|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.8.2011 8:42:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja dođoh na ovu temu samo da mahnem dadadi user posted image
Falila si puno ovdje, NoJa je najviše patila user posted image user posted image
Stvarno si nedostajala!!

Lady, skockaj se kad kreneš na sud, možda bude kakav sudija user posted image user posted image user posted image ma no sikiriki user posted image

klemzicu mojuser posted image

i meni se A. vristeci budio...vidim jutros kise i smrceuser posted image ...valjda ce  se na tom i zavrsiti...ocigledno kod mm nije alergijanego nekakva prehlada...a ja se nafurala da sam mu dala tacnu diagnozuuser posted image user posted image user posted image jos mi zarazi dijeteuser posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 29926
20.8.2011 8:47:21   
R&T@
Sad bi moja mama rekla: Rasparilo ti se dijete na moru...

Ja mrzim tu njenu dijagnozu i samo molim boga da se ne razbole u onoj sedmici kad se vratimo s mora...

Je li momak u gacicama?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29927
20.8.2011 8:57:35   
Anoniman
nije, kontam da odlozim "trening"
i okice su mu malo na pola koplja...temp. nema koliko vidim

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 29928
20.8.2011 9:21:43   
Anoniman
Jutro!
Meni je bilo dobro jutro dok nisam pokusala da je nagovorim da skine pelenu u kuci i da nosi gace, ma nema sanse, koji je to plac, ima traume od gaca, kad treba da obavi nesto na tutu i solju to moze ali daj pelene ponovo poslije toga, joj majko moja, nekako mi ovo bas ide na zivceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29929
20.8.2011 9:29:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutro!
Meni je bilo dobro jutro dok nisam pokusala da je nagovorim da skine pelenu u kuci i da nosi gace, ma nema sanse, koji je to plac, ima traume od gaca, kad treba da obavi nesto na tutu i solju to moze ali daj pelene ponovo poslije toga, joj majko moja, nekako mi ovo bas ide na zivceuser posted image
a joj dusa moja dragauser posted image
a jesi probala da ona izabere gacice...tu carlamicu sam negdje procitala ovdje na rr...user posted image mozda joj se ne svidjajuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29930
20.8.2011 9:33:31   
Anoniman
Ma ne mpomaze nista, mislim da je nekako prestrasena time da se moze upiskiti, jednostavno se boji, elem ludnicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29931
20.8.2011 9:36:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Ma ne mpomaze nista, mislim da je nekako prestrasena time da se moze upiskiti, jednostavno se boji, elem ludnicauser posted image
aonda je pusti...kad bude ona spremna obuce gacice...ne sekiraj se...nece u skolu u pelenamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29932
20.8.2011 9:36:57   
Meri29
Ja sam te gace rijesila tako sto je pustim golu, a stavim joj ih negdje na dohvat ruke. Onda ih ona sama u igri oblaci pa kada skonta da ne moze sama zovne mene da joj pomognem. A nista joj ne smeta kada se upiski, mogla bi hodati mokra bez po muke
user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29933
20.8.2011 9:44:20   
Anoniman
Ma kakvi,ova ti je prava cistunica, sve joj smeta, a nista pokusavat cemo postepeno, bilo je dana i u gacama ali rijetkih, ma neka su nam zivi i zdravi a nase zivce ko sisauser posted image
dadada, nadam se da A nece biti prehladjenuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 29934
20.8.2011 9:51:40   
koka i po
jutro i od mene user posted image
pravim pituuser posted image user posted image user posted image ...
dobro smo,zdravo smo jos da je malo vse para bilo bi jos boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nalaz urina uredan,prvi nalaz stolice uredan a valjda ce i ostali biti...
izgleda da je moje dijete nervozno od pasjaluka a ne od glistauser posted image
ejjjj tuto tuto....hajde ne sekirajte se kad ja mog S.nauci i vi cete sve i jedna ...a bome mu je puno trebalo da skontauser posted image ...
ccccc tajra...nisi od rijeci user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29935
20.8.2011 10:01:40   
Amani12
Jutrica user posted image
Sto je danas lijep i suncan dan oooooouser posted image
Mi se tek probudili,naspavani,odmorni i svjezi...
Pozdrav za sve mamice i djecicu,nadam se da ste nam svi oki...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 29936
20.8.2011 10:32:00   
Mya_81 RR
Da pozdravimo i mi nasu generaciju...bas vam se dugo nismo javile user posted image

Pozdrav svimaaaaaaaaaaaaaaaaaa najveciiiiiii user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29937
20.8.2011 11:14:35   
Anoniman
myaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

jeste osjetilezemljotresuser posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 29938
20.8.2011 11:39:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

i meni se A. vristeci budio...vidim jutros kise i smrceuser posted image ...valjda ce  se na tom i zavrsiti...ocigledno kod mm nije alergijanego nekakva prehlada...a ja se nafurala da sam mu dala tacnu diagnozuuser posted image user posted image user posted image jos mi zarazi dijeteuser posted image

ma jašta je nego alergija evo i nas je ufatilo pravo, kišemo, oči me svrbe ko lude, nos mi je natekao, a kod Alima se probudio njegov alergijski bronhitis, ali ja sad uključim odmah ventolin tako da je ok, imao je malo i temperature, uspjeli smo je oboriti brzo sa panadolom nije se ni vraćala...

Draga Meri pročitah šta ti se desilo ne smijem ni zamisliti tu situaciju, uffff

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29939
20.8.2011 11:43:01   
Amani12
IZVORNA PORUKA: dadada

myaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

jeste osjetilezemljotresuser posted image user posted image

A ja kontam,mozda sam prolupala user posted image
Znaci,ipak je bio zemljotres....
Mene je uzasno strah svih prirodnih katastrofa,uh...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29940
20.8.2011 12:02:12   
Nunny
jutrooo...ja sam tek ustala nakon sto sam svu noc bila budna moj A. se svakih 5 min budio mama zagiji.. hocu piskim..daj tutu kaki... zagili...hoce da doji...hoce da seta...h oce dedu... hajmo na terasu...place...ludnica..nikad nije bio ovakavuser posted image
na kraju smo otisli u dnevni boravak da spavamo... lego mi u krilo zamotala ga dekom i tako je spavao user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 29941
   [Obrisana poruka]
20.8.2011 12:04:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 29942
20.8.2011 12:25:16   
koka i po
jah....evo me....
pita se pojela,svi ninaju a ja uzivam user posted image user posted image user posted image
ja nisam osjetila nikakav zemljotres...doduse...meni vazda trese pod nogama pa bi ga vjerovatno osjetila tek kad bi mi nesto na glavu spalouser posted image .
ee imancice nasa..djeca su ti cudna bica...dok prodjes sve njihove faze skontas da su vec odrasli ljudi...
a da probas sa nekom novom vrstom hrane mozda joj se svidiuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29943
   [Obrisana poruka]
20.8.2011 12:38:55   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 29944
20.8.2011 12:44:29   
koka i po
pa uvedi joj kakvu multivitaminsku "bombu" pa ces vidjeti.
dodje period kada se djeca zasite hranom pa malo pauziraju cisto da se pupo odmori.
ako su zubi u pitanju onda je za ocekivati da je apetit smanjen....a mozda jos koji raste a da neznas.
po meni je ona prerasla kasastu hranu.i cudi me zasto joj ne dajes ono sto vi jedete.
nemoj pogresno da me shvatis.....ja S.vec godinu dana dajem hranu koju mi jedemo i ne kuham odvojeno.

Neposredna veza do poruke: 29945
   [Obrisana poruka]
20.8.2011 12:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 29946
20.8.2011 12:57:18   
koka i po
znas mnoge majke grijese....evo i ja sama sam grijesila.
na savjet moje pedice da svom S.ne dajem kasastu hranu nego da mu dajem komadice da zvace ostalauser posted image a nije imao zube.
razlog:zvakanjem se potice nekakav enzim koji potpomaze varenju hrane u zelucu,vilica se pravilno razvija i tonu kojekakvih drugih prednosti.
nego..poslusaj me...napravi djetetu dobru domacu supicu,kooo sebi.nabacaj svakakvog povrca pa pokusaj da je nahranis.
daj joj pite...mozda joj se svidi user posted image
u pocetku ce to biti mozda mala kolicina dok se dijete ne navikne na nove okuse.
i ne kuhaj vise posebno.hrani je hranom koju ti jedes.ona je opet raznovrsnija i bogatija finim okusima nego kasiceuser posted image ...
a propapat ce se sigurno user posted image

a ovo ti je savjet koji je meni moja pedica dala.eto pa probaj.

< Poruku je uredio koka i po -- 20.8.2011 13:00:11 >

Neposredna veza do poruke: 29947
20.8.2011 13:18:11   
canim
koka i po a od kojeg mjeseca si otprilike pocela sa uvodjenjem hrane koja nije kasasta user posted image

Neposredna veza do poruke: 29948
20.8.2011 13:23:23   
koka i po
ja svojoj djeci nisam nikada blendala hranu.
u pocetku uvodjenja cvrste hrane to je bila hrana koja je samo zgnjecena viljuskom tako da su u njoj postojali komadici za zvakanje.
podvlacim.....na nagovor moje pedice.
na moje pitanje cime ce da zvace on mi je odgovorila da su desni dovoljno jake da "prezvakaju" hranu.
to je moje iskustvo...nebi da uticem na bilo koga u vezi sa ishranom djeteta.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 29949
20.8.2011 13:33:08   
canim
ok, hvala

Neposredna veza do poruke: 29950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1196 1197 [1198] 1199 1200   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *