|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1192 1193 [1194] 1195 1196   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.8.2011 9:04:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Vidi dadade, lingviste...
turist utjecaj...user posted image

A za druzenje, vidis sta sve propustis kad nas napustisuser posted image user posted image user posted image

Meni sinoc stiglo veliko dijeteuser posted image , a ovo malo jutros od sedam nije sutjelo ni minute...vec me glava boli...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
ti barem svoje dijete razumijes...moj melje a svima nam ? iznad glaveuser posted image user posted image
on je, majkemi, izmislio svoj jezikuser posted image a mi valjda trebamo da ga naucimouser posted image user posted image user posted image ...mene svako ziv pita sta on kaze...a ja ljudima ne znam da odgovorim

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29826
19.8.2011 9:07:50   
Lady26
Jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo user posted image
Gdje ste zene u mene, sta se radi?!
Kako djecica, bolesna, zdrava?
Isabella nadam se da ces ubrzo ponovo biti na temi o user posted image aBd user posted image
Ella-H sam ti mene zezaj user posted image - zato ja nosim waterproof mascara user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29827
19.8.2011 9:12:34   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image

Izvini, do tebe je...
ko ti je kriv sto ne razumijes...user posted image user posted image user posted image

A da ti "rentam" R. barem jedan danuser posted image

Evo dio repertoara: Vidis ovo je snalica! Je li tvoja mama? Gdje je pelena? Beba se ukakila...daj mi kremu...moram obuci suknju...ugasi televiziju...necu to...gdje je deda?...bio jedan konj...sto to diras...daj mi keks...necu keks...user posted image user posted image user posted image user posted image

i uz sve ovo: tri penjanja na stolicu...cetiri puta otvorila ormar...
i skinula se u gacice...

Sve za dvije minuteuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29828
19.8.2011 9:18:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image user posted image user posted image user posted image

Izvini, do tebe je...
ko ti je kriv sto ne razumijes...user posted image user posted image user posted image

A da ti "rentam" R. barem jedan danuser posted image

Evo dio repertoara: Vidis ovo je snalica! Je li tvoja mama? Gdje je pelena? Beba se ukakila...daj mi kremu...moram obuci suknju...ugasi televiziju...necu to...gdje je deda?...bio jedan konj...sto to diras...daj mi keks...necu keks...user posted image user posted image user posted image user posted image

i uz sve ovo: tri penjanja na stolicu...cetiri puta otvorila ormar...
i skinula se u gacice...

Sve za dvije minuteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Akod A. je...sljkbljks gsljckslj gljbuser posted image ...pa se onda iznervira sto mu ja ne odgovorim...pa ponoviuser posted image user posted image user posted image ...a ja opet...sine dragi ja tebe nista ne kontamuser posted image user posted image ...a on u plac i ponavljauser posted image user posted image user posted image ...a pritome jedno 2400 puta kaze "mama"...i dok ja nekazem "molim" on ne prestajeuser posted image ako mu se obratim s da ili izvoli...on opet ponavljamama,mama sve dok ne kazem molimuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29829
19.8.2011 9:19:56   
koka i po
jutrica...
kod mene atomska u kucu pala user posted image ...
evo sam je malo dotjerala tek tako da se gledati moze i sad odoh da se "druzim" s motikomuser posted image ...
krompiru....na tebe je red user posted image ...
svima a posebno mojoj priji user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29830
19.8.2011 9:25:00   
Hanady RR
e bome dadada gorzna siuser posted image

kad ne priča ti ga kurdiš što ne rpiča, kad propriča ti ga kudiš kako priča...
za 3 mjeseca ćeš ovako ko tajra sve raumjet al nećeš moći slušatiuser posted image

ili kao jauser posted image

i to u duetu...ubiše u muzoka od rane zore...

ne mogu da vjerujem koliko toga njih dvije svaki dna imaju za rećiuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29831
19.8.2011 9:28:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e bome dadada gorzna siuser posted image

kad ne priča ti ga kurdiš što ne rpiča, kad propriča ti ga kudiš kako priča...
za 3 mjeseca ćeš ovako ko tajra sve raumjet al nećeš moći slušatiuser posted image

ili kao jauser posted image

i to u duetu...ubiše u muzoka od rane zore...

ne mogu da vjerujem koliko toga njih dvije svaki dna imaju za rećiuser posted image user posted image

ma on oduvijek tako  pricauser posted image ...nikad on nije sutiouser posted image user posted image ...ja kad kazem dA  ne prica, mislim ne prica nasuser posted image user posted image ...a mandarinski on prica vec godinu i pouser posted image user posted image ...samo sto njega niko ziv nerazumije

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 29832
19.8.2011 10:01:49   
Amani12
Jedno mahanje od nas dvoje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29833
19.8.2011 10:33:43   
Meri29
Jutro user posted image
Mi vam se ponovo, nakon par mjeseci pauze, pridruzujemo, ako nas primate u drustvo. Falili ste nam user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29834
19.8.2011 11:12:41   
Honey3
jutro i od nasuser posted image
i mi evo ustaliuser posted image Meri dobro nam se vratilauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 29835
19.8.2011 11:16:49   
zvecka
I od mi tri imate mahanje,,,user posted image ,,nas bas i nema na ovoj temi,,mi nismo bas pricljiveuser posted image

