|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.8.2011 21:45:29   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bog vas cuo...
Hvala, obecavam necu vise o tetama, ali razumite me jer niko drugi me ne razumije... user posted image
ma samo pucaj,mi smo tu radi vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29701
16.8.2011 21:47:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Hej lady-ja sam ono pisala samo da vidite kakvih žena ima-i nadam se da će i tebe jedan takva zapasti(zapravo želim ti to)!
Hej raja-ja napravila 3L soka od drijenjka, svoga(pardon mm-ipak ga je zasadio prije nego li se oženiouser posted image )
Noa user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja ću iduće sedmice svako veče po malo poslauser posted image
meni ni šljive još sazrele nisu a ni drenjak...valjda sma visoko u ovoj planini user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 29702
16.8.2011 21:51:58   
Apotekarka
Vecer...
Bas sam umorna kad sam prva vise se razletim po kuci i bas se umorim...
Dadada welcomeuser posted image
Lady napokon si se rasteretila,okreni novi list zaboravi na staru tetu posveti se Lani da se privikne na novu tetu,i vidjet ces sve ce doci na svoje....i nemoj biti tuzna hocemo onu nasu staru Lady koja nas sviju nasmijava i razonodi
Taceher kako si danas,jesi pokusala s rupuritom
Sahara jesi ti ziva...
Ivanasa zao mi je
ostale cmokkkkkkkkk

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29703
16.8.2011 21:52:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Samo da nasoj Nuni kazem da sam sretna sto nam se vratila
s, ekipa za zimu se okupilauser posted image , daj reci i toj Breskvi nek se ne folira viseuser posted image

pa de moram malo počela sam radit user posted image

dobrodošla nam dadada nek si se ti raskiselila u lijepoj njihovoj user posted image

ja nemam kad čitati ove teme o djeci, samo kuhamuser posted image redovna sam na temi/iftari i sehuriuser posted image ...obećajem da ću biti aktivnija dok porovim krompiruser posted image i tako imat će se vremena a tad će i noa doći s mora...ma ima rr da gori kad se sastavi ekipa.
poozzz

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29704
16.8.2011 21:54:08   
DM
Ma ne znam ni ja šta je ovom našem-ima pored nj još jedna mladica-u nje plodovi tek narandžasti!
E da znaš da mi je muka kad pomislim na user posted image zimnicu

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 29705
16.8.2011 21:56:13   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Breskva

s, ekipa za zimu se okupilauser posted image , daj reci i toj Breskvi nek se ne folira viseuser posted image

Znas da se noa druzi samo sa domacicama. user posted image user posted image Gotova si, puca veza vidjeces.  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29706
16.8.2011 22:00:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Breskva

Znas da se noa druzi samo sa domacicama. user posted image user posted image Gotova si, puca veza vidjeces.  user posted image

user posted image
pa zato se ja držim tema o kuhanju čak i slikamuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 29707
16.8.2011 22:57:05   
Anoniman
Ej, breskva, pa cestitam bonicko, nisam znala, nek je sa srecomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29708
17.8.2011 0:51:14   
Anoniman
a jeste me otracaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neka nekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja skupila cenera i odo na moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bit cu 5 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29709
17.8.2011 2:31:53   
Ella_H
A. danas posjekao prstic traumu sam prezivjela opetuser posted image .
Ima i nekakav osip ali proci ce nadam se.
Kontam da nije od paradajza user posted image
Noa kakav ti je to pjevac na avataru jel to i brkat, ja mislila Severina
slabo me oci sluzeuser posted image .
Dobrodosle tuzlankeuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29710
17.8.2011 9:04:40   
Lady26
Ella ti si meni legenda majke mi user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ce osip brzo proci a prstic zarasti...
Da te prosvijetlim to je legendarni Dordje Balasevic user posted image ako me oci dobro sluze...

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.8.2011 9:05:46 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 29711
17.8.2011 9:08:18   
Lady26
Jutro....
Kako ste mi sve redom....?

Bambi vidim viris, halali, ono sam ti zaboravila poslati user posted image , izvini molim te, danas ili sutra cu obecavam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29712
17.8.2011 9:34:01   
Anoniman
ja vas sve redom 'vakouser posted image

noJa...noJa...noJa...ti bi mene na ignore...dobro...dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ...idi se kiseli kad ti je bog daouser posted image ...ja se ubila nagovarajuci mm da se preselimo doleuser posted image user posted image vec sam smislila i sucim cu se baviti...ukljucila sam i tebeuser posted image user posted image user posted image

pustaro jedna saharasta...znam ja da si ti izvana ko kamen a iznutra ko puter...i da si stalno mislila na meneuser posted image user posted image

breskva...kako se mozes zaposliti a da mene ne pitasuser posted image ....pa CESTITAAAAAAMuser posted image user posted image user posted image ...i hocu detalje...koga si potkupila i tako touser posted image

meni je kuca u haosu...al onom pravom...gradiliste...pa mi nije merak sjediti na ovom kaucu...bjezim iz nje kad god moguuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29713
17.8.2011 9:37:33   
Lady26
Daaaaadaaaaadaaaaaaa, ma jasta, samo svoju raju si nabrojila, neeeeema veze user posted image
A nije to tebi zbog radova, nego ti je gu.ica naucila da nije u kuci to je sve user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29714
17.8.2011 9:53:01   
Anoniman

