.neznam sta mu je,jos sam ga juce bas izmorila i vodala al dzaba .
Polako se ,stalno pustamo sami po sobi,nije jos ono ucvrstio sam al ide ideuser posted image bas je smjesan.
Danas dan fujj,kisa dosadna pa smo u kuci zaspo je hb.ja malo virim nista posebno.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 820
18.9.2010 13:19:25   
Ella_H
Poz mame i bebane..
Ljubimo sve kod nas standardno penjemo se
padamo, lupamo ma sav je u modricama
jezik je kao malo bolje strah me i gledati
Ljubimo sve redomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 821
18.9.2010 13:23:30   
Anoniman
ella-h sta je bilo sta je jeziku nekontam mila???
Jel,prohodao tvoj maleni?
Anel kako ima gornje zubice stalno  grize ujeda donju usnicu i desnu donjuuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 822
18.9.2010 18:40:56   
iv@ncica
cao   mame...mi  evo  malo  prehladjeni..
vrtic  funkcionira..posao  isto..kuca isto..sinoc  bili  na  RR kavici  u  Mostaru  s  nasom  bambi...bilo  super..
sve  je  super  bilo  dok  danas  nisam  zavrsila  na  hitnoj,  jer  me  andrej  tako  opalio  po  oku  da  mi  je  ostetio  roznicu...nisam  znala  kud  udaram  od  muke...i  kakom se  nakon  2  sata  stanje  pogorsalo...zavrsila sam  na  hitnoj,  pod  antibiotskim  kapima  i  mastima, analgeticima i  zavijenog  oka,  ja s am  mislila  da je  to  bezazleno  pa  svako  malo  dobijem  rukicom  po faci  oku, prst  u  oko..ali  sad  mi  je  zagrebao  dublje  i  nije  bezazleno  rtekose  mi..ztreba  dobro  paziti..jos  mi  suze  teku  od  povrede..i m boli  ko  vrag..uzas..eto  sto  sve moze  da  se  desi u  obicnoj  igri..sutra  sam  opet  na kontroli..pa  cu  vidjeti  sto s  poslom,  jer  ne  mogu  voziti  i  raditi ovakva,,,jedva  corim  na  jedno  koko..kad  ne  teku  suze  bolje  je..eto  ga      veliki  pozdrav  od  nas...

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 823
19.9.2010 14:41:01   
Anoniman
draga ivancice alaj ti nabelajiuser posted image user posted image .....Od mm tetka je cuvala unuka pa je i ona isto prosla kao ti on ima 18mjes.i stavio joj prst u oko slucajno zena zavrsila kod ocnog,mjesec dana je isla po kontrolamauser posted image
Lopuzica mala,cuvaj se ti njega dragauser posted image .....hehehe
A.je mene neku noc spicio nogom u nos sve sam zvjezde vidjela pred ocima,spavao pored mene i kako se okretao nogom me udari znas kako me boljelo jos izasna sam se trzla reko sta ovo biuser posted image user posted image .....
Sad su oni,najgori treba ih se cuvati jer neznaju nista a sve da im je znati,i dirati...
pusa brzo ozdravljenje.

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 824
19.9.2010 17:24:36   
R&T@
Pozdrav, generacijo nasa...

Vratila se ja sa ekskurzije (jos da mi je 18 godina, gdje bi mi kraj bio user posted image )..

Moje cure malo skakale po meni, izvadile sve iz kofera i kao da i nisam bila daleko 10 dana...
Izgleda da sam muzu najvise nedostajala...

Rina se jos privikava na vrtic...u kuci sve mora biti po njenom...

Malo sam citala, vidim ima povreda i uspjeha...
Anel vise nije krezavuser posted image

Ljubim ja vas sve i pisemo se...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *