Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja ne znam sta cu moj momak me zivu istipa sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci.
ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustima i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje
Za prvi dio, Lana voli stipkati recimo ako sjedi u krilu i gleda crtice, ali nije iz huje ni ljutnje...onako igra se... A drugi dio nosa po min 2 cucle....pa ih mijenja...voli nenormalno...nekad kad nema cucle u ustima a hoce staviti npr zalogaj u usta, krene rukom da je izvadi i skonta i kaze neeeeeema duda
Mislim nije to stipkanje,to je lupetanje kazem ja da imam tarzana samo ne znam gdje je Dzejn a to sa cucom je cirkus,jesu namazani majko mila
A za cuclu ne znam...moje je nisu htjele... a, Bog mi je svjedok, da sam molila da je R. cucla barem 5 minuta jer ta nikada nije drzala usta zatvorena...
Ja moram kupiti sjedalicu za R. E, stvarno da imam masinu za lovu, crkla bi...
Pogledaj na pik.ba,nove su skupe ko đavo jos lejla kaze da imaju i rok trajanja e samo mi to fali
Evo uhvatih malo vremena da vam se javnemo pozzzz za generaciju kako su nam drugovi i djugarice...ehh sta se desava kod mene ovaj moj prica poprilicno fino izgovara rijeci povezuje po dvije tri i skoro pa mogu razgovor uspostaviti ali evo 2-3 dana ponavlja rijeci tacnije pitanja.Ako pita gdje je npr tata ponavlja a gdje je tata gdje je otisao a gdje je ili ako trazi nesto daj smoki i po nekoliko puta ponovi...da li je to dio razvoja,dosadi mi ponavljati objasnjavati nekad se polomih objasniti gdje je motor da mu je ostao kod nane a nakon nekoliko sekundi on opet ponovi a gdje je?Ne znam trebam li ponavljati odgovor objasnjavati .Nesto me to zabrinjava da li je ok?
Ja s kupovinama nemam srece... kupila krevet, prerasle ga, pa kupila putni... kupila kolica, ali bila prevelika, pa jedna kisobran, pa druga... do sada smo tri sjedalice kupili...
Jos su u razlicitim sezonama pa i odjeca cesto ne odgovara...
Mene mozak jutros boli glava mi puca samo sto mi se iz usiju nepusi . Hem pricaju hem vriste hem cjeli stan okrenu naopako, srecom mm je slobodan danas izasao obaviti neke stvari cim se vrati bit ce timski rad jedva stojim na nogama . Uhafizala sam ga danas da mi sastavi traku za hodanje/trcanje stoji u kutiji skoro 2 godine dosla 15 min prije nego sam saznala da je seka rahmetli poginula , a ja se otad jos vise udebljala . Nadam se da cu uspjeti imati 30 min dnevno za rekreaciju pored A. Idem sad s njim na spavanje a velikog brata cu podkupiti s crticima.
Ja ne znam sta cu moj momak me zivu istipa sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci. ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustima i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje
i ja sma u istom porblemu... toliko želim d ajoj je ukinem pred vrtić...al nema šanse.. nevjerovtano što je starija sve je više voli
sa H niasma imala ovakav porblem niti želju za cucom
kiss velkam
vidim pricate sta morate kupiti...ja ne zelim ni pogledaati do kad je ona as ...ja zelim PRODATI hranilicu gdje je ticerka ona nema hranilicu...jel de a drugo na vratima
Sta cemo dadada kad nam ne daju da mahalamo u "trecem" razredu
jesi vidjela...stvarno su nadasve i zaista nego moramo ovdje s ovim puterima...zato moj A. nece da prica...konta da ima jos fore jeste vi skinuli pelene? ja mu kupilagace i to s gitarama i mrtvackim glavama ...prave rokerske ...evo ih oprala...od sutra idemo u akciju...kontam da iskoristim ovaj haos u kuci...pa i ako se popisa da ne kazem sta drugo ionako cemo parket brusiti
Mi smo uspjeli... trebao nam je cijeli mjesec juli bilo je svega i jos jedna kupovina pelena Nocna pelena je jos tu,iako je suha, ali danju ne stavljamo, samo jos nosimo ruksak sa cijelom presvlakom
Pametan je Andrejevic, brzo ce on to
Samo ga cesce "prikopcaj na tutu" i odmah mu ubaci jogurta, sljiva, maslinovo ulje i sl. u prehranu da mu je stolica "leteca"
evo je jedna......bmt...crkla sam i glava me opet boliiiii .. tekja bona kakve paprike sataras ima da ti donesem .. drugi put bez sifri....casna pionirska ... danas je prevruce ...hocuuuu malo kiseeee
Svaka vam cast ja probala na moru...pi pi nije nikakav problem...stavilamu ja tutu u dnevni boravak a on je hodao gologuz po kuci...al je problem postala kaka...posto bi redovnokrenuo ispod stola ko cuko da cucne...i to redovno dok jedemo ...tako da sam mu opet pelene stavila
evo je jedna......bmt...crkla sam i glava me opet boliiiii .. tekja bona kakve paprike sataras ima da ti donesem .. drugi put bez sifri....casna pionirska ... danas je prevruce ...hocuuuu malo kiseeee
I ja se pitam kad cemo mi pelenu skinuti Bilo je raznih pokusaja a ja cekam dok malo prestane fasciniranost s kakom. A. isto skroz slabo prica i ja ga nerazumijem bas dobro neki kineski jos uvijek uz mama,babo,deda, maka, ne neeeee, buba, dajjj miiiiiiii , kakio i uz to ughhhhhhh kaka, i sad kuki nova rijec i kroz nos nesto susti kad je ljut to nam je isto nesto novo.
Mi smo krenuli s tutom prošli tjedan,piškiti je naučio pa za 3 dana i evo otada se jednom upiškio u gaće ali zato kakiti neće pa neće samo u gaće ,i vidim da se i suzdržava dosta,on meni kaže kad će kakiti ali odbija sjesti na tutu,toliko vrišti i plače ma nema šanse da ga stavim,sad neznam šta da radim nisam pametna,vidim da je bilo još dječice koja su imala sličan problem pa ajde utješite me ,koliko je kod vas trajalo?
Joooj sta mi se sad desilo, placem od muke... uhhh... Majda me zakljucala na balkonu i ni mobitel nisam imala uza sebe. Zivimo na petom spratu, nigdje ni jednog djeteta, ni komsije, pola sata je plakala, a ne zna jadna kako da mi otvori. Jos je ucim na tutu pa mi bila gola i upiskila se na 2 mjesta i place jos gore sto se upiskila A sada kada sam napokon usla smijem se i placem
moje dijete se poistovjetilo sa cukama [sm=smiley36.gif cuko hoce ode(vode) piki(milki)mama cuku mama buci(obuci) cuku itd,itd dadada da nisi sta carala iz daljine (salim se) zene moje drage,pustite djecu da kake u gacice.vremenom ce skontati i kakenju u tutku. ne dozvolite da vam se desi slucaj kao kod N_N djecaka. i skidajte te pelene......nema vise i gotovo pa nek kake i u gace.ne stvarajte konfuziju u malim _velikim glavicama
Zaustavila me policija....kroz zuto sam prosla, nakacit ce mi crveno...Bog zna kolika je kazna... Hebem ti, svasta mi se skupilo, i sad i to, evo me , ne mogu se zaustaviti...
de ne plači...nije mrtva glava
jel ti odmah dao priznanicu za kaznu
gdje si bila...na kom semaforu jel ima kamera tu