Daaaaadaaaaadaaaaaaa, ma jasta, samo svoju raju si nabrojila, neeeeema veze user posted image
A nije to tebi zbog radova, nego ti je gu.ica naucila da nije u kuci to je sve user posted image
ma ako ti ja dadnemuser posted image user posted image ...cuj "raju"...morala sam odgovorit ovima sto me prozvaseuser posted image user posted image
a sta jes jes...guScetina se navikla da hodauser posted image user posted image ...tesko mi pravo sad

nego kako teta jutros...gledaj kad i tvoja nazove ko od N_N da pita jel jos radiuser posted image user posted image ...a gdje nam je nnuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 29715
17.8.2011 9:56:09   
bebacha
jutro,ja samo brzo da nesto pitam.
trenutno sam jakooo sretna i jakoo tuzna.
mi ipak idemo na moreuser posted image user posted image user posted image uspjeli smo nekako organizovaz finansijeuser posted image i idemouser posted image user posted image nista posebno,3-4 dana u Neumu al et i to je dobro.
tuzna sam jer muz mora na operaciju nosauser posted image on rodenja ima to neko suzenje u nosu i sve je to ignorisao.medutim zadnji godina se stalno budi  s glavoboljama,stalno ga boli,vec duze vrijeme i grlo.i konacno otisao specijalist.bas sam se zabrinula. valja  meni spakovat ove mrvice,idemo najvjerovatnije za 7 dana

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29716
17.8.2011 10:08:39   
R&T@
-Dobro jutrouser posted image

Bebacha, to su obje lijepe vijesti...
jer kad tm operise nos nema vise hrkanjauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 29717
17.8.2011 10:56:00   
megi
jutroooooooo

Lady sve ce to biti dobro sa tetom
ma Lana ce se brzo navici ne brini

bebacha uzivaj na moru

mi smo onako spavali, imali smo nekoliko budjenjaa, pa stvarno dokad vise,
cak je jednom se probudila i zove me i kaze hoce adna svojoj kuci ja joj kazem pa kuci smo i ona se okrenu i zaspa

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29718
17.8.2011 11:46:20   
tekja
dan...

Ja sam nikakva, mislim da u mene neko upre prst da bi oplakala...nemam pojma zbog cega, aha, sjetih se pmsuser posted image user posted image user posted image

Maloprije V. otisao u wc i samo ga cujem kako mlati poklopac od wc solje i ja na njega zagalamim, sto ces tamo, ne smijes bez mene ulaziti i dalje rondam, on fino dodje u sobu i popiski mi se na foteljuuser posted image user posted image user posted image ...mislim, ko mi je kriv kad ga nisam skontalauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 29719
17.8.2011 11:48:34   
teacher75
dadada, dobro nam se vratilauser posted image evo i mene na brzinu, kod mame smo dosle na par dana, mm kreci sobu pa ce praviti plakare, uglavnom veliki radovi. ja odmaram, mama me tetosi, lezim uglavnom, mucnine ne popustaju, al mi je lakse kad me mama njeguje i pazi na lanu, njoj je bas lijepo i zabavno jer su u blizini i tetka moja i rodica pa se igrajuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 29720
17.8.2011 13:17:33   
Honey3
danuser posted image joj sto je ovo moje malo dijete nesto nervozno ovo 2-3 dana,taman se fino projede i i bude super vesela onda opet fazauser posted image
tekja sto me nasmija,bravo za tvog momka,sto zeno ne pratis isareteuser posted image
oooo ticerko drago mi je da ce te se ti i tvoja Lanica fino odmoritiuser posted image Lady kako teta jutros?dadada je li jutros neobicno bez placakanja,ja reko tebi i dosadilo a zena bi se selila doleuser posted image user posted image tajra jesi li ti pocela raditi?
ljubac veliki za sveuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 29721
17.8.2011 13:20:47   
Lady26
Je li neko za user posted image , osim postaca, njima se izvinjavam...

Zaho, jutros teta ok, vidno raspolozenija, juce smo se dogovorile da trazim drugu (mm kaze da sam je trebala pitati jel dobro razmislila i da ja kao ne bih da trazim drugu, jel se njoj radi user posted image , drugim rijecima haman da je molim - ne pada mi na pamet, niko nece da se mijesa, sve rjesavam sama a poslije su svi pametniji od mene...)
Nesto mi bas zao zbog moje curice, voli se igrati s njom, usle su u fazon, ali Boze moj...zivot ide dalje a mi s njim...bit ce njoj dobro i drugdje aBd....nada se mama user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 17.8.2011 13:22:00 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29722
17.8.2011 13:21:54   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

danuser posted image joj sto je ovo moje malo dijete nesto nervozno ovo 2-3 dana,taman se fino projede i i bude super vesela onda opet fazauser posted image

Identicno...od njenih faza mi nije dobro user posted image

Mozda i one imaju neki svoj PMS...samo sto je kod ove moje sedmicno, a ne mjesecnouser posted image user posted image user posted image user posted image

U ponedjeljak postajem opet zaposlena zena, aBd...
jedva cekam da me gnjave cetrnaetogodinjakinje umjesto dvogodisnjakinjeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 29723
17.8.2011 13:24:07   
R&T@

Zaho, jutros teta ok, vidno raspolozenija, 

I ti odmah VIDNO raspolozenija pisesuser posted image user posted image user posted image

Kahvu necu, hvala...
ima li sta slatko?user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 29724
17.8.2011 13:33:07   
Honey3
uh moja tajra neznam sta ti je bolje,imam ja i jednu i druguuser posted image a te faze i kod nas su isto sedmicne nisu mjesecneuser posted image
Lady ne sumnjam ja da ce Lani biti super i sa tvojom prijateljicom,ma za cas ce se ona naviciuser posted image a ja bi mogla jednu kaficu evo cekam da se ovi veliki razidju pa da popijem,oni svi poste pa mi nezgodno pred njima a pogotovu deckicima,ko bi njima objasnio o cemu se radi,sto ja kafu pijemuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 29725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1187 1188 [1189] 1190 1191   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *