Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Daaaaaaaaaaadaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel te stid?
sad jest
I treba Nek si se vala vratila...vrijeme je bilo, koliko si bila, mjesec i po?! Godinu? Ne sjecam se
haman ma meni se nije ni vracalo ...osim sto pozeljeh muza u mene mi mog...mada on trenutno radi od 8-20.00, tako da...zato smo se i raspistolili ovoliko...a ja se tamo uklopila 100%...ujutro kupanje...pa malo u kuci i oko kuce ..cak i vrtal didin okopavala ...a tamo fino paradajza, kupusa i njakih trava koje jedino moj dida zna sta je pa opet kupanje...pa slobodne aktivnosti..ma divota
pozeljeh ja vas sve redom ...kad sam se vracala bas sam kontala da do noJe vrnem...al rekoh...ako to predlozim...jos ce bit zik...zik
dadada e nek si nam se vise vratila , bas si falila. drago mi je da vam je bilo tako lijepo.. gleda sad nikola svoje slike i kaže :"ovo tam ja kad tam bio maji" srce mamino..
treba mi info negdje na rr sam procitala kod grlobolje da se stavlja med i koliko se sjecam biber, dal neko zna kako
Na pamucnu krpicu (veliku toliko da mozes svezati oko grla) namazes tanko meda, pobiberis i zavezi oko vrata... Toga se sjecam kao dijete...ali navece kad krenes spavati... Jel bas toliko boli? Sta pijes?
Mama2009 ja mislim da je to recept sa limunom i soli to je jelena rekla pa je tajra probala......tajra kaže da je pravo uspješno
< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.8.2011 11:23:11 >
Namazes na malu gazu meda, pobiberis, stavis na grlo i preko onda zamotas npr pamucnom pelenom, sve to pred spavanje. Preporucujem jos Lisobact, propolis sprej, puno meda kasikom i u caj i nadam se do mora da ces biti kao nova Pozdrav i vama ostalima
treba mi info negdje na rr sam procitala kod grlobolje da se stavlja med i koliko se sjecam biber, dal neko zna kako
ja sam to stavljala u trudnoci i prođe za 2 noci, moze se i rakija staviti ali ja zbog trudnoce to nisam. A ako su krajnici u pitanju onda je bolje kisele krastavice
hvala na savjetima svima, valjda ce proci, vecras cu staviti....nisu krajnici (nemam ih), samo ne mogu gutati, i bas me boli grlo
O dadada tu siiiiiiiiii e nek si se vratila ocekivali smo te svi redom. Tajra draga ja nista neznam da se toliko kuhalo na RR, kako cu znati kad A. vjezba kung fu samnom cesto . Laptop je veliko NE pred spavanje zene ja to odavno NE praktikujem a vi citajte izmedju redova. a moje istrazivanje su potvrdili vodeci zenski magazini .
ja ne smijem ni pitati sta se sve izdesavalo ...nama je predobo bilo...ne bi se jos ni vracali da nam tajo nije poceo plakati od muke ...jos nam je gradiliste u kuci ...aja sam vamse iod kompa odvikla...moram priznati
pozeljela sam vas mlogo...mlogo
Jest mi milo bilo vidjeti ovaj avatar slatki jutros! Pa Dadada, menščini da se Noa ubila čekajući da s eti vratiš s moreta...kukala je predugo....
Sad će da bude veselo ko nekada
Iman sta me izdajes taman sam je mislila ignorirati ko' uvrijeđena mlada dadada e sad ja odoh da se malo osolim a ti patiiiiiiiiiii u SA i g................ ti veliko sto nisi svratila
Meni je nesto tako lose.... Srce mi lupa i probada me, a tolika mi je nervoza u stomaku da mislim da cu povratiti...i to sve cim pomislim na kucu, na zenu....ne ide mi iz glave da neko ko je dao otkaz, trazi vrijeme da razmisli...i ne ide mi u glavu koja sam ja budala i to dozvolila....i evo 2 dana se usutila...smrknuta, samo dobro jutro i dovidjenja haman...
Lady zeno ne smaraj sebe s tim, fino danas je pitaj jest li skontali da na vrijeme znam i gotovo a ne sebi stvarati muke i jos zelucane tegobe ako budes za setnju dobrinjom oko 6-pola sedam javi se
Izvini zaboravila sam ti juce napisati, danas mi tata rekao doci, a dodje jednom u 15-20 dana...Eto i danas sam smetnula s uma....izvini... Neces se ljutiti? A draga bih ja rado, jesam otresita i nekad gruba ali sam jako osjetljiva i mislim na sve...trenutno na moju L, vec sam nasla zamjenu ali ova suti, ne govori nista...prijateljica uz koju sam odrasla (starija od mene 5 god) ostala bez posla pa se ponudila, ima i svoju djecu, divna, mila, nema kod nje da povisi ton, plaha sto bi se reklo, pa eto razmisljam...a ovamo ne znam na cemu sam....zao mi je morat cu u tom slucaju i agenciji otkazati a jako su azurni i fini ali ovo je opet neko koga poznajem cijeli zivot...ma sve mi se skupilo... I hocu danas to rijesiti, pojedoh se ziva...
ma kakva ljutnja setacemo ima dana a to sa tetom rijesi danas nema potrebe da se ti jedes tvoje je dijete u pitanju i ti a ona ako hoce hoce ako nece eto vec si nasla rjesenje ma samo smireno bez sekiracije
za lanu i tebe