Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
A za druzenje, vidis sta sve propustis kad nas napustis
Meni sinoc stiglo veliko dijete , a ovo malo jutros od sedam nije sutjelo ni minute...vec me glava boli...
ti barem svoje dijete razumijes...moj melje a svima nam ? iznad glave on je, majkemi, izmislio svoj jezik a mi valjda trebamo da ga naucimo ...mene svako ziv pita sta on kaze...a ja ljudima ne znam da odgovorim
Jutrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Gdje ste zene u mene, sta se radi?! Kako djecica, bolesna, zdrava? Isabella nadam se da ces ubrzo ponovo biti na temi o aBd Ella-H sam ti mene zezaj - zato ja nosim waterproof mascara
Izvini, do tebe je... ko ti je kriv sto ne razumijes...
A da ti "rentam" R. barem jedan dan
Evo dio repertoara: Vidis ovo je snalica! Je li tvoja mama? Gdje je pelena? Beba se ukakila...daj mi kremu...moram obuci suknju...ugasi televiziju...necu to...gdje je deda?...bio jedan konj...sto to diras...daj mi keks...necu keks...
i uz sve ovo: tri penjanja na stolicu...cetiri puta otvorila ormar... i skinula se u gacice...
Sve za dvije minute
Evo dio repertoara: Vidis ovo je snalica! Je li tvoja mama? Gdje je pelena? Beba se ukakila...daj mi kremu...moram obuci suknju...ugasi televiziju...necu to...gdje je deda?...bio jedan konj...sto to diras...daj mi keks...necu keks...
i uz sve ovo: tri penjanja na stolicu...cetiri puta otvorila ormar... i skinula se u gacice...
Sve za dvije minute
Akod A. je...sljkbljks gsljckslj gljb ...pa se onda iznervira sto mu ja ne odgovorim...pa ponovi ...a ja opet...sine dragi ja tebe nista ne kontam ...a on u plac i ponavlja ...a pritome jedno 2400 puta kaze "mama"...i dok ja nekazem "molim" on ne prestaje ako mu se obratim s da ili izvoli...on opet ponavljamama,mama sve dok ne kazem molim
jutrica... kod mene atomska u kucu pala ... evo sam je malo dotjerala tek tako da se gledati moze i sad odoh da se "druzim" s motikom ... krompiru....na tebe je red ... svima a posebno mojoj priji
ili kao ja
i to u duetu...ubiše u muzoka od rane zore...
ne mogu da vjerujem koliko toga njih dvije svaki dna imaju za reći
i to u duetu...ubiše u muzoka od rane zore...
ne mogu da vjerujem koliko toga njih dvije svaki dna imaju za reći
ma on oduvijek tako prica ...nikad on nije sutio ...ja kad kazem dA ne prica, mislim ne prica nas ...a mandarinski on prica vec godinu i po ...samo sto njega niko ziv nerazumije
Salmy bravo za djecaka A bas,gdje nam je Tekja? Nego kad cemo se dogovoriti za to druzenje,pa da preuzmemo one preslatke tenice?
Ma eto kad tebi odgovara( sve su prilike da cu ovaj bb propustiti)ide nam se na more bez da malo odmorimo A da odgodimo za 10,ko zna kakvo ce biti vrijeme Ja mogu i sa i bez piti kaficu pa eto kako ti odgovara
evo nas...zivi, zdravi, hB...hvala sto pitate ...malo smo bili u guzvi, imali goste, isli u goste i tako...sveki mi otisla na put, pa svaki slobodan trenutak koristim da se druzim sa MM ...ovo mi doslo k'o novi medeni mjesec
Vidim kafica se pila u mom komsiluku, pa koko, da sam znala da dolazis, mogla si mi donijeti koju domacu papriku ...salim se, drugi put, javno reci kad dolazis, nemoj sifrovati, vazi ...a i bambina dolazila
Ella, torte ostao jos mali komadic, osjecam se k'o Tesla kad je izmislio visoki napon
Felix, Mala...uzivaju...sad ce se one vrnuti ...
Tajra, savrseno te razumijem ...V. ne zatvara usta, prvo progovori, pa otvori oci... imam problem i da ga hranim, zvace i prica, a hrana leti na sve strane ...
Meni muzek na godisnjem od sutra, a bas bih voljela i ja na ovu kaficu...a mozda i naletim, sama ...