|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.8.2011 15:09:44   
Lady26
Ja krenem pisati poruku i odustanem user posted image
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29751
17.8.2011 15:10:31   
Anoniman
ps. hvala vam od srca sto brinete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29752
17.8.2011 15:10:50   
bebacha
bice to sve ok.odmaraj koliko mozes

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29753
17.8.2011 15:15:28   
R&T@
Cuvaj nam se, jelenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29754
17.8.2011 16:27:25   
Hanady RR
super jelena...biće sve ok...user posted image
čuvaj seuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29755
17.8.2011 16:31:43   
R&T@
Hanady, sta rekose ljekari?
Jesu li te naljutili ili smirili?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29756
17.8.2011 16:35:23   
Hanady RR
moja tajra samo sma maksimalno zbunjena...eto to je jeidno kako treba za rećiuser posted image
eh naš raport ovako izgleda....

Farah ima uredan nalaz pluća, brisevi grla i nos oba i privatno i državno u redu...
Bila je na ORL u našem domu zdravlja...sekret iz nosa koji ne prestaje 24 dana je na alergijskog osnovi...
naša doktorica junuzović rekla d ajoj dajem flonidan 10 dana svako veče u 20 sati pa da odna opet odemo na Orl da vidi skeret jeli umanjio...ako bdue umanjio to je alergija i ond aidmeo na alergo testove...
rkela mi je da ove koje sma zakazala u četvrtak odgodim za tada...al mi je rekla id abezveze plaćam privatno kad će mio dati uputnicu i to mogu obaviti kod nas na koševu regularnim putem...

Hanadi...
brisevi ok, krvan slika pokazuje anemiju...dala nam uputu da uradimo mokraću prvu jutranju i deiferencijalnu krvu sliku...to možemo sutra raditi...pa da je dovedem u ponedeljak...dr. junozović za njene krajnike ovako kaže ''nije porblem a vam dam uputnicu da to pogledam kolega mandilović ali ja bih sačekala...najprije d avidimo diferencijanu krvnu sliku, dalje njeni jrajnici jesu veliki nešto veći nego kod druge djece ali ja ne nalazim alarmantnim da se to operiše, često puta operacija zna biti kontraproduktivna...ja bih d ami ovo pratimo do porljeća...a vi odlučite..jer kad je dovedete na njegov pogled sigurno će reći preporuka operacija,...vi dolučite dlai bi čekali u skladu s amojom sugestijom'' rkeoh joj doktorice čekat ćemo
Grlo je sda blago crveno i njena nagon za povraćanje doktorica povezaju s eanemijom

Dalje...
uzeli smo uputnice za stolicu ovaj bris je ok pa ćemo njih iskoristiti ...to za vrtić nam treba d aodnesemo jer krećemo nakon mora a moramo prije prvog predati...

i na sve to....
nemama vam više šta reći sem da sma umorna ko pseto i nikakav ...

eh da...
vakcinacije počele jutros u našem domu zdravlja...
iduće sedmice da vidimo da farah će nastaviti gdje je stala, a hanadi nakon što joj vidi ove ostale nalaze isto pirmiti onu predškoslku vakcinu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29757
17.8.2011 16:38:10   
Hanady RR
i šta da pričam dalje...
došla jutros kad zdrave djece puno poečel bebe stizat na cine...
ja predam knjižicu kaže meni sestrica...gdje da vas stavim...vi nite ste bolesne a bogami niste ni zdrave...
reko stavi gdje hoćeš a mi ćemo pred vratima čekati ispred doma zdravlja

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29758
17.8.2011 16:44:24   
R&T@
Samo cu reci UHuser posted image
nikad rahat...

Nas cekaju vakcine, ali ja, po obicaju, odgadjam...

Hajdemo o lijepim stvarima:

Daj mi neku ideju za rodjendansku tortu za moju Taju...
blokirala sam potpuno...

Neposredna veza do poruke: 29759
17.8.2011 16:44:55   
Hanady RR
Moja tajra jesam te ovim postom sotavila bez tekstauser posted image user posted image user posted image

Vjeruj nisma pametna...
Farah nos vuri strašno...sad su te slinice bijele sad zeleneuser posted image
kašlje naveče...silazi joj iza...
ja čistim maximalno stavrno al ne pomažeuser posted image

a hanadi...jelo =000000000000000
za supu imama lavovsku borbu sa njom...i najtužnije ona fakat ima nagon na povraćanje...
eto kad ona jofur ne može kućeš daljeuser posted image

očajna sam i ne pišem koliko sam očajnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29760
17.8.2011 16:46:01   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Samo cu reci UHuser posted image
nikad rahat...

Nas cekaju vakcine, ali ja, po obicaju, odgadjam...

Hajdemo o lijepim stvarima:

Daj mi neku ideju za rodjendansku tortu za moju Taju...
blokirala sam potpuno...

mala sirenauser posted image user posted image user posted image

u kom je ona sada elementu...

knjiga, bukvar itd....user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29761
17.8.2011 16:48:03   
Hanady RR
handi već zna d ahoće zvončicu / palčicu naredni rođendan user posted image

samo što joj je ovaj poršao čovječe ona smišlja šta će za naredniuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 29762
17.8.2011 16:56:13   
Honey3
moja Hanady nikad kraja,drzi se bit ce to dobro aBd,a ta nejelica kod Hanadi to joj je sigurno od anemijeuser posted image tajra ja bi na tvom mjestu onu pravu barbiku pa oko nje tortu ima negdje slika cini mi se Ilhana pravila jos je dobro slagom nalijepiti,ona sad mislim da pravo voli barbike,ja sam sad svojoj E kontala za rodj.ali ona je mala nema ona jos pojma sta je barbika zato imam drugu idejuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 29763
17.8.2011 16:59:23   
Honey3
user posted image ovako nesto

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29764
17.8.2011 16:59:58   
Hanady RR
moja zaho i ja sam ti do barbike malu sirenu napravilauser posted image samo jojhanadi odbi noge u sekundi kaže sirena nema nogeuser posted image user posted image user posted image

Tajra imama jednu stranicu na Fb torte jagodina...hej kakvih torti i ideja da ti pamet stane...al ti ne možeš na Fb...pa kaži temicu neku da ti slike stavim ovdjeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29765
17.8.2011 17:02:45   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

moja zaho i ja sam ti do barbike malu sirenu napravilauser posted image samo jojhanadi odbi noge u sekundi kaže sirena nema nogeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image e sta se ona dosjetila,pametnica malauser posted image

Neposredna veza do poruke: 29766
17.8.2011 17:05:06   
R&T@
Evo me...odvuce me R. da joj dam sivacu masinu...
da nas T. vidi bilo bi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Stvarno ne znam u kojem je fazonuuser posted image
Do sad je imala tvitija, barbiku, kociju, princezu i zabu...

Ona ne voli nesto posebno crtane...
Kad joj pokazem slike za svaku kaze da je lijepa, ali nigdje odusevljenja...

Neposredna veza do poruke: 29767
17.8.2011 17:07:39   
R&T@
Razmisljala sam i o "morskoj" torti, ali ona nece ribe, nece skoljke...
pa kakva mi je to "morska"user posted image user posted image user posted image user posted image

Hajde, pogledaj, Hanady, ima li kakva neobicna, ne mora biti "tematska"...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29768
17.8.2011 18:14:33   
Amani12
Dame moje user posted image
Ma tacno sam vas pozeliila...user posted image user posted image
Ja danas cijeli dan taban fijakerom po gradu zujim.Samo spadajte kilice,spadajte...
user posted image
Isla s mojom Tetkicom na kliniku,pa mamu narucivala za preglede,pa bratu po rodni list u opstinu,pa u jedan kvalitetan shoping,pa kod zubara opet,pa dijete u setnju izvela,pa... ma helem,svasta se zavrsilo...
Deckic mi pajki,kod mame smo,cekam dragog da dodje.pa da se druzimo svi zajedno...
odoh iscitati sat ste pisale,valjda niste puno user posted image
Evo jedan najveci user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29769
17.8.2011 20:38:35   
Ella_H
Poz zenice.
Jelena nadam se da ce sve biti dobro
budi hrabra. Citala sam sinoc za tvoju ranu
na bebe 0-1user posted image .
Lady a Balasevic eh on je vec pjesnik
znam i ja nesto o ljubaviuser posted image .
Kod nas je stanje nocu umjereno oblacno
s povremenim padavinama.
Dva brata Murata spavaju u svojoj sobici
i ja i mm malo kampujemo tamo i razgovaramo o zivotu,
hem onda se izvucemo i negdje oko 3 navece stariji
momcic pocne umjereno cmizdriti maaaaama sto si me ostavilauser posted image
onda ga opet vratim u sobicu on zaspi a nakon toga ide A. sisa prstic
vuce dekicu i guzovima se uvuce izmedju mene i mm.
Kad mm krene na posao eto ti i starijeg brata da nam pravi drustvouser posted image .
A. sad pajki ja malo odmaram i citam RRuser posted image .
Pusa svimauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29770
18.8.2011 0:22:29   
tekja
vece drage moje...

Ja evo tek sad sjela...umorila sam se, al'' bas volim kad mi je u kuci guzvauser posted image ...gosti uzivali, cak su nahvalili i super pojeli tortu za koju sam mislila da je cista fulauser posted image ...MM gleda utakmicu, V. uveliko pajki, a ja kontam uh kako bi dobro bilo sad zapostiti i odspavati u komadu, al'' ne mogu ja bez kafe, pa to ti jeuser posted image ...a bogme valjda ustati i na sabahuser posted image

Hanady, draga, ne znam sta da ti kazem, osim da od user posted image  pozelim tvojim curicama da brzo ozdrave, nisam stigla da prije prokomentarisem frizure, Farah i Hanadiuser posted image user posted image user posted image  

Tajra, Ella, Jelena, Amani, Zaho, Bambina, Koko, Apotekarko i sve mile zeniceuser posted image laku noc vam zelim...odoh sad malo smetati muzekuuser posted image user posted image user posted image

Lady maksuzuser posted image ....

< Poruku je uredio tekja -- 18.8.2011 0:23:13 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29771
18.8.2011 8:14:19   
ivanasa
jutrouser posted image

sta je ovo,svi spavate???user posted image  blago vama..ja se prije pola sata ustala,ucinilo mi se da neko kuca na vrata ja mislila ima 12 sati kad ono nema ni 8user posted image ..nema veze..F spava ja napravila nesicu i eto..bujrum da se razbuditeuser posted image
sinoc se F budio svaka dva sata da sisa..ja sam poludila vise..preksinoc nisam vise mogla izdrzati i odem i namazem senfa,kontam nek mu se ogadi i nece vise.podje sisati,malo mu gorko napravi facu i ode..kontam jeeee uspjelo je kad eto njega sa vlaznim maramicama..fino izvadi maramicu,obrisa me i nastavi sisati i potvrdno klima glavom kao ono sad je ok sad mogu nastaviti hahahahauser posted image ..eto tako da sam ja skontala da ce moje dijete dojiti dok u osnovnu ne krene kako smo poceliuser posted image
svima saljem jedan veeeeeliki user posted image  za dobro jutro

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29772
18.8.2011 8:19:40   
mala86
jutroo i od nas

samo da se kratko pozdravimo,malac se sad probudio,idem ga spremit pa cemo do mame!zavrsava radove u stanu,prasine kila user posted image user posted image user posted image user posted image  a popodne moram sebi,zaova mi dolazi za 2 dana user posted image user posted image user posted image

ivana sa-kako je svekrva citala sam nesto,nadam se da je bolje user posted image

a polako,nemoj se opterecivat,kad bude spreman Filip ce izbaciti sam dojenje,ovako se samo nerviras
i jel dolazite skoro u Ze???

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 29773
18.8.2011 8:52:10   
ivanasa
ma znam da ce prestati kad bude spreman al mislim da nece nikadbiti spreman..ma on i ne doji kako treba samo se mazi eto..uhhh...a svekrva..eno jutros je otisla u bolnicu probat ce ovu terapiju to je jedino jos sto im je preostalo..ako to ne uspije..poslat ce je kuci i samo cemo cekati..ma ne znamo gdje udaramo..nije jednostavno nikako..user posted image hvala na pitanju mila..a za ze..prvom prilikom kad mm bude isao..sad je pitanje kako sa F jer nema sec mira ni na semaforu kad stojimo al nekako cemouser posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29774
18.8.2011 8:54:10   
Amani12
Dobro jutro user posted image
Evo za nepostace jedna user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 29775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1189 1190 [1191] 1192 1193   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *