Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hej lady-ja sam ono pisala samo da vidite kakvih žena ima-i nadam se da će i tebe jedan takva zapasti(zapravo želim ti to)! Hej raja-ja napravila 3L soka od drijenjka, svoga(pardon mm-ipak ga je zasadio prije nego li se oženio ) Noa
ja ću iduće sedmice svako veče po malo posla meni ni šljive još sazrele nisu a ni drenjak...valjda sma visoko u ovoj planini
Vecer... Bas sam umorna kad sam prva vise se razletim po kuci i bas se umorim... Dadada welcome Lady napokon si se rasteretila,okreni novi list zaboravi na staru tetu posveti se Lani da se privikne na novu tetu,i vidjet ces sve ce doci na svoje....i nemoj biti tuzna hocemo onu nasu staru Lady koja nas sviju nasmijava i razonodi Taceher kako si danas,jesi pokusala s rupuritom Sahara jesi ti ziva... Ivanasa zao mi je ostale cmokkkkkkkkk
dobrodošla nam dadada nek si se ti raskiselila u lijepoj njihovoj
ja nemam kad čitati ove teme o djeci, samo kuham redovna sam na temi/iftari i sehuri ...obećajem da ću biti aktivnija dok porovim krompir i tako imat će se vremena a tad će i noa doći s mora...ma ima rr da gori kad se sastavi ekipa. poozzz
A. danas posjekao prstic traumu sam prezivjela opet . Ima i nekakav osip ali proci ce nadam se. Kontam da nije od paradajza Noa kakav ti je to pjevac na avataru jel to i brkat, ja mislila Severina slabo me oci sluze . Dobrodosle tuzlanke .
Ella ti si meni legenda majke mi Nadam se da ce osip brzo proci a prstic zarasti... Da te prosvijetlim to je legendarni Dordje Balasevic ako me oci dobro sluze...
noJa...noJa...noJa...ti bi mene na ignore...dobro...dobro ...idi se kiseli kad ti je bog dao ...ja se ubila nagovarajuci mm da se preselimo dole vec sam smislila i sucim cu se baviti...ukljucila sam i tebe
pustaro jedna saharasta...znam ja da si ti izvana ko kamen a iznutra ko puter...i da si stalno mislila na mene
breskva...kako se mozes zaposliti a da mene ne pitas ....pa CESTITAAAAAAM ...i hocu detalje...koga si potkupila i tako to
meni je kuca u haosu...al onom pravom...gradiliste...pa mi nije merak sjediti na ovom kaucu...bjezim iz nje kad god mogu
Daaaaadaaaaadaaaaaaa, ma jasta, samo svoju raju si nabrojila, neeeeema veze A nije to tebi zbog radova, nego ti je gu.ica naucila da nije u kuci to je sve
Daaaaadaaaaadaaaaaaa, ma jasta, samo svoju raju si nabrojila, neeeeema veze A nije to tebi zbog radova, nego ti je gu.ica naucila da nije u kuci to je sve
ma ako ti ja dadnem ...cuj "raju"...morala sam odgovorit ovima sto me prozvase a sta jes jes...guScetina se navikla da hoda ...tesko mi pravo sad
nego kako teta jutros...gledaj kad i tvoja nazove ko od N_N da pita jel jos radi ...a gdje nam je nn
jutro,ja samo brzo da nesto pitam. trenutno sam jakooo sretna i jakoo tuzna. mi ipak idemo na more uspjeli smo nekako organizovaz finansije i idemo nista posebno,3-4 dana u Neumu al et i to je dobro. tuzna sam jer muz mora na operaciju nosa on rodenja ima to neko suzenje u nosu i sve je to ignorisao.medutim zadnji godina se stalno budi s glavoboljama,stalno ga boli,vec duze vrijeme i grlo.i konacno otisao specijalist.bas sam se zabrinula. valja meni spakovat ove mrvice,idemo najvjerovatnije za 7 dana
Lady sve ce to biti dobro sa tetom ma Lana ce se brzo navici ne brini
bebacha uzivaj na moru
mi smo onako spavali, imali smo nekoliko budjenjaa, pa stvarno dokad vise, cak je jednom se probudila i zove me i kaze hoce adna svojoj kuci ja joj kazem pa kuci smo i ona se okrenu i zaspa
Maloprije V. otisao u wc i samo ga cujem kako mlati poklopac od wc solje i ja na njega zagalamim, sto ces tamo, ne smijes bez mene ulaziti i dalje rondam, on fino dodje u sobu i popiski mi se na fotelju ...mislim, ko mi je kriv kad ga nisam skontala
dadada, dobro nam se vratila evo i mene na brzinu, kod mame smo dosle na par dana, mm kreci sobu pa ce praviti plakare, uglavnom veliki radovi. ja odmaram, mama me tetosi, lezim uglavnom, mucnine ne popustaju, al mi je lakse kad me mama njeguje i pazi na lanu, njoj je bas lijepo i zabavno jer su u blizini i tetka moja i rodica pa se igraju
dan joj sto je ovo moje malo dijete nesto nervozno ovo 2-3 dana,taman se fino projede i i bude super vesela onda opet faza tekja sto me nasmija,bravo za tvog momka,sto zeno ne pratis isarete oooo ticerko drago mi je da ce te se ti i tvoja Lanica fino odmoriti Lady kako teta jutros?dadada je li jutros neobicno bez placakanja,ja reko tebi i dosadilo a zena bi se selila dole tajra jesi li ti pocela raditi? ljubac veliki za sve
Zaho, jutros teta ok, vidno raspolozenija, juce smo se dogovorile da trazim drugu (mm kaze da sam je trebala pitati jel dobro razmislila i da ja kao ne bih da trazim drugu, jel se njoj radi , drugim rijecima haman da je molim - ne pada mi na pamet, niko nece da se mijesa, sve rjesavam sama a poslije su svi pametniji od mene...) Nesto mi bas zao zbog moje curice, voli se igrati s njom, usle su u fazon, ali Boze moj...zivot ide dalje a mi s njim...bit ce njoj dobro i drugdje aBd....nada se mama
uh moja tajra neznam sta ti je bolje,imam ja i jednu i drugu a te faze i kod nas su isto sedmicne nisu mjesecne Lady ne sumnjam ja da ce Lani biti super i sa tvojom prijateljicom,ma za cas ce se ona navici a ja bi mogla jednu kaficu evo cekam da se ovi veliki razidju pa da popijem,oni svi poste pa mi nezgodno pred njima a pogotovu deckicima,ko bi njima objasnio o cemu se radi,sto ja kafu pijem