Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
eno je se svadja ... sorry greska u informaciji .. a sama si kriva.... po tvojoj reakciji mislila sam da neces doci... il si pak htjela da me iznenadis ... bice prilike jos aBd
Dobri dan zenice Prvo,ove cetiri dame na slici su mi Amancek i ja smo danas bili na prekrasnom druzenju,kod jedne malene princeze koja je jucer proslavila drugi rodjendan i super smo se druzili s njom i njenom divnom mamom Moj umorni deckic sad pajki A kolica...Kolica su mi najbolja investicija,posebno kisobran varijanta. Mi smo danas napravili dva kruga po Vilsu,pjeske dosli od Importanea do Otoke,mama skida kilice ,a decko uziva...Kolica
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Ola dame vidim slikAvate se, kahvenisete i nijedne vam crnke tu nema sram vas bilo . Koko i meni je tako s kolicima s prvim sincicem bilo a i ovaj malecki gdje je tu je i ja razmisljam tacke nabaviti vrecu krompira ubaciti i A. i vozat se po naselju . A. je danas bio dobar momak rucao kupusa i zaspao. Ja sve nesto trcim u krug i ko nesto radim a nista se nevidi cekam da se djete probudi da udahnem cistog zraka. Tekja vidis da je super torta bila . Pusica za sve zenice .
Bilo je mnogo poklona... hvala Zlatanu i Sabini , a "krivcima"
Ko god dodje u dom moj vidjet ce sta sam dobila
ššššššššššššššššššššššššššššššššššš vidi mene i meni je bilo predivno... i s vama... i sa Lady... i sa mama2009... e jesam mahalusa... pola Saraj'va obidjoh za 3-4 sahata Lady, M je extra Fozac... Bilo nam je prava uzivancija da se Fozamo... Cak je S dobila pocasno mjesto u kabini... I to bRez karte Feeeeeelikacki pozzz za M... (bio je dobar, samo je malo smeko) mama2009 kao i uvijek s tobom sjesti i popiti kaficu je uzivancija Jelo, duso moja, tek sam danas saznala sta ti se sve izdesavalo... Sta da ti kazem nego hrabro draga, bice sve ok... Al ja da sam na tvom mjestu ja bih vec posjetila doktora zbog te rane, al naglasavam to bih JA uradila... Ljubim te puno i djecu posebno
djeste zeneee ja nisam ovdje bila uuu nepamtim,,laptop je postao neemoguca misija pored Naide,,neki dan mi je pala niz stepenice ali hvala bogu ponovo dobro se zavrsilo,,,a ja ganjam drugu bebu,,iz zdravstvenih razloga,,jer zelim jos jednu bebicu ali moram sto prije,,a evo prekjuce radila test negativan,,,,,, ,,pa valjda mi se posreci,,pozz za sve vas i djecicu,,,
podpisujem...
Isabella i ja se nadam da ce testic uskoro biti pozitivan . Lady nemoj plakat spast ce ti maskara s ociju . Moj A. prosiruje fond rijeci danas nonstop govori kuki kuki(cookie) gleda cookie monster i elma pa brblja. Bambi nek si se izhodala .
jutrica žene moje,ja sam ko na iglama seka mi otišla roditi beba se još nije okrenula pa će vjerovatno raditi carski uh a ja ću izluditi od čekanja,samo da sve prođe dobro i da rodi živu i zdravu bebicu mahanje za sve
jelo, nisam u toku sta se sve izdesavalo...vidim da te rana pati...samo imaj na umu mokro na mokro, suho na suho...znaci ako ti rana vlazi tj.gnoji ni slucajno nemoj stavljati nesto sto isusuje i obrnuto...kantarionovo ulje je odlicno ako ti rana gnoji...a ja bi ti preporucila dr. beciragica u vojnoj, iako mnogi, vjerovano, ne bi...on jest sirovina ali je jako dobar dr...nema kod njega oko kole i cici mici...al zna sta radi i sredice to...samo da nije ostalo nesto...tipatufera i tsl.
vidim kafa se pila...gdje sam ja
marinci...sretno drzimo fige da sto prije i sto lakse sve prodje