Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tajra, savrseno te razumijem ...V. ne zatvara usta, prvo progovori, pa otvori oci... imam problem i da ga hranim, zvace i prica, a hrana leti na sve strane ...
Isto
Sad spava...i sumi mi tisina... ja lezala, ali nisam mogla zaspati...
Steta "ne cuti" tisinu
heheheh ma tek u ponedjeljak je slavlje, a torta ako bude upola kako sam zamislila bit ce super! Danas treban figurice,sutra torta,prekosutra spajanje to dvoje i muffini! Krepucnut cu ali mi samo da bude lijepo!
primjetih da se dobro zabavljete pa rekoh da vam se pridruzim nova sam na forumu, sigurno cu imati mnogo lapsusa , al bar cemo se imati cemu smijati cak nisam sigurna hocul uspijesno poslati ovu poruku
primjetih da se dobro zabavljete pa rekoh da vam se pridruzim nova sam na forumu, sigurno cu imati mnogo lapsusa , al bar cemo se imati cemu smijati cak nisam sigurna hocul uspijesno poslati ovu poruku
da, u pravu si, al nek nas i ima "raznih", nikad se ne zna uglavnom ja sam se vec informisala, po starim temama, o onome sta mi je trebalo, naoruzala sam se znanjem i samopouzdanjem pa cu lakse podnijeti danasnji pregled kod dr. hvala vam svima
Ja ne znam sta cu moj momak me zivu istipa sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci.
ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustima i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje
Hvala na dobrodoslici Ako poznajete ijednog Tarika, a sigurna sam da ih znate mnogo, onda znate da je on pravi mali razbojnik a djevojcica je prava mirnica, bar je do sada bila
Svaki Tarik je vragolan.kao i Ajla.ja znam jakoooo puno Ajli a sve su vragolani pravi. Salmy ja sam curici ukinula cucu sa 16 mjeseci,lagano a bila je bas vezana za nju.zato bi i malenom volila dok je manji. ja evo hocu uspavat Alena za poslom.peglanja punoooooooo i polahko pakovanje
Ja ne znam sta cu moj momak me zivu istipa sta god nije po volji,merak mu po golim nogama stipat.A meni je prevruce da budem u trenerci.
ps: sto je veci sve vise ludi za cucom,po cjeli dan mu je u ustima i nema saMse da mu je uzmem,On preklinje,moli....vristi trazeci cucaaaaa,i dok je ne dobije ne prestaje
Za prvi dio, Lana voli stipkati recimo ako sjedi u krilu i gleda crtice, ali nije iz huje ni ljutnje...onako igra se... A drugi dio nosa po min 2 cucle....pa ih mijenja...voli nenormalno...nekad kad nema cucle u ustima a hoce staviti npr zalogaj u usta, krene rukom da je izvadi i skonta i kaze neeeeeema duda