Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutrooo sta je ovo svi spavaju. Nasa je noc bila grozna pa ja neznam sta mu je pa se stalno,stalno budi i kmeci umorna sam vise ,neznam dokle ce ovo trajati. Jeo oko 4 mozda jedno 150ml i manje skrozz slabo jede . Eno spava ja ustala da u miru kafu popijem.
Tajra nadam se da je sve proslo bez suza ma curica ce se brzo uklopiti
Mya sretno sa nalazima, felix ma garant nece da jede od grla, mozda ga jos malo bolucka, ma bice on dobro,
mi isto ne jedemo ovih dana, sinoc je vecerala 5 zalogaja tope, nece nista drugo sve pljuje iz usta osim tope , supa nula bodova, kao i kasice, tjestenina, sve je to juce probala po jedna zalogaj i nista vise nije puno ni mlijeka pila al eto i ja se nadam da su zubici i da nece dugo trajati
pozzz svima
i kod nas je hladno brrr.obukli se ko u po zime.Da imam sad pec sad bi nalozila vec je kod nas grijanje i nema jos lozenja . Neznam samo kako cu A.pupati bas je brr.Cekat cu sunca salim se imam radijator pa cemo zagrijati .Mislila sam ga i sisati zacupavio je al ove hladnoce dodjose pa necemo jos. Megi,vi bar znate sto malena nejede ja stavrno neznam.Primjetila sam cim mu kasiku nosim ustima okrece glavu jer misli da je sirup.Kad okusi na ustima sta je uzme par kasikica. Sreca pa nema sirupa. Mozda i boce bole pa se budi place obloge stavljam hladne . Znam kako bole pencilini. Mya,vidim i kod vas nista nije bolje spavanje.Jel ona kmeci ili onak se probudi. I kod nas uzadnje vrijeme milion budjenja ima.... Vi danas idete po naleze javite nam se i punooooo srece vam zelimo Tajra javi se kako je prosao odlazak u vrtic.?
jutro svima proradio net jos samo 19 dana i sluzbeno smo s vama felix drago mi je da je Anelku bolje,bas mi je zao sto ga stalno te prehlade fataju mi smo jutros aktivni od 6 ,a nije dugo,bio se ustalio budit u 8,kad jutros promjena plana !sad kad on krene na spavanac i ja cu snjim,jedan satak odrijemat! ovdje je uzas hladno,jos se on otkriva,veceras cu ga stavit u vrecu pa cu vidit kakva ce situacija bit,hoce li se moc vrtit
cure kakvi su vasi sa presvlacenjem?ja imam fobiju od svakog sljedeceg !vrti se,odize od kreveta,bjezi,hoce da ga ganjam po njemu,smije se ko veliki,a ja luda jer sve gledam kad ce mi po posteljini odleprsat prljave guze kad je mm tu onda ga on cuva,a ja sama jedva
ako sretan rodjendan svome sinu
mala nisi sama svi mi imamo fobiju od presvlacenja moja je neki dan mojom mami pobjegla pa joj se dva put popiskila na kauc sve je sretna kad joj skinem pelenu ona odmah na noge i odeeeee ako je cuvam onda lije krokodilske suze ajde proci ce ih i to nekada, kad krenu na tutu
cure kakvi su vasi sa presvlacenjem?ja imam fobiju od svakog sljedeceg !vrti se,odize od kreveta,bjezi,hoce da ga ganjam po njemu,smije se ko veliki,a ja luda jer sve gledam kad ce mi po posteljini odleprsat prljave guze kad je mm tu onda ga on cuva,a ja sama jedva
ako sretan rodjendan svome sinu
i kod nas je presvalcenje uzass samo se izvija bjezi,dam mu sta u ruke samo dk ga presvucem nekad upali nekad,ne.Znam mu pempu staviti stojeci mm ga cuva . Mi smo dosli s boce plako jako,dva puta ga boli jer se bio ukocio.Dusa moja vec je uzaznao cim dodje do vrata zagrli me jako neda se okrenuti. Da nepricam kad ga skidam. Al,jos dvije samo su ostale abd. Aki sa sretan rodjendan i od nas Sonja sta ima kod vas kako je drug?
