|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
30.8.2010 17:40:54   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

nista bolje,opet se tura vracauser posted image rekla nam je juce ako se tura bude vracala da ga odnesem ped.jer nedjeluje mozda ovaj sirup jojjuser posted image user posted image placemi se od muke ,samo skidam turu da bi se za 2,3 sata vratila nesmijem ni pomisliti na spavanje veceras kako ce nam biti
Zato ga odvedo kod ped.sad kad mm dodje s posla.Strah me ,ove ture penje se skoro bila 39user posted image ......
Znam da svaki antib.pomogne 2 dan bude bolje prvi dan uvjek bude grozan a kod nas i 2 dan los kao i prvi
drzte nam fige

felix...ako je viru u pitanju antibiotik neće ni djelovati....
a djelovanje antibiotika se očekuje nakon 3 dana....

sad ne znam koji pijete...i za što vam je dat...
jel grlo...šta je u pitanjuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 701
30.8.2010 18:15:25   
Anoniman
evo nas dosli,isli na hitnu bila jakooo fina zena poslal nas da vadimo kr.sl.vadio nalaz ko ni dobar ni los onak.
I dobili smo penciline 5.boci jako je plakaouser posted image jer,nikad dosad nije primao dusa moja.
Nepomaze nam sirup vise.
Al,bit ce bolje
ljubimo vas

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 702
30.8.2010 18:33:09   
Meri29
Hocemo da posaljemo dobre vibracije nasem Anelu, da nam brzo ozdraviiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 703
30.8.2010 18:41:36   
Anoniman
hvala mery,mila
Vadili mu i krvuser posted image jadan skoro je vadio nalaz i opet al neka ja tako volim a ne napamet mu daju tonu lekova koje nepomazuuser posted image samo ga truju.Ima svakakvi dokt.boze to je ipak djete a ne odrasla osoba.
Al,bit ce bolje abd..sta cu ja....

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 704
30.8.2010 18:45:16   
Meri29
Nista neces, sad ga cuvaj, vidis kakvo nam je ludo ovo vrijeme, temperatura naglo pala, bas moramo cuvati nase bebice. Bice nas Anel bolje ne sumnjamo mi u to user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 705
30.8.2010 18:57:18   
Sonja
uh dusa slatka pa zar i na inekcijeuser posted image
Adin ne smije ni primit inekcije jer je alergican na penicilin
vjerujes li mi da njemu nikad dok. nije dala da vadi nalaze..eto sad mi to naumpade kad ti rece
on nikad nije vadio nalaze da vide sta i kako je..
boze ovi doktori.c c c
nadam se da ce m,omku biti bolje uskoro
saljemo puno pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 706
30.8.2010 19:53:28   
Anoniman
sonja,i ja sam se pitala bogami zasto vam nisu dali boce prije bi mu pomogle kad,vidim alergican bas mi zaouser posted image jer ste se i vi ispatili pravo puno.Cuj,toliko bio bolestan a da vam nije trazila nalaz.Ja sam rekla odsad kad je plaho bolestan trazim nal.da vadim sto se njih tice briga njih,za to samo znaju poturiti kakve antibiotike napamet a neznaju sta je djetetu.
Zao,mi sto sam ga juce kljokala puno lekovima napropisivala mi juce puno a sve bezpotrebne  a odkud sam znala.
I plus ih platila i bacila sad u kantu za smece.
Jer samo smo na bocama i paracetamolu.
Da rece mi koliko mu je mjes.reko jos malo abd pa 14mjes.kao jest mi sitan,da reko sitan se i rodiouser posted image a bas ga iscrpilo okice objesio,tuzne pune suza ispatilo ga pravo.Enno kako je bocu dobio masalh veseo igra se jede,kuc,kuc.....
Nebi ga patila ,vise nikad.Pa iako je boca boze moj pomoc ce.
Pusa

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 707
30.8.2010 22:59:43   
dafri
pozz,
felix ma neka je njemu lakše nakon boce  pregrmi se i to,žao mi je što je plakao ali sada će to brzo proći,naravno da ped. trebaju preporučiti vađenje nalaze jer nekada ni ne znaju šta je u pitanju pa onda eksperimentišu sa ovim ili onim sirupom
Mya nadam se da će i vaše boce biti djelotvorne,pu,pu ne vratile se baje

megi i moja ovih dana ne da plače nego vrišti kada joj nedam bilo šta što ona zaželi, a želi "zabranjene stvari"kontam da je fazauser posted image user posted image ali...ako nije
Hannice ma vi ste mi noćne pticeuser posted image ja moram da se držim ovakvog rasporeda ( ovo ljeto ni jedan put nismo prošetali sa Unom)jer od sutra sam na poslu a i mm, vodimo je kod tete oko 7 i u krevetu mora biti oko 20 jer bi bila nevozna i nenaspavana,doduše i meni paše ovako

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 708
30.8.2010 23:16:53   
Anoniman
darfy,sretno na poslu i sa malenom zezalicomuser posted image user posted image user posted image ljubimo je punooo.
Pa proce i boce abd.samo da mu bude lakse.Hoce nadam se....
Sta je sa Minjicom bas i ona prima boce,joj nisam u toku nikakouser posted image zadeverala se oko anela i njegove bolesti....
Bas,mi je zao velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M.nasu slatkicu

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 709
30.8.2010 23:20:46   
Anoniman
Danas sam joj počela davati med matičnjak i čaj matičnjak za to...još kad teta od koje sam uzela reče da djeluje umirujuće i da je dobro za spavanje ja rek'o dajte mi odmah svega što imate user posted image user posted image user posted image user posted image
ako bude djeolovalo na spavanje javljaj mi odma kupujem i jauser posted image user posted image user posted image hitno potrebno za ovu nespavalicu !!!
Ah,vidi post sada,bas mi je zao ja bi na tvom mjestu ako znas da sirup nece djelovati uzela boce,jest da ce ju bosti i boliti al bar znas da ce djelovati sigurno.
Nego sirup,ispije pa nista pa opet boce.....
Opet kako hos,ti najbolje znas.
Ja sam se pokajala kud juce nerekoh daj mu,boce dosta je antib.sirupa pio a nepomazu upala se vraca stalno.Da ju vise sa bocama istjera do kraja ....(nadam se)
Pusa velika.
I sretnouser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 710
30.8.2010 23:41:03   
Apotekarka
Vecer...Da vas brzinski pozdravim,evo kuham rucak za sutra...Nema me dcesto,nemam vremena....Anelko nam opet prehladjen a misa mu malog,drzimo figice dfa ozdravi....
Hoda li Minjica....
Ja vlja li se Marinci...
Nama danas 14 mj a jos ne hodamo sami strah nas i ruku trazimo non-stop,jedemo sve zivo,opet nam sec apetit popravio...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 711
31.8.2010 11:44:27   
Pretty mamma
Drage moje,
nisam se javljala neko vrijeme, ali mislima na vas.
Mi smo bili na moru, Laura nije htjela iz vode nikako, svaki put bi plakala, a kupala bi se po sat vremena, sve joj se tabani smeuraju, a ona i dalje "pliva".
Inae je dobro samo i dalje slabo jede, vie ne znam to da radim. Zubia i dalje 8, od 10. mjeseca nije niti jedan dobila, ali su joj desni jako nateene pa oekujemo etvorke svaki dan.
Hoda ve 2,5 mjeseca, poneto i brblja, ali veini ne razumijem.
Ma divna je, samo me brine to nita ne papa kako treba. Dodue, doji jo pa mi je to neka utjeha.
Oh, vidim da je Anel bolestan. Laura mu alje pusu da ga utjei.
Puno pozdrava svima, najvie Ajni, Minji, Benji, Andreju i Mateju (i mamam naravno).

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 712
31.8.2010 13:38:21   
mojbebac
dobar dan, mi smo sinoc stigli sa mora, ja naravno odmah danas boleesan, uvijek zakacim taj morski virus, glava, stomak , proliv ...... ( a pri tom mi je bilo tako vruce, strasno ..... tek juce i prekjuce sam malo dosla sebi kad je zahladilo )
anjica je dobro, hb, spava ...... na moru je bila divna, non stop u vodi, ucvrstila se pravo sa hodanjem, sad se lijepo sama i podize, brblja stalno - nece, oce, daj, dodji, ajde ...., ali mi jako slabo jede, muku mucimo sa tim, ali dobro .... pije dosta mlijeka, i jede voce, pa valjda ce se i to popraviti ...... postala je pravi mali nemirko sad, znala sam ja da ce ona morati sve izduvati ......user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 713
31.8.2010 14:16:47   
Anoniman
pozdrav
Mi skoro dosli sa boce.Malo smo plakali,a prije boce smo se smijali muhi koju je vidio na prozoru,kad ga ubola boca tad je plakaouser posted image konta sta je ovo.Zao mi guzare male,al bitno da mu je punooooooooo bolje hb.
Apotekarko,bravo za A.i papanje vidim vratio se apetituser posted image pubimo ga.
Mojbebac,bit ce bolje draga bolje da je na tebi virus nego na drugarici nedo Bog.
Ona vidim hoda dobro bravooo,za nju mi jos nehodamo sami al ga na momente pustim samog i tu sam oko njega da se nebi svaliouser posted image ,napravi sam samo 3.koraka.
Obozava se setati rukicama user posted image ode ko,zvrk....brzi od mene.
Veliki poljubac ide za nasu dragu Lauricuuser posted image user posted image user posted image ....
Ja,sam sinoč pisala Marinci sms.al mi nije odgovorila nistauser posted image neznam sta je s njom.

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 714
31.8.2010 14:24:14   
megi
felix drago mi je sto je A bolje
ma boce su nekad jedini lijek

ni mi ne jedmo bas nesto ovih dana, mami mi se zali da nece nista da joj jede
samo bi pila, hoda po kuci i govori koka(soka) ali pije sve caj sok mlijeko samo nek se pije
tjesim se da su zubici, juce sam ugledala donju dvicu da je probila mozda se sprema i druga

i malo losije spavamo, imamo neka placna budjenja, kontam mozda ogladni probacu joj dati nocas odnosno pred zoru kad se probudi malo mlijeka, da vidim jel od gladi ili je neka muka, doduse to je tek posljendjih dana, bice da je do zuba

pozdravcic svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 715
31.8.2010 21:14:41   
R&T@
Saljemo vam punu vrecu zdravlja da sve bolesne bebare ozdrave...

Mi ujutro krecemo u jaslice...
Sve mi nesto igra u stomaku...
Nadam se da ce se brzo navici...

Drzite nam fige da ne bude suza ni mojih ni njenih...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 716
31.8.2010 21:16:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

ma bice to sve super...nedaj se mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 717
31.8.2010 21:31:56   
R&T@
Hvala, draga user posted image

Ja cu ujutro onu tvoju: udahni, izdahni... udahni, izdahni...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 718
31.8.2010 21:52:10   
Mya_81 RR
Tajra, mila sretnooooooo user posted image user posted image user posted image A sigurna sam da će biti dobro sve...ma, oni se bolje prilagode od nas, tako da je možda bolje da tebi zaželim sretno i da se ti što prije navikneš na to user posted image  

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 719
31.8.2010 21:56:35   
Hanady RR

držimo vam fige...
mi smo se opet izvukli...user posted image
nana servis smo ugovorili na još poal godineuser posted image user posted image user posted image
ja to sa njih dvije nebih uspjela dojednom nema govora...
vama je lakše...znaš šta te čeka...
biće to sve superiškauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 720
31.8.2010 21:57:23   
R&T@
Hvala, drugarice user posted image

Ma, lude mamare, samo misle, misle...

Kako tvoja curica?

Neposredna veza do poruke: 721
31.8.2010 22:09:20   
Mya_81 RR

Kako tvoja curica?

Sutra idem po nalaz UK pa onda na snimanje bubrega u ponedjeljak, a garant nam ne ginu injekcije zbog baja...ali šta da se radi...inače je dobro...hoda, brblja i napokon smo dobili prvu dvojku user posted image A mama sve lakše podnosi jer mi tetka dolazi u nedjelju nakon skoro 3 godine i napokon će upoznati ovu maminu ljubičicu user posted image i jako sam uzbudjena user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 722
31.8.2010 22:20:59   
R&T@
Bit ce to superiska...
Is, is, glupe baje....

A kad tetka stigne i obaspe curicu poljupcima i poklonima...
to ce ti biti ljubav na prvu...user posted image

Neposredna veza do poruke: 723
31.8.2010 22:23:36   
Mya_81 RR

A kad tetka stigne i obaspe curicu poljupcima i poklonima...
to ce ti biti ljubav na prvu...user posted image

I ja mislim user posted image

Još joj je kupila plisanog Barneya koji pjeva, a to je njen najdrazi crtani, tako da mora biti dobro user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 724
31.8.2010 23:09:28   
Anoniman
pozdrav i od nas.A je danas nesnosljivo nervozan,razdrazljiv samo kmeci sve mu smeta ,nece da jedeuser posted image user posted image slabo je pio i mlijeko i gh jeo skroz jedva ista pojede sve mu dodje ko gadimu se i okrece glavuuser posted image neznam sto samo bi pio vodu i caj.Spavao danas nikako samo se budio plako neznam sta mu fali ture nema mozda boce boli ili pak zubici ma nisam pametna vise.
Skoro sam ga uninala i zaspo .
Tajra sretno mila sutra user posted image user posted image ljubimo drugaricu puno,da nam se brzo privikne na novo drustvance ma bit ce,joj lijepo sigurno.
Mya,sretno i vama abd.s nalazima .user posted image

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *