Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod nas sve standardica,imali upaljeno grlo pa pijemo sirup,nosic curio imali turu.Sve je proslo hvala Bogu.Sta mogu kad moj momak nece da spava pokriven,a prozori otvoreni po cjelu noc ps:a u domu zdravlja nas potrefila pedijatrica sa dugackim noktima nalakiranim crvenim lakom,uzas isto vjestica.Namackarena kao da je sa pinka djete se isprepadalo.
pozz i od nas Mi vas redovno čitamo samo mama nešto lijena za pisati,Matej je dobro samo opet slabije jede valjda zbog ovih vrućina,tuta ide onako piški redovno al ga uvijek ja napominjem rijetko kad sam traži ali neće da kaki u nju ,nego u gaće to redovno obavi i onda vrišti i neda se presvući ma kaos,valjda će shvatiti neću da ga previše forsiram, Svim bebarama i bolesnim i zdravim puno pusa i
Mahanje i od nas Bebano spava... ustvari bebano uvijek spava samo budan relativno kad doji i kad ga kupam pa mami skroz neobicno posle sestre vristalice, ali da ne ureknem nek potraje . Anusku tata i baka odveli kod Geze na kontrolu, nismo bili dva mjeseca, a posto mi skroz slabo jede sumnjam na grlo da joj se opet upalilo, ili je ipak mozda kao sto kaze mi Lejla Ka bratitis u pitanju Uglavnom Ana je lijepo prihvatila brata, mazi ga i ljubi, bas, bas mu se obraduje kad ga vidi jutros kad ga vidjela samo ponavlja brat, ćestra . Meni rana i dalje u istom stanju, pece kao da i neko vrelo ulje sipa na nju, ali vidjecu jos dan-dva ako se ne primiri idem dr, i onako moja dr dolazi 20. sa odmora i jedva cekam.
Nadam se da su djecica i mame dobro i ljubimo vas sve nas troje
Mahanje i od nas Bebano spava... ustvari bebano uvijek spava samo budan relativno kad doji i kad ga kupam pa mami skroz neobicno posle sestre vristalice, ali da ne ureknem nek potraje . Anusku tata i baka odveli kod Geze na kontrolu, nismo bili dva mjeseca, a posto mi skroz slabo jede sumnjam na grlo da joj se opet upalilo, ili je ipak mozda kao sto kaze mi Lejla Ka bratitis u pitanju Uglavnom Ana je lijepo prihvatila brata, mazi ga i ljubi, bas, bas mu se obraduje kad ga vidi jutros kad ga vidjela samo ponavlja brat, ćestra . Meni rana i dalje u istom stanju, pece kao da i neko vrelo ulje sipa na nju, ali vidjecu jos dan-dva ako se ne primiri idem dr, i onako moja dr dolazi 20. sa odmora i jedva cekam.
Nadam se da su djecica i mame dobro i ljubimo vas sve nas troje
Jelena, ja bih na to upaljeno mjesto posula onaj Baneocin (to garant imaš za pupak) prašak. Nemaš šta izgubiti, niti će štetiti. I ti fino to previj svaki dan, pusti ti naše doktore. Ja sam sebi ranu Boga mi previjala i prašila i ako nisam imala stvarno nikakvih problema, sigurno sedam dana nakon izlaska iz bolnice (lažem, muž me previjao , a radila sam to zato što mi je nakon prvog CR ostao komadić končića u rani i dugo nije dao da zaraste jedna tačkica)
dan moja cure ode van malo sa bracom u setnju a ja da vas malo povirim jelena bas mi je drago da je momak tako miran,dusica draga,mora biti dobar da mu se mama malo odmori i oporavi pusica velika za sve
Lejla previjam ija od juce dva puta na dan, ocistim hidrogenom ili jodom i pospem baneocinom i stavim suhu kompresu. Ne vidim iskreno neko poboljsanje, ali nema ni pogorsanja hvala Bogu. Bitno mi je da ne pjeni na hidrogen.
E i ja sad pošla jelo da ti isto napišem kao i lejla, ako te strah praha ima bivacin i u spreju, a i krema(samo se posavjetuj još s nekim ako se odlučiš za kremu-da ne bi bilo problema zbog masnoće kreme..)! P.S.Baš mi je ža što vas i to snađe!
Lejla previjam ija od juce dva puta na dan, ocistim hidrogenom ili jodom i pospem baneocinom i stavim suhu kompresu. Ne vidim iskreno neko poboljsanje, ali nema ni pogorsanja hvala Bogu. Bitno mi je da ne pjeni na hidrogen.
E super, to je maksimalno što ti možeš napraviti. Valjda će biti bolje. Ali nemoj dugo zavlačiti, ako ne krene na bolje traži ljekara.