Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedan dio "rijesen", rekla teta : ma nadji ti nekoga (kao da nije sigurna ali eto, rekla je), ja kazem ok, do petka cu naci... Kaze ona se nadala da ce mi svekar i svekrva ostati do 01.09. na moru, sta god joj to znacilo ...
Evo Lana uzela "muhotuc" umace u posudu sa vodom i pere prozore , jao sta im je uradila, ne gine mi veceras pranje prozora
Lady,mila moja,tako je bolje... Bar ce znati na cemu si i bit ces rahat... Nek je njoj sa srecom,ali svako svojim putem,a tebi sretno sa novom tetom i da se Lani brzo navikne na nju... Ljubi nam curetak slatki
Meni moja mamica bila na rucku,ne postimo,pa smo iskoristile dan za setnju,pa onda sam nam ja zgotovila ruckic dok su nani i djecak uzivali u igri i citanju slikovnica. Amancek odspavao satak i po,pa sad opet idemo u setnju,pa ja opet kod zubara brrrr...
Dame moje
Lady draga-biće to <OK,vidim da nešto niste prisne sa svojim tetama(princip tipa-poslodavac-radnik) mislim da to ipak ne treba biti 100% tako,alio eto nemojte mi za zlo uzeti ovu rečenicu! Imam primjer tete čuvalice koja čuva 2 djece, živi s njima od pon do petka, jer su roditelji često na putu i nj odnos je baš prisan! Djeca je vole, roditelji prezadovoljni,a i teta je za poželiti(nije udavana, nema svoju djecu-tako da su joj ono na prvom mjestu)-ovo navodim kao primjer-zato što me čudi odnosteta-mama....I lady nadam se da ćeš naći tetu s kojom ćeš moći nekad i kafu popiti-nije to prazna, nego korak ka upoznavanj uosobe kojha nam odgaja dijete-a to nam je jako važno-zar ne... Puno sreće sa novom tetom
Doublemum, ja sam sa svojom tetom pila svaki dan kafu dok nisam radila, i pricale i sve ok....dok nije pocela raditi po svom, pricati mi "price"...zato sam se i ja promijenila dosta, bila mi je sasvim ok...i sad bih joj dala preporuku, za Lanu je super ali meni vise "ne lezi" i gotovo...osim toga pocelo mi je jako smetati sto imam nekoga u kuci, ne mogu ujutro da se kako treba spremim na posao, sve mora biti pod konac i sl, opterecenje veliko...i na stranu sto je teta jako sujetna pa ne dozvoljava da joj se ista kaze...elem nije bitno... U kucu necu dovesti nikoga...
ja imama prijateljicu...tačnije porodična prijateljica naša...ima 2 odrsala sina ...ona je meno kao tetka... i čuvala je dječaka u svoms tanu na dobrinji do jedne doktorice od njegovih 11 mjeseci do sad evo 3 godine kada ga daju u vrtić da bi s enavikao jer mu seka ide podljenju godinu u vrtić a već naredne u školu.
ja bih njoj pored vsoje mame jedino djecu svoju dala na čuvanje i ona to zna...
ako hoćeš mogu d aje pitam jel razmišljala o tome d anakon naimka nego čuva kod sebe...
pa d avas spojim...ako ona hoće ti možeš neobavezno snanjom kafu na dorbinji popiti d avidite jel bi to išlo...
a garantujem ti , garantujem.... lana bi jela super skuhano, sve spremljeno njenom rukom bila u savršenom porstoru i imala cjeodenvnu tetu koja joj s eposvećuje
Eh, Hanady gdje si bila kad sam pisala na temi "teta cuvalica"...hm... Hvala ti u svakom slucaju, pisala sam vec, prijateljica mi je ostala bez posla, ona mi se ponudila...s njom sam odrasla, starija je od mene, a njena mama je prije 20 godina cuvala mog brata
Dobro vece krasotice moje... Evo nas vratili se sa sela... Osjecamo se preporodjeno... 4 dana bez neta, bez tv-a (ima u kuci, al ga niko nije ni pomislio upaliti), bez buke i galame, bez auta, na svjezem i cistom zraku... Nane je spavao cak po 2 puta dnevno... Ma divota...
Nadam se da ste svi redom ok, da su djecica dobro i zdravo i da ste svi veseli... Poslije cu detaljno citati sta ko gdje kad, a sada odoh da okupam djecicu...
nadam se da su bebare sve ok,vesele,zdrave sretne..moj maleni pajki jedva sam ga uspjela zadrzati do 19.20 u sekundi je zaspao..danas se bas izmorio..isli smo dr danas zbog kaslja kaze pluca cista,grlo odlicno ali on i dalje kaslje navece kad legne pa eto otici cemo jos alergotest uraditi i to da skinem sa vrata.. ja sam nekakva fuj..svekrva mi se razbolila prije nekih 6 mj i u 20 dana se stanje katastrofalno pogorsalo da su dr rekli da ima jos 10-15 dana zivota..sutra je vodi mm u bolnicu da pokusaju sa jos jednom terapijom (a tijelo joj je izmoreno da nema sanse da uspije) i to je to..mlada je '61 godiste..ja nit nju mogu onakvu gledati nit svekra nit djevera a mm pogotovo.. eto nemojte zamjeriti sto sam vas ovim upeglala..nemam kome da se pojadam a sama kuci ostat ce mm veceras kod svojih da spava pa eto nekome dusu da otvorim..
evo ja iftarila i sad uz svoju kaficu uzivam ...V danas spavao ni manje ni vise nego puna 4 sata ...na kraju ga MM probudio...
dadada, welcome back
Lady, sretno sa novom tetom...
tajra, amani, bambi, zaha... ...ne da mi V. kucati dalje Ivana, zao mi je ...dodji na kafu, da malo olaksas dusu ...nas dvije smo komsinice,samo dva ulaza nas dijele
Vecer, drage moje Hajmo sad redom koliko sam zapamtila dadada, vec rekoh ali evo da ponovim dobrodosla, nije da sam te pozeljela ali eto lady, nadam se da ce ti prijateljica biti bolje rjesenje za lanu, zao mi je sto te teta sekirala, mislim ona gubi nije lako naci posao, ali otom potom ivanasa, zao mi je mila bambina, drago mi je da ste se odmorili svi, superiska tajra, znaci r definitivno bez pelena, ma svaka cas_t, nek dodje kod drugarice da je nauci tekja, hanady, koko, noa, doublemum, amani, i sve ostale pozdrav ko kuca
Sahara, vjeruj da bi moja R. svasta mogla da nauci od tvoje A. Ona nije ni "d" od djevojcice...
A za pelene su joj trebale sedmice dok je "utvrdila"... imala je fazu bjezanja s tute, pa namjernog pipi, pa trazila pelenu nazad... E, sad vec mozemo u goste bez pelene
Eh, Hanady gdje si bila kad sam pisala na temi "teta cuvalica"...hm... Hvala ti u svakom slucaju, pisala sam vec, prijateljica mi je ostala bez posla, ona mi se ponudila...s njom sam odrasla, starija je od mene, a njena mama je prije 20 godina cuvala mog brata
Nisam upratla na teta čuvalica a na onoj tmei tužna sma javila si da si pričala te sa tetom te sa vlasnikom agencije... a i vjeruj tek mi je naumlaka moja nekaka večeras kad smo s ečule telfonom danas
Nema veze... i bolje je da je ta prijateljica... vidiš svako zlo za neko dobor...vidjete ćeš...super će vam biti
Piši sve što ti na duši stoji...
mislim ja ovu tmeu tako i doživaljama...ia jsam s eiskukala sa bolestima ovih mojih pilića al tako mi lakše...
nemoj biti ni tužna ni ljuta i piši sve što želiš bez bojazni da će neko pogrešno shavtiti...
uvijek s enađe neko ko voli šta s epiše i neko ko ne voli... al ti svoj posao...
pa ako nam L sad nije najvažnija , šta je onda
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.8.2011 21:31:11 >
Hej lady-ja sam ono pisala samo da vidite kakvih žena ima-i nadam se da će i tebe jedan takva zapasti(zapravo želim ti to)! Hej raja-ja napravila 3L soka od drijenjka, svoga(pardon mm-ipak ga je zasadio prije nego li se oženio ) Noa