veče Aki sretan rođendan tajra nadam se da se curi svidjelo u vrtiću felix ma vjerovatno mu se sve skupilo i boce i sirupi,nervoza, pa slabije ručka,doći će on na svoje kada isprimate sve boce
mala i kod nas je presvlačanje užas i inače u zadnje vrijeme nije dobre volje samo vrišti,galami,neda svoje igračke drugoj djeci,stalno se nešto ljuti,ma neka grozna faza(nadam se kratkotrajna) samo me tješi što dobro jede,sve hoće i neke stvari što nikada nije voljela,pomete sve i non stop je gladna
vece. A.zaspo konacno vratila se stara navika ninanje na nogama prije nije htjeo nikako vec odem snjim po,bezbroj puta u sobu dok zaspi sam.Sad ,zaspi za sek.na nogama i meni super . A.je uzasssssssss nervozan,nista ga nezanima ah ljudi moji nista nece da se igra nece da puze samo bi hodo,hodo.Dodje do mene vuce me da ga uzemem za rukicu i vodam.Al nece da staje sek.i sve ide prema vratima dole na stepenice da idemo van. Kad ga snesem dole kod sveki,odma ide prema vani otvara vrata sjedi pored njih,place kmeci samo da izadje nece,ni dole da se igra.Danas sam ga iznoslila ,u sta navrata van al je hladno i vjetar brr. U kuci nece nikako svasta .....Skroz slabo puzi vecinom hoda,pusta se sam ili ide oko namjestaja ili cega se prvog dohvati. Posto je prava ljutica,kad nije sta po njegovom a vecinom nije baca se po podu,grize cupa lupa,i razbija mi stvari rusi.Cak,mu i igracka ide na zivce voza kamioncic prevrne se kad ga stane bacat lupat o pod ma zivac je samo tako.Tako mali,a nervira se vise od odrasle osobe . Sto,se tice jela i danas slabo jede skroz se apetit oduzeo prije flasu izvuce sad-sad a vec ovi dana slabo nazor .....Jednostavno mu dodje ko gadimu se tako facu napravi kad mu dajem ko jos a on nece.A,malo popio. Promjena je skroz grozna nadam se da ce doci sve na svoje ubrzo .Jer mi se ovo nista nesvidja .
Poz drage moje...Mi smo dobro osim guze objedena skroz rijetku stolicu je neku imao uzas, fenom susimo guzu i mazemo se stalno proci ce nadam se ubrzo, malo ko kaslje i nosic je curio ali sad je nosic ok a za kasalj mu stavim malo meda u mlako mlijeko i primjetila sam da zaista pomaze, malo vise i caj od sipka radi rjetke stolice izdrzat cemo...Penje se na stolicu, na stol, rusi, kida, baca itd Ljubimo sve curice i djecake nedajte se... Felix nebrini nista ozdravit ce maleni ubrzo...
mi jos uvjek slabo jedemo, samo pijemo mlijeko, sokice i cajeve,
samo da se pohavlimo da smo prohodali sinoc imali neke goste i adna pocela pomalo da se pusta a kad su oni otisli setala se po dnevnoj ko velika pa i ako padne na sred sobe ona se lagano podigne i opet setnja
pozzz svima Felix nadam se da je A bolje
Joj ljudi sto je Adin nervozan..pa sta je ovo..on samo rusi i baca sve namjerno..i to glčeda me pravo u oci i namjerno ja ne znam vise sta cu s njim.. kad mu sta nedam vristi place..pravi je lopov odvela ga neki dan kod drugarice sto ima dvoje djece (2 i 3 god) hajd reko da se igra s djecom a on..ma boze sacuvaj...hoce sve igracke za sebe, hoce da kida zeni cvijece rusi sa stola stvarno je najgori..jos kad se izvija od huje..uh uh huja me uhvati proletila bi kroz njega..a ja odma hajmo dragi kuci zeni sve jasno..govori nemoj ga bona .vako nako a meni muka al hajd proslo i to
nama se zacepio nosic, i malo kasljuca kad legne, vjerovatno se sliva u grlo pa je iritira, spava ali kaslje pomalo .... stavila sam joj kapi, meda u mlijeko ...... ne znam da li da je vodim sutra kod dr - a jer sam sigurna da je to kao i prosli put rekacija od mora ...... nerviraju me jer odmah propisu neki sirup, a meni je gore dati joj sirup nego ne znam sta jer je to borba strasna .... kad sam danas vidjela jednu bebicu kako pije sirup i trazi jos, pa ja nisam mogla vjerovati ..... probala sam na razne nacine, ali uzas, ona odmah povrati .... kako vi sa tim izlazite na kraj?????
sto da vam kazemo...guzva u sesnaestercu kod nas bi ... dakle ponovno na posao , trebali u vrtici 1.9...ali smo fasovali izgleda trodnevni virus...tura..tura...3 noci i dana...pa onda osip..pa izgleda da smo u svemu tome dobili i sve trice...muko moja pala sam od muke i umora...naravno i naseg tako svima poznatog ne spavanja ....a imamo toliko obaveza, svadbi i svega..i naravno u ponedjeljak ide nas prvi dan u vrticu..uh..pa morao se on od muke razboliti...cim osjeti da se moramo razdvajati..tako je bilo i kad sam pocela raditi ili kad bilo gdje moram...pile mamino sad sve zna, i kad pođe spavati vodi mene za ruku..nikog vise nece od kad je bolestan ...sad i meni treba odmoriti ovaj vikend prije vrtica i posla i svega...eto punim baterije,. a bas sam se bila pripremila za vrtic, sad ponovo
Prvo hvala svima da rijecima podrske za polazak u vrtic... Nije bilo lahko... Sva sam vam izgubljena... Prvi dan je mirno ostala... ali je bila uzasno tuzna kad smo dosli po nju... mrva moja mala... sigurno je mislila da smo je ostavili... jucer isto... jutros plac i ispred vrtica...
Jos joj je u srijedu ujutro procurio nosic... da je kasnije mislila bih da je pokupila nesto u vrticu... nema kaslja ili ture(hvala bogu) ali jedva dise i promukla je...
Samo mislim na nju i molim boga da privikavanje sto krace traje...
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
I ja se pitam gdje su? Sta li je sa minjinim nalazima?
Jeste li vi poceli pripreme za veliki dan? Sta cete obuci? Kakvu tortu planirate?
mama pocela u glavi pripremat tajra odjeca nula bodova ,moram jedan dan skoknut do fisa,pa vidjet!prekuce sam vidjela super kosuljicu u tifaniju,ali moram jos i hlace,gledal u benetonu snizenje do 70 posto,ali za ove male nista !uzela mu nedavno u tl super maicu bas za to,ali kratki rukav ,a vrijeme varljivo!bit cemo u stanu,ali opet zna dobro zahladnit...
torta-jos se premisljam-winnie the pooh ili vozic !mislim da ce bit ovo drugo jer mi je simpaticnije sa vagonima
nama ce izgleda jos koji zubic, opet kakimo, guza nam je crvena, nervoza onako, pomalo se ujedamo spavanje isto onako, ne treba mi sat svaki jutro u pola sedam je kanjkanje, vrti se, pa mama ljulja do besvijesti i onda odspava jos 10 minuta i ustajanje na posao
ide nam vikend pa cemo se valjda odmoriti nekako nas dvije
mala vozic je super ideja