Al zato volimo rucati pa nas ima na ti temamauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29836
19.8.2011 11:21:35   
Honey3
o zveckiceuser posted image ljubac za vas tri,a za apetit bravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 29837
19.8.2011 11:46:51   
Lady26
Neka vas tu, ja sam na temi "mrsajmo" user posted image user posted image user posted image a Lanu cu na temu "slab apetit djeteta" i "mali odbijaci hrane" user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.8.2011 11:47:39 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29838
19.8.2011 11:50:54   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image
Mi bili vani skuhali se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  katastrofa,inace (ako neko pita za nas) mi smo boljeuser posted image user posted image  grlo jos malo zeza ali je superiska

Vidim dadadada se vrnulauser posted image user posted image user posted image  nadam  se da si se odmorila,i napunila baterije
A gdje nam je to Felix??odavno je ne vidim da pise

Ostale zenice user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29839
19.8.2011 11:52:43   
Lady26
Salmy user posted image user posted image
Neka ste bolje hB user posted image
Felix brcka gu.ove, Mala isto tako....
A gdje je Tekja, odavno ne vodjoh zelJena slova user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 29840
19.8.2011 11:54:54   
Amani12
Salmy bravo za djecaka user posted image
A bas,gdje nam je Tekja?
Nego kad cemo se dogovoriti za to druzenje,pa da preuzmemo one preslatke tenice? user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29841
19.8.2011 11:57:32   
salmy
IZVORNA PORUKA: Amani12

Salmy bravo za djecaka user posted image
A bas,gdje nam je Tekja?
Nego kad cemo se dogovoriti za to druzenje,pa da preuzmemo one preslatke tenice? user posted image

Ma eto kad tebi odgovara( sve su prilike da cu ovaj bb propustiti)ide nam se na more bez   user posted image da malo odmorimouser posted image user posted image A da odgodimo za 10,ko zna kakvo ce biti vrijeme
Ja mogu i sa user posted image i bez piti kaficuuser posted image user posted image user posted image  pa eto kako ti odgovara 

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29842
19.8.2011 11:58:50   
Amani12
Kako god,i kod mene su sve opcije otvorene...
Lady,pridruzis nam se?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 29843
19.8.2011 11:58:51   
salmy
Da organizujemo jedno predvecer kaficu sa Lady,mama2009,i jos ako neka mamica zeli.Nismo odavno bio bi reduser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 29844
19.8.2011 11:59:08   
Amani12
IZVORNA PORUKA: salmy

Da organizujemo jedno predvecer kaficu sa Lady,mama2009,i jos ako neka mamica zeli.Nismo odavno bio bi reduser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 29845
19.8.2011 12:05:59   
Lady26

Lady,pridruzis nam se?

Jes ofskroz, samo ne mogu prije iduce sedmice, veceras imam dogovor a sutra dedi godisnjica, pa ce biti iftar i hatma dova....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29846
19.8.2011 12:07:42   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady,pridruzis nam se?

Jes ofskroz, samo ne mogu prije iduce sedmice, veceras imam dogovor a sutra dedi godisnjica, pa ce biti iftar i hatma dova....
Pa moze,i mi sutra idemo na iftar.Iduce sedmice obaveznouser posted image user posted image
Amani?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29847
19.8.2011 12:17:33   
Amani12
moRe user posted image
Onda next week druzenje user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 29848
19.8.2011 13:43:06   
megi
hocemo i mi na tu kafu naredne sedmice

inace dobro smo, spavamo onako, jedemo onako al smo u  zen fazi pa se mama ne nervira previse
malo smo postali bezobrazni, ali pokusavamo i to rijesiti

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29849
19.8.2011 13:43:39   
tekja
dan...

evo nas...zivi, zdravi, hB...hvala sto pitateuser posted image ...malo smo bili u guzvi, imali goste, isli u goste i tako...sveki mi otisla na put, pa svaki slobodan trenutak koristim da se druzim sa MMuser posted image user posted image user posted image ...ovo mi doslo k'o novi medeni mjesecuser posted image user posted image user posted image

Vidim kafica se pila u mom komsiluku, pa koko, da sam znala da dolazis, mogla si mi donijeti koju domacu paprikuuser posted image user posted image user posted image ...salim se, drugi put, javno reci kad dolazis, nemoj sifrovati, vaziuser posted image ...a i bambina dolazilauser posted image

Ella, torte ostao jos mali komadic, osjecam se k'o Tesla kad je izmislio visoki naponuser posted image user posted image user posted image

Felix, Mala...uzivaju...sad ce se one vrnutiuser posted image ...

Tajra, savrseno te razumijemuser posted image ...V. ne zatvara usta, prvo progovori, pa otvori oci... imam problem i da ga hranim, zvace i prica, a hrana leti na sve straneuser posted image user posted image user posted image  ...

Meni muzek na godisnjem od sutra, a bas bih voljela i ja na ovu kaficu...a mozda i naletim, samauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1192 1193 [1194] 1195 1196   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1192 1193 [1194] 1195 1196   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *