|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.9.2010 15:17:14   
Anoniman
pozzz mile ja mislila imat cu sta citati nisam juce imala neta kad slabo mi se javljate skrozzuser posted image ahhhhhh
Mi,smo dobro bolje i jedemo bolje i spavamo kuc,kuc neureklo se....
Danas citav dan hoda samuser posted image nismo jos zvanicno prohodali al pocelo je pocelo pomalo.
Guza mala vidjela kako je fino,hodat sam pa nece da puze .Ja se zaradila u kuhinji kad me neko snazno uhvati za noge kad ja moj A.dosao sam do meneuser posted image Tako,citav dan se pusta al ide ko pijanacuser posted image user posted image kad krene nezna se zaustaviti user posted image i negleda gdje ide pa ga moram paziti da nepadne.
Tako,i vani setamo al ne sami za rukicu i polako al,samo se saginje hvata kamencice ,ma sve sto nadje na podu i baca i ide kud on hoce ne kudam ja hocuuser posted image tako,da je ludnica van snjim.Al uziva maksimalno obozava a te radosti.
Juce smo prosetali do trgovine,i nikad stic s njim sve ide po kamenicama krajom ne cestom,bila kisa pa malo blato ne puno moradnem ga ponijeti taj je toliko vrisko,dero se samo da ga spustim na pod.
Uzassss heheheh
Po noci fino spavamo,evo dvije noci netrazi nista ni cajuser posted image jede ujutro oko pola8.
Ivancice,i A.je trazio flasu al ja njemu poturim cajauser posted image 50ml.popije i nastavi spavati..
Probaj davat caja.
Megi,kako hodalica mala jel ucvrstila hodanjeuser posted image ljubimo je.
Mojbebac,drago mi je da cura jedeuser posted image user posted image user posted image i da je dobro.
Ivancice,mogu misliti kako vam je nocima bilo veselouser posted image user posted image ja nesmijem ni cekat to,al samo da nema ture.
Zaha dobrodosle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 776
7.9.2010 21:01:10   
dafri
veče,
zaha dobro došla a malenoj princezi sve najbolje za prvi rođendan
iv@ncice,tajra nadam se da privikavanje u vrtiću dobro ide

ivanak i moja se zadnjih noći budi ranije i hoće hapu,nije da plače već vrišti i znam da je gladna,inače jede oko 5 pola 6 a sinoć je već oko dva bila vriska
preko dana toliko dobro jede baš sve ali eto opet izgladni,mamina poguzijauser posted image

mojbebac i moja je puno bolje jela kod tete nego kod mene,valjda je teta bolja kuharicauser posted image user posted image ali evo u zadnje vrijeme i kod mene je projela

felix  ja dok stignem sa Unom  do prodavnice zaboravim šta mi treba ,kamenčići,cuke,mace ,ćikovi ma sve nju zanima,i uvijek želi ići u kontra smjeru  obavezno zasjedne u prašinu i posipa se po kosi

i moja se otkriva ali nisam sigurna da će htjeti u vreću iako smo do ljeta  uvijek spavali u vreći,baš sam bila rahat ali sad nešto čisto sumnjam da će htjeti

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 777
7.9.2010 21:12:56   
Honey3
hvala drage moje na dobrodosliciuser posted image I mi imamo problema sa otkrivanjem kad spava,pa cu probati u vrecici veceras,frotirna je vreca  nije debela pa joj valjda nece smetati.....veceras je beba prvi put jela cufte,kako smo se smijali,ja joj na hranilicu stavila malih komadica i ona to zacas pojede, ja uzmem jos da joj iskomadam a ona mene za ruku i uze citavo cufte i gric po gric smaza i jos trazi,na babu i babo joj voli cufte pravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 778
7.9.2010 22:45:02   
mojbebac
mozda da probate staviti svoje pilice u vrecice kad zaspu ..... mi srecom nemamo tih problema, ona se ne buni, ali rekoh mozda kad zaspu da ih uspijete staviti, jer stvarno mnogo znaci kad se ne mora covjek buditi da ih pokriva..... moja A po danu ne spava u vreci, pa vidim kako je nezgodno, odmah se otkrije, i nema nacina da je pokrijem, jer se stalno samo vrti, nema mira ..... a kad je u vreci mnogo je mirnija .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 779
8.9.2010 8:34:35   
Anoniman
jutrooo
Mi poranili tj.anel usto u pola 8.Spavao je ko dobro budio se oko 4.dala caja i do pola 8 spavali posle pio flasu i evo igra se.
I mi se otkrijevamo pa ga stavljam zato pored sebe da spava dok nekupim tu vrecu.

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 780
8.9.2010 12:56:19   
ivanak
A nemam pojma što bi radila. Probat ćemo soka, čaja dati... ma ne bi mu uništila zubiće sa šećerom pa zato ne davamo nego najviše vode.
A mala je da bolja nego ona. Budise jedanput ili nikako. Lijepo je nahranim, dam čuču i nastavi spavati.
A moramo se i mi pohvaliti da hodamo ima već 3 tjedna sami....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 781
8.9.2010 21:11:20   
Anoniman
ivanka,bravo za malenuuser posted image user posted image user posted image pametnica mala.
Ja bome anelu dajem caj bez secera naravno,samo 50ml toliko i popije nekad manje popije znaci cef,je samo u pitanju a ne gladan da oce jos trazio bi caja.Sinoc se  bas budio dobio caja i  nastavio spavati.Neces zar vodu davat nema smisla napravi caja ja dajem hiip komorac .Pokusaj pa javi pijel
pusa

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 782
8.9.2010 21:14:25   
maja78 RR
evo mene da malo uletim
ivanak ja dajem vodu, i uvijek mi stoji spremna, jedino to jos pije iz flasice da se po noci ne prosipa, urijetko se budi a sad i trazi i to bas vodu, tako da mozes vodu ili caj bez secera

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 783
8.9.2010 23:43:05   
Apotekarka
Vecer....Da se pohvalimo PROHODALI SMO,doduse jos klimavo,malo upadamo na nos,a kad nam se ne hoda opet puzemo ali eto veceras smo pravili prohodnicu a i veceras se najvise pustao po kuci,smijesno mi je sto vani ne zrli hodati on bi kao puzao....Sav je sretan sto sam hoda a i mama sem sto je sad s njim haos dok malo ne utvrdi pravi hod....Evo goste ispratila umorna sam pospremila sve i brzo spavanac...Ivanak kazu da su curice bolje od decki,felix gdje slika zuba,sta je s marinci ljudi

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 784
9.9.2010 7:47:05   
Anoniman
jutro
Cestitam svim zenicama koje slave Bajram da ga provedu u zdravlju i veselju.
Apotekarka,cestitamo druguuser posted image user posted image user posted image i mi se pustamo al nismo jos zvanicno prohodali.
Sta je to ti,to nama nevjerujes da anel ima zub oces slikuuser posted image user posted image salim se.......
Ima zuba ima al nij jos ono pravo izaso da ga uslikam a kako da to izvedem kad,se neda slikatiuser posted image jedino usta mu otvoriti i uslikati.
Bit ce slika nebriniuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 785
9.9.2010 8:53:10   
Anoniman
samo da vam javim,pisal mi je marinci.Kaze da je na selu i da nema neta kod sveki vjerovatno.
Bolestan nam drug,kaze imao visoku turu i upalu m.kanalauser posted image dusa draga koliko sam je razumila rece da su bili i u bolnici .
Javice nam se ubrzo abd.pa ce nam svve opsirnije reci.
Marinci,zelim da nam drug brzoooo ozdravi i ljubimo ga punoooouser posted image user posted image
Eh,da zahvaljuje se svima sto mislimo na njuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 786
10.9.2010 12:37:06   
mojbebac
kisa pada a nigdje nikoga ..... uh mi smo nocas imali tesku noc, cici se budila, nesto je stomacic mucio, od kako se rodila nikada se nije ukakila po noci, a nocas jeste .... pretpostavljam da su zubici je malo mucili .... ja jutros zakasnila na posao, probudim se kad osam sati ..... ali dobro, bitno je da je sada ok, i da je ona dobro ..... ljubim vas sve i pozdravljam puno .....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 787
10.9.2010 23:15:52   
mojbebac
.... sta je reci .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 788
10.9.2010 23:20:55   
škorpija
šta je reći, hladno , sivo, kiša pada, pa smo svi kao vrijemeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 789
11.9.2010 12:32:12   
Anoniman
sta je ovo nidje nikoguser posted image pa mi,se i neda javljati

A.je dobro hb.mada mu dosadno u kuci samo bi van pa ga zabundam pa iznesem malo.
Mojbebac zao mi je malene bit ce dobro abd.I kod anela se guza crveni gdje kaki kako bi opisalauser posted image zatim cuna tj.ispod cune i otislo crvenilo malo uduzinu uz jajauser posted image
Mazem,bepantenom pa se malo crvenilo smanjilo.
pusa svima

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 790
11.9.2010 13:15:45   
koka i po
dan generacijio user posted image ..
ko kaze da nema nikog user posted image ....mene racunajte bar ko dvije zene user posted image user posted image user posted image (zezam se)

mi smo danas dobro,proliva sad za sad nema hBd user posted image ..

trckaramo,galamimo,svadjamo se,meljemo ko mlin(za one koji nas razumijuuser posted image )..
zavlacimo ruke i gdje treba i gdje ne treba al neka...sve je to nacin upoznavanja svijeta i ucenja user posted image ..

jos da mama da uci u rernu ihhhhhhuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 791
12.9.2010 16:29:49   
dafri
pozz
kakvo je ovo zatišjeuser posted image user posted image nigdje nikog
marničii ljubimo druga da što prije prođe

Apotekaraka sad ćeš tek vidjeti belaja ko će ga sad stići
koko neka nema proliva a za rernu user posted image
mojbebac nadam se da ste sada boljeuser posted image

felix i mojoj je dosadno u kući ,mi je izvodimo i kada je kiša bar malo,
evo danas je baš lijepo čitav dan smo vani

mi smo ovih dana dva zubića dobili,dvojku i četvorku,nije bilo nervoze ja slučajno našla
sutra se radiuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 792
13.9.2010 9:23:20   
mojbebac
dobro jutro radni narode user posted image
mi smo dobro jutros, sve ok....
vikend nam je bio izuzetno tezak .... nekakvi gosti, pa mi juce tetki pozlilo, pa smo se oko toga zabrinuli ( sad je hb ok )....
pa anja nesto nikako nije spavala u subotu vece, pa mi juce pala u parkicu i udarila se u glavicu, pa imamo cvorugu, a mm me napao kako je nisam pazila, a i on bio tu ..... ma haos .....
ali jutros je sve super, naspavale smo se, sunce grije ..... divno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 793
13.9.2010 9:48:08   
megi
jutrooooo

kako ste nam svi redom
mi smo malo prehladjeni
adna nesto slini ima dva dana, pa  juce nikako nije kihala a nosic zacepljen, pa se sinoc pred spavanje ispovracala, bi mi je zao, al ajde bar je izbacila sve sto joj ne treba
a i ja od juce slinim, sve me boli a jutros na posao
uh valjda cu izdrzati do kraja radnog dana
i da se pohvalimo adna hoda ko velika, malo su joj pragovi problem ali ode onaaaaa
a meni neobicno ja navikla gdje je ostavim tu negdje je ona, a sad ja u spavacoj slazem ves kad me neko za nogu uhvati kad ona, dusa mamina hodalica jedna
pozzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 794
13.9.2010 11:08:10   
Mya_81 RR
Heeeeeeeeeeeeej, curice moje user posted image

Baš nas dugo nije bilo, ali vas nismo zaboravile. Falite nam, a nismo baš bile s vremenom najbolje da se javimo...još sedmicu smo u frci a onda ćemo se opet češće družiti user posted image

Ljubimo vas!!!!!

Eh, zaboravi vam javiti da smo radili UK i da su urin vadili kateterom. Nije puno plakala, ali vidim da joj nije bilo bađ zanimljivo. ugglavnom, dva su nalaza OK, a u trećem ima E.Coli...sutra ću znati je li nam treba terapija, ali mislim da nećemo piti antibiotike user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 795
13.9.2010 11:29:10   
malena_t
Mya cura ti je ljepotica pravauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 796
14.9.2010 12:17:14   
Sonja
pozdrav mile moje...
evo mi dosli malo kod mojih pa da uletim reko na RR
Adin je dobro h B nije nista bolestan samo u zadnjih nekoliko dana punooo kaki i ima rijetku stolicu ali ja mislim da je do zuba jer mu trice jos nisu nikle

moram se pohvaliti da je polako poceo sastavljati po dvije rijeciuser posted image npr. Adin beba, beba nina nina(beba spava), bici duzu(brisi guzu)user posted image
u zadnjih 15-20dana stvarno je napredovao puno sto se tice govora i sve konta ..kad ga nesto pitam lijepo mi odgovori naravno sa jednom rijecju ili dvijeuser posted image .
maloprije kaze mojoj mami: da mamaica(daj maramicu) i ona ga pita sto ce ti on kaze :da mami. i donese meni reko sto ce mi kaze bici reko sta kaze duzuuser posted image ja se iznenadila skroz jer sam kontala da ce pokazati na usta ili ruke.
uglavnom stalno nesto brblja,ponavlja bas sve sto mi kazemo.imenuje sve predmete koje hoce ili koje dira..
uh da se ne hvalim vise odo hehehe

mya drago mi je da ste vas dvije opet tu ..
ljubim vas svee

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 797
14.9.2010 12:24:31   
Anoniman
dobar dan.
Evo i nas anel spava vrijeme vani fujj,juce je bilo ljepse citav dan smo vani setali anel uziva u hodnji nebi taj ulazio u kucuuser posted image
Zna sve i svasta ,puno rijeci je naucio jos....vecinmo je kod njega sve sa p.user posted image carapa papara,lampa pampauser posted image ,punjac,puniiiuser posted image user posted image ,......ma sav je smjesan i zanilmjiv.
Zaspo skoro jutros me probudio oko pola8.
Primjetila sam kako mu je zubic,izviro van da stalno ustima se ujeda ,kako bi rekla desnima ono scipi usta pa nesto zuza unutrauser posted image neznam sta mu,to znaci.Neki dan se ujeo samuser posted image user posted image ....
Lopov je kad,nesto nije po njegovim lupa glavom osto stigne,neki dan sam ga puc,puc malo po guzi da to neradi i fino rekla ne.Al dzaba,opet kad se naljuti baca seuser posted image .....
Nece da puzi dodje do mene uzme me za ruku,i ajde tataj me ...ako ja necu on ode sam,al nije jos stabilan ljulja se ko pijanac i ravnoteza je smjesna ako ide pravo skrece lijevo ili desno nema dobre ravnoteze za pravo,i ide brzooo nezna se zaustaviti.
Jede,hb.dobro spavanje lose....
Sonja bravooo za drugauser posted image user posted image user posted image user posted image dusa draga svasta zna pricati.

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 798
14.9.2010 13:07:53   
Sonja
draga felix i moj A udara glavom kad se naljutiuser posted image
i to nije malo nego se zapuca fino a meni ga zao..
eh neki dan bili u gostima i ti prijatelji imaju sina od 2,5 god i imaju prutuser posted image
i A se uznemirio a ja prut i reko sad ces dobit po guzi a on se umiriuser posted image user posted image
ee reko nek si mi pokazao da se bojis pruta i sad imam prut al nemam kad da ga pucnem jer cim ga vidi bjeziuser posted image
to je on vidio kako onaj place kad dobije po guzi pa se prepaouser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 799
14.9.2010 14:52:32   
Mya_81 RR
Evo i nas opet danas malo user posted image Uh, previše po jedan post dva dana zaredom user posted image

Mi smo OK...stalno nešto brblja, ali nikako da skužim šta mi govori. Fino jede, pije stalno čaj i vodu, noću se još uvijek budi minimalno jednom,  a većinom to bude dva puta, ali eto bolje je nego ono nedavno što nam se dešavalo, jer ponovo brzo zaspe. Jedino što mi ide strašno n aživce što se počela ama baš svaki put buditi kad idem na wc, jednostavno me čuje i odmah u plač i diže se na noge user posted image

Ljutica je naravno kao i cijela njena generacija i još nikako ne voli presvlačenje...danas smo baš imali scena s tim user posted image

Malena, hvala user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *