|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.8.2011 13:43:01   
koka i po
dan i od mene..
lady meni se sve nesto cini da ce se teta predomisliti i da je malo previse impulsivno postupila.
mi vec tri noci ne spavamo kako treba.
uzela sam jutros uputnice za labos da provjerimo urin i kaku da se nisu kakve baje naselile u crijevima.S.je strasno nervozan i samo place.
mene glava prestala...dosla meca jutros.
eto kratki raport za danas user posted image
VIDIMO SE zenice moje user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29726
17.8.2011 14:01:12   
R&T@
Kakve baje...iš, iš...
ne sluti, zeno...

Moja user posted image prestaje i odmah mi svasta pada na pamet...
sram me bilo...

Ja camim, cucim, cekajuciuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29727
17.8.2011 14:02:07   
koka i po
vala bas sram te bilo godina tvojih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29728
17.8.2011 14:15:32   
R&T@
Sjetih se onog : Stara koka, dobra supa...

a nije zbog tvog nicka, casna pionirskauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 29729
17.8.2011 14:19:03   
Hanady RR
ola žene...
ja obišla doktore...imama golemi raport al me mrzi sad tipkati pa ću kasnije...odoh u baštu i kuhinjuuser posted image

nego...jel s ekome javila jelena...Lady ...jel završila kod doktora baš me zabrinu ona njena rana...nešto mi sve mrsa na pameti pu pu nedo bog sad i togauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29730
17.8.2011 14:19:47   
koka i po
ali je zaista od stare koke najbolja supauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29731
17.8.2011 14:23:19   
R&T@
Hanady, ne znam sta su ti rekli, ali sto vise ides njima sve manje znas...

Preksinoc sam lunjala s mm i R. iznad tvoje mahale i odusevila sam se....
da sam znala tacno gdje si svratila bih da te poselamim...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29732
17.8.2011 14:24:55   
koka i po
ma nece valjda biti user posted image ...
moja je kolegica imala CR.i ovako nesto slicno joj se desilo.pila antibiotike ,cistili joj i previjali i sve je bilo kako treba.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29733
17.8.2011 14:34:50   
Honey3
joj zene moja E maloprije zaspala kad nesto na sparatu iznad lupa i lupa tacno iznad sobe gdje mi E spava,kontam mala od jetrve, ja fino zovnem jetrvu i pitam sta lupa eto ako moze malo tise E mi tek zaspala,kaze ona nesto radi neznam sta ali nije joj ko pravo ali eto nece vise,ovo je prvi put da sam reagovalauser posted image ,jesam li bezobraznauser posted image a stvarno nema vise smisla mala kad se digne to je gore haos i to uvijek nekako kad mi E spavauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 29734
17.8.2011 14:37:51   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Hanady, ne znam sta su ti rekli, ali sto vise ides njima sve manje znas...

Preksinoc sam lunjala s mm i R. iznad tvoje mahale i odusevila sam se....
da sam znala tacno gdje si svratila bih da te poselamim...

pa ženo imaš mobitel...pa kud da me ne nazovešuser posted image
našla bi me sa dobrim uputama...
nemoj više nikada d alunjaš a ada s ene javišuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29735
17.8.2011 14:38:58   
Lady26
Zaho nisi uopste....
Mislim ako vec zivite u istoj kuci onda znaju kad ti E spava...hebo te moja komplet familija zna kad je L vrijeme za spavanje, i bliza i dalja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29736
17.8.2011 14:39:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

joj zene moja E maloprije zaspala kad nesto na sparatu iznad lupa i lupa tacno iznad sobe gdje mi E spava,kontam mala od jetrve, ja fino zovnem jetrvu i pitam sta lupa eto ako moze malo tise E mi tek zaspala,kaze ona nesto radi neznam sta ali nije joj ko pravo ali eto nece vise,ovo je prvi put da sam reagovalauser posted image ,jesam li bezobraznauser posted image a stvarno nema vise smisla mala kad se digne to je gore haos i to uvijek nekako kad mi E spavauser posted image

bome nisis...
kućni red s epoštovati mora i u privatnim kućama ako je više porodica...pa ja...
čuj nije joj pravo...
slobodno neka i ona tebe opoemen ako neko do tvojih pačića silnih pravi belaje...a nema sigurno razloga znam 100% tvoja djeca su zlatna dovoljno da te poslušajuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29737
17.8.2011 14:40:38   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Zaho, jutros teta ok, vidno raspolozenija, 

I ti odmah VIDNO raspolozenija pisesuser posted image user posted image user posted image

Kahvu necu, hvala...
ima li sta slatko?user posted image

Uvijek, bujrum...samo men se cini da user posted image necemo uskoro popit jelte user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29738
17.8.2011 14:43:24   
Lady26
Hanady, ne znam nista... user posted image user posted image
Cekam ne bi li se javila na temu, da joj ne dosadjujem porukama a rado bih joj poslala da pitam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29739
17.8.2011 14:45:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hanady, ne znam nista... user posted image user posted image
Cekam ne bi li se javila na temu, da joj ne dosadjujem porukama a rado bih joj poslala da pitam....

me nemoj joj pisati javit će s eona...smao ako nams edo 16 ne javi bome piši poruku....
a ja mislim hoće...sve je ok ...samo pozitivno...
a opet kontam kad je otišla bez bebe jel da...morala mu s edo sada i vratitiuser posted image

hajd eodoh kuhati...
javit će s eona ubrzouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29740
17.8.2011 14:48:21   
R&T@
Hanady, bilo je pred iftar, pa nisam htjela da te "bihuzurim"(sto bi moja nana rekla)user posted image

Lady, ja ti sad imam "coJka" domacicu i bas mi smetauser posted image user posted image user posted image
Cekam septembar svim srcem da se vratim na stare kolosjeke...

Zaha, ko god ima dijete trebao bi sam skontati sta znaci sat odmora...
tako da no sikiriki...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29741
17.8.2011 14:49:14   
Honey3
ma ja svoju djecu izmaltretira zbog toga i nije sto su moji ali stvarno su ovdje uvijek za primjer bili e mali se sad malo digao ali ja to opet u suru dotjerujemuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29742
17.8.2011 14:51:10   
Honey3

Hanady, bilo je pred iftar, pa nisam htjela da te "bihuzurim"(sto bi moja nana rekla)user posted image

Lady, ja ti sad imam "coJka" domacicu i bas mi smetauser posted image user posted image user posted image
Cekam septembar svim srcem da se vratim na stare kolosjeke...

Zaha, ko god ima dijete trebao bi sam skontati sta znaci sat odmora...
tako da no sikiriki...user posted image

i sama ga cesto koristim svidja mi se pravouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29743
17.8.2011 14:56:34   
bebacha
ja poslala Jeleni poruku.brinem se

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29744
17.8.2011 14:57:01   
Lady26
Ja nikad user posted image
Spetlja mi se jezik i kad u sebi pokusam izgovoriti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29745
17.8.2011 14:57:47   
Lady26

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja poslala Jeleni poruku.brinem se

Neka si, hrabrija si od mene user posted image
Napisi ako dobijes odgovor pliz....bit ce to dobro aBd

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29746
17.8.2011 15:00:20   
bebacha
nego ja evo spremam apoteku za moreuser posted image user posted image i kontam sta da ponesem ako se ovi moji indijnci razbijuuser posted image user posted image a hoce sigurno.ogrebotine,posjekotineuser posted image user posted image user posted image ja imam baneocin(bivacin sprej),i penteno,l.trebal mi jos nesto za dezinfekciju

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29747
17.8.2011 15:03:48   
bebacha
evo Jelena mi odg.nemoze na racunar,sama je s djecom.Dr kaze da se najvjerovatnije potparila jer su u nedjelju zalijepili flaster,i rekli da ne previje,vrucine ucinile svoje-uglavnom ne pjeni na hidrogen sto je najbitnije.sad ce kod kuce previjat pa ce vidjet hocel se smirit

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29748
17.8.2011 15:09:03   
Lady26
Super, hB user posted image , znaci nista ozbiljno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29749
17.8.2011 15:09:06   
Anoniman
Samo na brzinu, uglavnom napisala vam je bebacha, mada iskreno doktor je samo bacio pogled letimicno, ako se ne smiri za dan dva ici cu briseve vaditi na svoju ruku, uglavnom kako je previjena i ociscena manje pece pa cu pratiti i vidjeti. Dosta se rana zacrvenila i potpristila, sto je vrlo i moguce od vrucine.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 29750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1188 1189 [1190] 1191 1192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *