|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.8.2011 17:52:10   
Lady26
Jedan dio "rijesen", rekla teta : ma nadji ti nekoga user posted image (kao da nije sigurna ali eto, rekla je), ja kazem ok, do petka cu naci...
Kaze ona se nadala da ce mi svekar i svekrva ostati do 01.09. na moru, sta god joj to znacilo user posted image ...

Evo Lana uzela "muhotuc" umace u posudu sa vodom i pere prozore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jao sta im je uradila, ne gine mi veceras pranje prozora user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29676
16.8.2011 17:53:00   
R&T@
Sto ste se usutjeleuser posted image

Smrc, smrc...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29677
16.8.2011 17:55:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Jedan dio "rijesen", rekla teta : ma nadji ti nekoga user posted image (kao da nije sigurna ali eto, rekla je), ja kazem ok, do petka cu naci...

Ma, reci ti njoj: Ma, neka si dala otkaz, meni, ma, bilo nezgodno da ti dam otkazuser posted image

I no sikiriki...
bit ce to puno bolje nego sto ti mislisuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29678
16.8.2011 17:57:26   
Amani12
Lady,mila moja,tako je bolje...
Bar ce znati na cemu si i bit ces rahat...
Nek je njoj sa srecom,ali svako svojim putem,a tebi sretno sa novom tetom i da se Lani brzo navikne na nju...
Ljubi nam curetak slatki user posted image

Meni moja mamica bila na rucku,ne postimo,pa smo iskoristile dan za setnju,pa onda sam nam ja zgotovila ruckic dok su nani i djecak uzivali u igri i citanju slikovnica.user posted image
Amancek odspavao satak i po,pa sad opet idemo u setnju,pa ja opet kod zubara brrrr...

Dame moje user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29679
16.8.2011 18:05:33   
DM
Lady draga-biće to <OK,vidim da nešto niste prisne sa svojim tetama(princip tipa-poslodavac-radnik) mislim da to ipak ne treba biti 100% tako,alio eto nemojte mi za zlo uzeti ovu rečenicu!
Imam primjer tete čuvalice koja čuva 2 djece, živi s njima od pon do petka, jer su roditelji često na putu i nj odnos je baš prisan!
Djeca je vole, roditelji prezadovoljni,a i teta je za poželiti(nije udavana, nema svoju djecu-tako da su joj ono na prvom mjestu)-ovo navodim kao primjer-zato što me čudi odnosteta-mama....I lady nadam se da ćeš naći tetu s kojom ćeš moći nekad i kafu popiti-nije to prazna, nego korak ka upoznavanj uosobe kojha nam odgaja dijete-a to nam je jako važno-zar ne...
Puno sreće sa novom tetom

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29680
16.8.2011 18:06:19   
R&T@
Amani, imala si i imas najbolje drustvo na svijetu...
Moja mama vecinu dana provede na poslu, pa se rijetko vidjamo...

A za zubarauser posted image
Ja nikako da se natjeram, a trebala bih, hitno

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29681
16.8.2011 18:53:31   
Lady26
Doublemum, ja sam sa svojom tetom pila svaki dan kafu dok nisam radila, i pricale i sve ok....dok nije pocela raditi po svom, pricati mi "price"...zato sam se i ja promijenila dosta, bila mi je sasvim ok...i sad bih joj dala preporuku, za Lanu je super ali meni vise "ne lezi" i gotovo...osim toga pocelo mi je jako smetati sto imam nekoga u kuci, ne mogu ujutro da se kako treba spremim na posao, sve mora biti pod konac i sl, opterecenje veliko...i na stranu sto je teta jako sujetna pa ne dozvoljava da joj se ista kaze...elem nije bitno...
U kucu necu dovesti nikoga...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29682
16.8.2011 18:58:34   
Hanady RR
lady jel bi ti vodila lanu na čuvanje nekome...

ja imama prijateljicu...tačnije porodična prijateljica naša...ima 2 odrsala sina ...ona je meno kao tetka...
i čuvala je dječaka u svoms tanu na dobrinji do jedne doktorice od njegovih 11 mjeseci do sad evo 3 godine kada ga daju u vrtić da bi s enavikao jer mu seka ide podljenju godinu u vrtić a već naredne u školu.

ja bih njoj pored vsoje mame jedino djecu svoju dala na čuvanje i ona to zna...

ako hoćeš mogu d aje pitam jel razmišljala o tome d anakon naimka nego čuva kod sebe...

pa d avas spojim...ako ona hoće ti možeš neobavezno snanjom kafu na dorbinji popiti d avidite jel bi to išlo...

a garantujem ti , garantujem....
lana bi jela super skuhano, sve spremljeno njenom rukom bila u savršenom porstoru i imala cjeodenvnu tetu koja joj s eposvećuje

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29683
16.8.2011 19:45:18   
Lady26
Eh, Hanady gdje si bila kad sam pisala na temi "teta cuvalica"...hm...
Hvala ti u svakom slucaju, pisala sam vec, prijateljica mi je ostala bez posla, ona mi se ponudila...s njom sam odrasla, starija je od mene, a njena mama je prije 20 godina cuvala mog brata user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29684
16.8.2011 19:56:05   
R&T@
Sta li ce mene docekati 1. septembra???

Jucer ujutro mi stali ispred vrtica, a R. pocela nabrajati imena, i kaze da ne moze unutra jer nema papeuser posted image user posted image user posted image

A ja ocekujem da ce se buniti puno vise nego kad je prosle godine krenula...

Trebala bi u drugu grupu jer ne nosi pelene...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29685
16.8.2011 20:02:27   
Bambi09
Dobro vece krasotice moje...
Evo nas vratili se sa sela... Osjecamo se preporodjeno... 4 dana bez neta, bez tv-a (ima u kuci, al ga niko nije ni pomislio upaliti), bez buke i galame, bez auta, na svjezem i cistom zraku... Nane je spavao cak po 2 puta dnevno... Ma divota...

Nadam se da ste svi redom ok, da su djecica dobro i zdravo i da ste svi veseli... Poslije cu detaljno citati sta ko gdje kad, a sada odoh da okupam djecicu... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29686
16.8.2011 20:10:23   
ivanasa
dobro vece zeniceuser posted image

nadam se da su bebare sve ok,vesele,zdrave sretne..moj maleni pajki jedva sam ga uspjela zadrzati do 19.20 u sekundi je zaspao..danas se bas izmorio..isli smo dr danas zbog kaslja kaze pluca cista,grlo odlicno ali on i dalje kaslje navece kad legne pa eto otici cemo jos alergotest uraditi i to da skinem sa vrata..
ja sam nekakva fuj..svekrva mi se razbolila prije nekih 6 mj i u 20 dana se stanje katastrofalno pogorsalo da su dr rekli da ima jos 10-15 dana zivota..sutra je vodi mm u bolnicu da pokusaju sa jos jednom terapijom (a tijelo joj je izmoreno da nema sanse da uspije) i to je to..mlada je '61 godiste..ja nit nju mogu onakvu gledati nit svekra nit djevera a mm pogotovo..user posted image
eto nemojte zamjeriti sto sam vas ovim upeglala..nemam kome da se pojadam a sama kuci ostat ce mm veceras kod svojih da spava pa eto nekome dusu da otvorim..

veliki user posted image

Moj andjeo maleni Filip Noa rodio se 13.01.2010

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 29687
16.8.2011 20:18:04   
tekja
drage moje zenice...

evo ja iftarila i sad uz svoju kaficu uzivamuser posted image ...V danas spavao ni manje ni vise nego puna 4 satauser posted image ...na kraju ga MM probudio...

dadada, welcome backuser posted image

Lady, sretno sa novom tetom...

tajra, amani, bambi, zaha...user posted image ...ne da mi V. kucati daljeuser posted image
Ivana, zao mi jeuser posted image ...dodji na kafu, da malo olaksas dusuuser posted image ...nas dvije smo komsinice,samo dva ulaza nas dijeleuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 29688
16.8.2011 20:19:30   
R&T@
Bambi, dobro dosla u civilizaciju...
ima i to svojih cari...

Ivanasa, bas mi je zaouser posted image
stvarno je mlada...
nadam se da se nece mnogo patiti...
user posted image

(odgovor članu ivanasa)
Neposredna veza do poruke: 29689
16.8.2011 20:20:53   
R&T@
tekjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa za V.user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29690
16.8.2011 20:29:48   
Anoniman
Vecer, drage mojeuser posted image
Hajmo sad redom koliko sam zapamtila
dadada, vec rekoh ali evo da ponovim dobrodosla, nije da sam te pozeljela ali etouser posted image user posted image
lady, nadam se da ce ti prijateljica biti bolje rjesenje za lanu, zao mi je sto te teta sekirala, mislim ona gubi nije lako naci posao, ali otom potomuser posted image
ivanasa, zao mi je milauser posted image
bambina, drago mi je da ste se odmorili svi, superiska
tajra, znaci r definitivno bez pelena, ma svaka cas_t, nek dodje kod drugarice da je nauciuser posted image
tekja, hanady, koko, noa, doublemum, amani, i sve ostale pozdrav ko kucauser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 16.8.2011 20:30:07 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29691
16.8.2011 20:41:28   
R&T@
Sahara, vjeruj da bi moja R. svasta mogla da nauci od tvoje A.
Ona nije ni "d" od djevojcice...

A za pelene su joj trebale sedmice dok je "utvrdila"...
imala je fazu bjezanja s tute, pa namjernog pipi, pa trazila pelenu nazad...
E, sad vec mozemo u goste bez peleneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29692
16.8.2011 20:55:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Sahara, vjeruj da bi moja R. svasta mogla da nauci od tvoje A.
Ona nije ni "d" od djevojcice...

A sto si pokvarena, hahahah, cuj nije d od djevojcice, ma nemoj da je dirasuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29693
16.8.2011 21:03:56   
Nunichi
Samo da mahnem staroj ekipici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pustaro saljem ti novi mail na pp, slike ocekujem. user posted image

dadada neka si vala dosla, ova tvoja noa nece sa mnom da komunicira bez tebe, jasno mi je dala do znanja nista od druzenja dok te nema.  user posted image

LJubite pilice!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29694
16.8.2011 21:22:57   
Hanady RR

Eh, Hanady gdje si bila kad sam pisala na temi "teta cuvalica"...hm...
Hvala ti u svakom slucaju, pisala sam vec, prijateljica mi je ostala bez posla, ona mi se ponudila...s njom sam odrasla, starija je od mene, a njena mama je prije 20 godina cuvala mog brata user posted image

Nisam upratla na teta čuvalicauser posted image
a na onoj tmei tužna sma javila si da si pričala te sa tetom te sa vlasnikom agencije...
a i vjeruj tek mi je naumlaka moja nekaka večeras kad smo s ečule telfonom danasuser posted image

Nema veze...
i bolje je da je ta prijateljica...
vidiš svako zlo za neko dobor...vidjete ćeš...super će vam bitiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29695
16.8.2011 21:25:11   
Anoniman
Samo da nasoj Nuni kazem da sam sretna sto nam se vratila
s, ekipa za zimu se okupilauser posted image , daj reci i toj Breskvi nek se ne folira viseuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 29696
16.8.2011 21:26:14   
Lady26
Bog vas cuo...
Hvala, obecavam necu vise o tetama, ali razumite me jer niko drugi me ne razumije... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29697
16.8.2011 21:30:26   
Hanady RR

Bog vas cuo...
Hvala, obecavam necu vise o tetama, ali razumite me jer niko drugi me ne razumije... user posted image

user posted image
e baš si blesa...
pa naravno da ćeš pisati sve do trenutka kada ne kažeš...sve je OK, imama super tetu, lana se navikla, fino jede...ja s eodbor osjećam sve je kako treba.

Piši sve što ti na duši stoji...

mislim ja ovu tmeu tako i doživaljama...ia jsam s eiskukala sa bolestima ovih mojih pilića al tako mi lakše...

nemoj biti ni tužna ni ljuta i piši sve što želiš bez bojazni da će neko pogrešno shavtiti...

uvijek s enađe neko ko voli šta s epiše i neko ko ne voli...
al ti svoj posao...

pa ako nam L sad nije najvažnija , šta je ondauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 16.8.2011 21:31:11 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29698
16.8.2011 21:38:21   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Samo da nasoj Nuni kazem da sam sretna sto nam se vratila
s, ekipa za zimu se okupilauser posted image , daj reci i toj Breskvi nek se ne folira viseuser posted image

Ma tu je ona, viri stalno. user posted image
Bice ova zima ko nekad. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29699
16.8.2011 21:44:59   
DM
Hej lady-ja sam ono pisala samo da vidite kakvih žena ima-i nadam se da će i tebe jedan takva zapasti(zapravo želim ti to)!
Hej raja-ja napravila 3L soka od drijenjka, svoga(pardon mm-ipak ga je zasadio prije nego li se oženiouser posted image )
Noa user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 29700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1186 1187 [1188] 1189 1190   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *